Şimdi Ara

Matematik-1 Allah'ını Seven Üzerime Toprak Atsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Mat LYS de baya bir iyiyim. 40 soruda 30 net çıkartıyorum. Çok şükür yetiyor. LYS puanım 400 küsür geliyor denemelerde.
    Ama YGS denemelerim Türkçe ve Sosyal 30+ Olmasına rağmen maksimum 310 gördüm. Mat YGS 40 Soruda 13 net. Ne yapmalıyım??!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayni durum bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl ya mat2 30 net
    mat1 13 net
  • Oha oha benim gibi biri çıktı sonunda YGS netler benimde kotu.lys çalışmak istiyorum hep YGS bakasim gelmiyor

• LYS Mat 50 soru degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mendie kullanıcısına yanıt
    Dostum LYS matematiğinde yolu yordamı belli. Değer ver dene olayı yok. Konuyu biliyorsan yapıyorsun

• Emple kullanıcısına yanıt
    Hocam senin şimdi geometri de düşüktür :)) Şahsen ben ygs de 8 soruda 3 net gördüm en fazla. Yasasın lys :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mat 1 bilmeden mat 2 nasil yapiyorsun ilginc

• Birader deneme sınavlarını kasıt ediyorum. Yani tam olarak lys değil. Mat2 sorularından Oluşan karma test. Bizim dershanede deneme olarak geçiyorda

• Hocam en basitinden konu türev olsun. 9-10 tane formülü belli Başlı soru kalıpları var. Iki test çözdün mü birşeyler rayına giriyor. Ama matematik 1 de 10 tane farklı değer alır dersin bir tanesini unutursun gitti soru.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

Mat 1 bilmeden mat 2 nasil yapiyorsun ilginc

Mat 1ile mat 2nin ne gibi bir ortak yani var sen digerlerinden farklı olarak limiti trigonometriyi değer vererek cozuyorsan aşmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 5 Aralık 2014; 22:38:57 >
  • mat 1 yorum gücünü denklem kurma potansiyelini ölçer.milyon tane soru tipi vardır.

hatta hocam bi keresinde "isteseler mat 1 den alayınızı bırakırlar" demişti
  • Ken B. kullanıcısına yanıt
    E adam haklı :) En basitinden dün bir saat Bölme bölünebilme kurallarına çalıştım adamlar gidip sorunun için iki kare farkını katmış. Doğru denklemi kursamda oradaki ali cengiz'i göremedim diye yapamadım.

Hatta sizinle bir soru paylaşayım hocam problem sorusu ama matematikle alakası yok.

Dayının biri markete gidiyor. Ben bir süt alacağım diyor. Market sahibi de o sıralar sütlerin son kullanma tarihi geçiyor diye sütleri maliyet fiyatına satıyor. Market sahibi adama 20 lira diyor. Adam cebinden 200 liralık banknotu çıkarıyor. Bizim market sahibi de parayı alıp bozdurmak için yan taraftaki nalbura gidiyor. Parayı bozdurup geliyor. Sütü alan adama para üstünü veriyor. Aradan 10 dakika geçtikten sonra nalbur sinirle markete dalıyor. Lan Şerefsiz bu para sahte Diyor ve adamın Kasasından 200 lira alıp çıkıyor. Bizim bu marketçi Amcanın zararı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyislife

E adam haklı :) En basitinden dün bir saat Bölme bölünebilme kurallarına çalıştım adamlar gidip sorunun için iki kare farkını katmış. Doğru denklemi kursamda oradaki ali cengiz'i göremedim diye yapamadım.

Hatta sizinle bir soru paylaşayım hocam problem sorusu ama matematikle alakası yok.

Dayının biri markete gidiyor. Ben bir süt alacağım diyor. Market sahibi de o sıralar sütlerin son kullanma tarihi geçiyor diye sütleri maliyet fiyatına satıyor. Market sahibi adama 20 lira diyor. Adam cebinden 200 liralık banknotu çıkarıyor. Bizim market sahibi de parayı alıp bozdurmak için yan taraftaki nalbura gidiyor. Parayı bozdurup geliyor. Sütü alan adama para üstünü veriyor. Aradan 10 dakika geçtikten sonra nalbur sinirle markete dalıyor. Lan Şerefsiz bu para sahte Diyor ve adamın Kasasından 200 lira alıp çıkıyor. Bizim bu marketçi Amcanın zararı nedir?

420

• 200 sahte paradan gidiyor
    180 para ustu gidiyo .
    380.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StresBuyuk -- 6 Aralık 2014; 1:39:07 >
  • 200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirDosT2014 -- 6 Aralık 2014; 17:43:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StresBuyuk

200 sahte paradan gidiyor
    180 para ustu gidiyo .
    380.

20 de sütten gidiyor toplamda 400

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: StresBuyuk

200 sahte paradan gidiyor
    180 para ustu gidiyo .
    380.

20 de sütten gidiyor toplamda 400

george soros ta böyle batırdı turkiyeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyislife

Sağlık bakanlığına bildirdim

Hakkıb8zda işlem yapılacaktır bilginize.

• 200bence 180tl yi zaten nalburcudan almiyomu 20de süt

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.