Şimdi Ara

Matematik 0 ne yapmam gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

11.sınıf TM bitti Allah'a şükür.
    Yalnız Matematigim bildiğiniz 0, Seneye martta YGS ye gireceğim, fakat matematik de ne yapacağım hiç bilmiyoırum.

0 dan başlamak için ne yapmam gerekli ? Konu anlatımlı hangi yayınları almalıyım ?

ve önümüzde ki 3 ay yaz tatilini maalesef çalışarak geçirmem gerekiyor. 19 eylül den itibaren , yani okullar açıldıktan sonra çalışacağım.

0 dan başlarayarak eylül den marta kadar kaç net çıkarırım ?

çok teşekkür ediyorum..

• kitap konusunda pek bir şey diyemem ama dostum kendini sıkıp çalışırken aynı zamanda derslere bakmayı da denemelisin , bende çalıştım anlıyorum çok zor olur ama yoksa işin yaş , dediğin gibi tamamen sıfırsa antremanlarla matematikle başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

kitap konusunda pek bir şey diyemem ama dostum kendini sıkıp çalışırken aynı zamanda derslere bakmayı da denemelisin , bende çalıştım anlıyorum çok zor olur ama yoksa işin yaş , dediğin gibi tamamen sıfırsa antremanlarla matematikle başla

0 hocam bildiğin 0.

4 temel işlemden başka bir şey bilmiyorum maalesef.
    orta okulda kaçırınca gerisi de gelmedi.

Mat hocam da demişti, antremanlarla matematik al diye.
    Onu alacağım hemen, sıfırdan temiz bir başlangıç yapmam gerek.

Kaç net çıkarırım acaba ?
  • Ronaldo-9 kullanıcısına yanıt
    Sana bağlı tamamen bu.Sağlam çalışırsan 20yi görürsün.
  • eylülde çalışırsan gene bir şeyler yaparsın ama geç kaldığını fark ettiğinde üzülürsen ulan keşke 2 ay fazla çalışsaydım da mezuna kalır mıyım kalmaz mıyım diye düşünmeseydim dersin.

ofis ortamında çalışmayacaksan yazın çalışmak senin için yorucu olacaktır, akşam geldiğinde ders çalışamazsın büyük ihtimalle. aslında temmuzun ortasında ders çalışmaya başlasan senin için çok güzel olur. çünkü temelin 0 temel yapmak kolay bir şey değil. adam akıllı net yapmak içinde sağlam çalışmak gerekiyor. ygs yi belki bir şekilde halledersin ama lysde çok zorlanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KırmızıElma -- 19 Haziran 2016; 17:06:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıElma

eylülde çalışırsan gene bir şeyler yaparsın ama geç kaldığını fark ettiğinde üzülürsen ulan keşke 2 ay fazla çalışsaydım da mezuna kalır mıyım kalmaz mıyım diye düşünmeseydim dersin.

ofis ortamında çalışmayacaksan yazın çalışmak senin için yorucu olacaktır, akşam geldiğinde ders çalışamazsın büyük ihtimalle. aslında temmuzun ortasında ders çalışmaya başlasan senin için çok güzel olur. çünkü temelin 0 temel yapmak kolay bir şey değil. adam akıllı net yapmak içinde sağlam çalışmak gerekiyor. ygs yi belki bir şekilde halledersin ama lysde çok zorlanırsın.

Aynen hocam yazın eve geldikten sonra hiç çalışamıyorum , çok yoruluyorum çünkü işte.

Sonucta bu geleceğim , eylülden itibaren ağır bir şekilde mat kasmam lazım.

Asıl merak ettiğim Eylülden YGS ye kadar kaç net çıkarırım ? 10-12 çıkarsam benim için çok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: intexo

Sana bağlı tamamen bu.Sağlam çalışırsan 20yi görürsün.

Matematigi hiç sevmediğim için çok aşırı sağlam çalısıcagımı sanmıyorum hocam.
    Eylülden itibaren okuldan sonra 2-2.5 saat bakarım hergün. okuılda da çalışırım tabii

10-11 net çıkarsam da benim için çok iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS de 270 yapmak zor mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    eylülden ygs ye kadar çalışarak 30 net çıkardım ama bana ablamın günde 10 saat matematik anlattığı oldu. kendisi sınıf öğretmeni ama mat1i fena değildi şimdi benimki onunkinden daha iyi

hedeflediğin sıralama ne bilmiyorum ama 10 12 net gibi bir hedef koyma kendine. adam akıllı çalışırsan çok rahat 25i geçersin. sınav kolay olursa 30u da geçersin.
  • Hocam benimde mat 0 senden tek farkım benim ant mat 1 i bitiricek olmam son gündeyim benim hedefim 20-30 net bunun için ant mat 1-2 bitirdikten sonra ant mat çözümlü diye bir kitap var ant mat 1-2 konularını soruları test şeklinde gene yazılmış fakat her testin açıklamalı cevabı var ant mat 1-2 bitirince çözümlü kitaptan pekiştirip fem konu anlatımlı ve simetri ye geçmeyi düşünüyorum en son olarakta karekök tabi bunların yeri değişebilir dediğim kitaplarıda bana tavsiye etmişlerdi. Sağolsunlar güzel kitaplar hedefine göre istediğini çözebilirsin
    Neden eylülden itibaren ki hem de 19 eylül hem LYS konuları hem YGS konuları birikicek. Erteleme yaparak hiçbir şey yapamassın bence eylül geldiğinde de zoruna gidecek çünkü çalışma alışkanlığın yok.

Ben de seneye giricem sınava ve her çalışamadığım gün/saat sürekli kafamı meşgul ediyor. Ben başladım ama çoktan. Sen geleceğin mezunlarındansın bence kg.
  • Valla hocam kusura bakma da eylülden itibaren diyerek kendini kısıtlayıp 3 ayını heba edersen mezuna kalmaya mahkumsun . Otur başla şimdi yoksa dediğim gibi mezunluk . Yetiştirmen gereken tonla ders olacak tm olsan bile
  • hocam ant mat 1 bos kıtap bence yuzde yuz yayınlarının paslaşarak matematik 1 var ona al bence HERGUN 25-30 sayfa calıssan 5 haftaya bıtırırsın agustos ayındada ygs mat baslarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kancaaa

Neden eylülden itibaren ki hem de 19 eylül hem LYS konuları hem YGS konuları birikicek. Erteleme yaparak hiçbir şey yapamassın bence eylül geldiğinde de zoruna gidecek çünkü çalışma alışkanlığın yok.

Ben de seneye giricem sınava ve her çalışamadığım gün/saat sürekli kafamı meşgul ediyor. Ben başladım ama çoktan. Sen geleceğin mezunlarındansın bence kg.

quote:

Orijinalden alıntı: sayisaldaokuyantmci

Valla hocam kusura bakma da eylülden itibaren diyerek kendini kısıtlayıp 3 ayını heba edersen mezuna kalmaya mahkumsun . Otur başla şimdi yoksa dediğim gibi mezunluk . Yetiştirmen gereken tonla ders olacak tm olsan bile

Sanırım ilk mesajı okumamışsınız.

BEnde çok istiyorum çalışmak fakat hiç zamanım olmuyor.
    + olarak işe 8 de gidip 7 de geliyorum geldiğim gibi yatıp dinleniyorum.

Tabii haftasonları yine zamanım olursa bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: falcon1881

hocam ant mat 1 bos kıtap bence yuzde yuz yayınlarının paslaşarak matematik 1 var ona al bence HERGUN 25-30 sayfa calıssan 5 haftaya bıtırırsın agustos ayındada ygs mat baslarsın.

Tesekkürler hocam inceleyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.