Bildirim
Matematik :(

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
neden olmasın hocam ? ben yapacağına inanıyorum çalışmaya devam et
-
Çok rahat yaparsın. Ben geçen sene toplama çıkarmayı yapamıyordum bu sene türev ve integrali fulledim. Sakın pes etme benim başladığımdan daha iyi bir konumdasın :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim motivasyonla iş yürümez ama böyle mesajları arada görmek insanı rahatlatıyor. İyi ki varsınız!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim. Iyi ki varsınız! Hayalimi gerçekleştirmek için çabalıyorum mezuna kalmak beni çok korkutuyor sürekli stres yapıyorum maalesef pandemi zamanını verimli geçirmediğim için çok üzülüyorum :( tam çalışacağım zamanlardı. 1.5 yılda çok fazla şey yapılırdı yapmadım da değil ama okul odaklı çalışıyordum 10.sınıfta 60larda olan ortalamamı 11de 92 yaptım. Sürekliliğimi sağladığım zaman her şey yolunda gidiyor.
Ne demek her zaman, takıldığın bir yer olursa vs sorabilirsin.
Sanırım Selçuk Üniversitesine yerleşmişsiniz hocam. Konya hakkında merak ettikleriniz varsa her zaman yardımcı olabilirim. Hayırlı olsun.
Konyada mısın?
Evet hocam çocukluğumdan beri Konya'da yaşıyorum. Aslen Aksaraylıyım.
Anladım hocam bosna hersekte ev kiralayacağım şu anda yoldayım. Yarın sabah saat 08.00 da konyada olacağım. Dikkat etmem gereken bir şeyler var mıdır. Ne olur bilemem yani konya nasıldır pek bir fikrim yok.
Hocam Konya sanıldığı gibi kötü bir yer değil. Tek eksik deniz diyebilirim :) onun dışında gayet ortalama bir şehir tabii İzmir, Muğla, İstanbul gibi yerlerden gelmediyseniz kolay alışırsınız. Bosna tam bir öğrenci yeri genelde orada kalırlar. Tramvayla çarşıya ulaşabilirsiniz. Zafer var daha çok alışveriş ve kafelerin bulunduğu yer. Arkadaş çevreniz olursa şehirde sorun yaşamazsınız onun dışında kampüse yakın yeni bir avm açıldı. Forum avm yakında kent plaza ve kule site var. Selçuk üniversitesinin kampüsü de ortalama, güzel diyebilirim. Selçuklu kongre merkezi var pek çok ünlünün konseri, tiyatrosu sergilenir. Onun dışında kira konusundan Bosnada sorun yaşayacağınızı sanmıyorum benim ablam kule site yakınında (okula tramvay ile birkaç durak) yeni, güvenlikli, 140 m2 bir evi 1300 liraya kiraladı. Bosnada eminim evler daha ucuzdur.
Teşekkürler hocam
Ümitsiz isen bırak dostum boşuna uğraşma git a101'de kasiyer ol
Yardımcı olabileceğim bir konu varsa ulaşırsınız hocam benimde kardeşlerim Selçuk üniversitesinde okudu. İyi geceler
Tamamdır hocam bi varayım konyaya elbet görüşürüz :)
Hiç kasiyer olmaya hevesim yok
yaparsın yaparsın kimler yaptı hocam
-
Netlerimiz aynı hocam ben de karekök 0 ile ilerledim ama konuların hiç oturmadığını hissediyorum.Yine de sıkı çalışmayla başarabileceğimize inanıyorum tyt mat süreklilik istiyor.
-
Hakkımızda hayırlısı 2022 mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- hukuk kitapları pdf telegram
- repkon maaş
- ea ilk 100 netleri
- obp ne kadar geri atar
- nesibe aydın fiyat 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X