Şimdi Ara

Matematigin güler yüzü geometri izleyen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, uzatmadan lafa geçiyorum. İzleyen var mı acaba ? İzlemeye değer mi ? Kenan Black hocadan başlıyorum bugün ama öncesinde hafif bir temel için izlenir mi ?

• Hocam sen üniversitede değil misin? Kırıkla mı hazırlanacaksın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok ezbere anlatıyor bence. Kenan kara her zaman daha iyidir

• savcınız kullanıcısına yanıt

Ünideyim, uzaktan eğitimle bomboş dersler geçiyor. Memnun değilim. Bu üniyi de hak ettiğimi düşünmüyorum boş durmak yerine yine giricem :D

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    üniyi hak ettiğini düşünmüyorsan seneye daha kötü bir yere geçiş yap

• üninin onu hak etmediğini demek istemiştir :)

• Carlsén kullanıcısına yanıt

@Carlsén Türkçenin güzelliği mi yoksa benim kapalı yazmam mı bilemedim ama düzelteyim :)

Bunca verdiğim emeğe karşılık bu kadar sıralaması düşük, doğudaki bir üniversitede olmayı hak etmiyorum. Daha iyi üniversitede olmam gerektiğini düşünüyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    en başından beri aklınızda bu varsa keşke tercih yapmasaydınız, hazırlanmayı düşünüyorsanız en azından kırık gelmezdi

• Carlsén kullanıcısına yanıt

Aslına bakarsanız aile zoruyla tercih verdim zaten baya uğraştım 3.kez girişimdi. Büyük çoğunluk olarak ek olarak bir de sınavlarda tutulup kalıyorum elimde iyisiyle kötüsüyle bir üni olmasının güvencesi ile rahatlarım belki. Acilin tüm fasiküllerini bitirmiştim. Sınavda 2.dereceden denklem sorusunda aklıma gelmiyor ki ulan bi kökler topla çıkar bir kenara yaz ordan yürü diye. Amele gibi kalıyorum far görmüş tavşan gibi. Biliyorum kırık obp mahvedecek olsa da en azından EA için umut veriyor. Ya da en azından tm 100k yapsam bile doğudan kurtulmuş olacağım. Olduğu kadar evde boş boş durmak yerine mat kasıyorum.

Hocam yanlış anlamayın lütfen,bu yıl 3.girişiniz ve konularınızda ‘temel’ cümlesini görüyorum,3 yıldır temel atmadınız mı?

• Sadece geometri için evet "temel" atmadım hocam.

Anladım.

• kanka gerçekten yardımcı olmak istediğim için yazıyorum.

acilin tüm fasiküllerini bitirdim yazmışsın. Yanlış hatırlamıyorsam hem behzat hem de mikail kullanmıştın. Diğer dersleri katmadan işin içine aytdeki matla eada 100kya girmen lazım (orta tyt ile).

Üstelik 3.yılınmış muhtemelen şimdi 4. olacak

ya gerçekten olmuyor ya da nasıl çalışacağını bilmiyorsun. Hala yksden ilerlemeye kararlıysan bir öğrenci koçu bulmanı tavsiye ederim. Yönlendirilmeye ihtiyacın var bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 18 Ekim 2020; 19:10:43 >
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt

En sinir olduğum nokta hem de bu biliyor musun dostum :D

Gerçekten bunları yaparak nasıl yapamıyorum ben de anlamıyorum yani :D

Nasıl çalışacağımı bilmeme konusunda bu sene çok daha farklı ilerliyorum geçen senelere göre ek olarak heyecan ve sınav anı konusunda profesyonel destek almayı deneyeceğim yine olmazsa devam zaten şu an çalışmamın tek nedeni de evde boş olmam. yüz yüze olsa yine uğraşmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 18 Ekim 2020; 19:21:7 >
    Hangi üni bölümdü hocam?

• savcınız kullanıcısına yanıt

YBS, bölümden yana sıkıntım yok yine aynı bölüme gireceğim

bende de var bu sorun aynen o tavşan gibi kolay kolay soruları kaçırdım benimki biraz da deneme eksikliğinden tabi 2. kez mezuna kaldım ben de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 18 Ekim 2020; 23:8:1 >
  • Hocam geometride kenan hoca geometrinin ilacı diye bie kitap çözüyor. Konuları dinleyip onunla temel atabilirsiniz. Ardından orta seviye bir kaynak çözüp en son yine acil geometri ile bitirebilirsiniz. Ardından sürekli deneme çözersiniz zaten. Kenan hocanın 2021 dökümanlarını çok beğendim. Geçen senekinden daha kaliteli olmuş. Umarım faydalı olmuştur iyi çalışmalar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.