Şimdi Ara

matematiği kötü olupda düzeltenler YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
5
Favori
11.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2012 ygsde matematiğe hiç çalışmadım ve 3 net yaptım evet bu kadar çok kötü bi matematiğim var . benim gibi matematiği çok kötü olupda duzeltenlerden bilgiler istiyorum yani ; mezun olarak kaldım ve körfeze yazılacağım Nasıl bi çalışma sistemi kurayım nasıl çalışırsam matematikden 20 nete yakın yaparım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiçmi ben gibi matematiği kötü olupta düzelten yok mu ?

• Kotuysen antrenmanlarla matematik kitabi serisinin 1 ve 2.sini al.birinci kitap bildigin toplamadan filan basliyor temel atiyor ikincisi de ygs seviyesine getiriyor gecen gun incelemistim ya bu kadar da bastan baslanir mi demistim o derece yani.bi incele derim

• Benide ilk deneme sınavımda eksilerde veya kopyayla 3,4 net yapardım sadece azmetmek yeterliymiş ekol ve detay hocayı takipettim 6 ay boyunca final ve zirvenin soru bankalarını kullanıyordum şimdi çok şükür 20,25 yapıyorum geometri hariç tabi.Hedefim Full çekmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSut.Pişkin

Benide ilk deneme sınavımda eksilerde veya kopyayla 3,4 net yapardım sadece azmetmek yeterliymiş ekol ve detay hocayı takipettim 6 ay boyunca final ve zirvenin soru bankalarını kullanıyordum şimdi çok şükür 20,25 yapıyorum geometri hariç tabi.Hedefim Full çekmek

sen nasıl bu duruma geldin daha ayrıntılı anlatabilirmişin

• Hocam kusura bakmayin da yani hicbi konu tam olarak bilinmese bile 40 sorudan garanti bi 15-20 yapilir gibi ya

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar safyurt -- 1 Haziran 2015; 19:12:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde çok kötüydü. hatta lisede matematik görmedim diyebilirim. şu anda herhalde ygs mat 20 nin üstünde yaparım gibi geliyor. inşallah daha da artırıcam. önce şunu kabul edelim bizim işimiz kat kat zor. çünkü matematik temeli zamanla oturan birşey. yani 5-6 senedir bu konuları bilip soruları çözenlerle aynı seviyeye çıkmamız lazım. bence kurstan ziyade özel ders daha faydalı olabilir bence başlangıç için. kitap diyorsan mesela dgs kitapları var en temelden anlatan. onlar yardımcı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espartaco

Hocam kusura bakmayin da yani hicbi konu tam olarak bilinmese bile 40 sorudan garanti bi 15-20 yapilir gibi ya

kardeşim senin temelin iyi olabilir ama benim iyi değil. Ilk öğretimdeki hocam çok kötüydü lisede ise endüstri meslek lisesinden mezun oldum sen tabi anadolu lisesinde okuduysan beni anlaman çok zor bende zaten ben gibi kötü olur da Iyi olan arkadaşlar diye yazdım

• Bak eğer YGS konularını da yapamıyorsan senin sorunun lisede değil orta okulda gerçekten ve ciddi derecede net artırmak istiyorsan üşenmeden sıkılmadan ortaokul matematiği videoları izlemeli ve hafif antremanlarla soru çözüp işe temelden başlamalısın.Konuları iyice öğrenene kadar sürdür.Sonra 9.sınıf konularına geçiş yap.Onlara da aynı şekilde çalış.Bu arada bir soru bankası temin et.Soruları eksiksiz çözmeye uğraş.Verdiğin fireleri dershaneye felan gidiyorsan hocalara çözdürerek kapat.Benim tavsiyem bu olurdu sana.Başarılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatentsizFikir

Bak eğer YGS konularını da yapamıyorsan senin sorunun lisede değil orta okulda gerçekten ve ciddi derecede net artırmak istiyorsan üşenmeden sıkılmadan ortaokul matematiği videoları izlemeli ve hafif antremanlarla soru çözüp işe temelden başlamalısın.Konuları iyice öğrenene kadar sürdür.Sonra 9.sınıf konularına geçiş yap.Onlara da aynı şekilde çalış.Bu arada bir soru bankası temin et.Soruları eksiksiz çözmeye uğraş.Verdiğin fireleri dershaneye felan gidiyorsan hocalara çözdürerek kapat.Benim tavsiyem bu olurdu sana.Başarılar...

olabilir bu iyi fikir gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

Benimde çok kötüydü. hatta lisede matematik görmedim diyebilirim. şu anda herhalde ygs mat 20 nin üstünde yaparım gibi geliyor. inşallah daha da artırıcam. önce şunu kabul edelim bizim işimiz kat kat zor. çünkü matematik temeli zamanla oturan birşey. yani 5-6 senedir bu konuları bilip soruları çözenlerle aynı seviyeye çıkmamız lazım. bence kurstan ziyade özel ders daha faydalı olabilir bence başlangıç için. kitap diyorsan mesela dgs kitapları var en temelden anlatan. onlar yardımcı olabilir.

sen nasıl 20 net seviyesine çıkardın acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: endless32

quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

Benimde çok kötüydü. hatta lisede matematik görmedim diyebilirim. şu anda herhalde ygs mat 20 nin üstünde yaparım gibi geliyor. inşallah daha da artırıcam. önce şunu kabul edelim bizim işimiz kat kat zor. çünkü matematik temeli zamanla oturan birşey. yani 5-6 senedir bu konuları bilip soruları çözenlerle aynı seviyeye çıkmamız lazım. bence kurstan ziyade özel ders daha faydalı olabilir bence başlangıç için. kitap diyorsan mesela dgs kitapları var en temelden anlatan. onlar yardımcı olabilir.

sen nasıl 20 net seviyesine çıkardın acaba

soruları yapamayınca vazgeçmeyerek :) çözümünü anlamadığım sorunun konusunu tekrar okuyarak.

• s.a kardeşim bak ben sözel çıkışlıyım mezunum matematiği birtek lise 1 de gördüm onda da pek iyi değildi ama istemeyerek sözel okudum sonradan pişman oldum çünkü şuan ise tm den girebilmek için çalışıyorum benim temelim hiç yok ilköğretimde de iyi değildi ama bu sene çalışmaya başladım aklıma gelcekte ne olabilirim matematik olmadan dedim anca sözelden öğretmenlik ama ben öğretmenliği hiç istemiyorum başka bölümlerde var sözelde ama garatisi yok ozaman tm den giricem dedim ve derslere baslmadan önce şu aklımızdaki matematiğe karşı olan saçma önyargıyı sildim sonra intenetten videoları açtım kendime bir matematik defteri edindim videoda ne varsa yazdım ayriyetten hocanın ağızından çıkanlarıda kendimin anlayacağı bir şekilde deftere yazdım sonra kedime fem ilk adım ve güvender %100 ygs soru bankalarını aldım konuyu iyice dinledim konu bittikten sonra konuyla ilgili soru çözümleride vardı sitede onlarıda izledim sana bşey söyliyim kardeşim fem ilk adımı aldığımda temel kavramlardan birtane bile soru çözememiştim şimdi hepsini full çözebiliyorum kısacası kardeşim bir işe başladan önce yada aklına bir hedef koyduysan onu gerçekten iste ama gerçekten içinden gelerek iste ondan sonrası ip söküğü çıkıp geliyor sadece sakin bir şekilde videoyu aç defter tutarak izle sonra da onları her hafta sonu tekrar et ben dewrshaneyede gitmiyorum özel derste almıyorum kardeşim yanlış anlamayın bu sözümü demek istediğim ben yapabiliyosam sizde çok rahat yaparsınız ;)herşey bukadar Allah yardımcımız olsun birbirimize dua edelim kardeşlerim.... :)
    buda ders çalıştığım site ben tavsiye ediyorum çok açık ve net anlatıyor hoclar;http://www.matakademi.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elvan1993 -- 2 Eylül 2012; 21:01:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elvan1993

s.a kardeşim bak ben sözel çıkışlıyım mezunum matematiği birtek lise 1 de gördüm onda da pek iyi değildi ama istemeyerek sözel okudum sonradan pişman oldum çünkü şuan ise tm den girebilmek için çalışıyorum benim temelim hiç yok ilköğretimde de iyi değildi ama bu sene çalışmaya başladım aklıma gelcekte ne olabilirim matematik olmadan dedim anca sözelden öğretmenlik ama ben öğretmenliği hiç istemiyorum başka bölümlerde var sözelde ama garatisi yok ozaman tm den giricem dedim ve derslere baslmadan önce şu aklımızdaki matematiğe karşı olan saçma önyargıyı sildim sonra intenetten videoları açtım kendime bir matematik defteri edindim videoda ne varsa yazdım ayriyetten hocanın ağızından çıkanlarıda kendimin anlayacağı bir şekilde deftere yazdım sonra kedime fem ilk adım ve güvender %100 ygs soru bankalarını aldım konuyu iyice dinledim konu bittikten sonra konuyla ilgili soru çözümleride vardı sitede onlarıda izledim sana bşey söyliyim kardeşim fem ilk adımı aldığımda temel kavramlardan birtane bile soru çözememiştim şimdi hepsini full çözebiliyorum kısacası kardeşim bir işe başladan önce yada aklına bir hedef koyduysan onu gerçekten iste ama gerçekten içinden gelerek iste ondan sonrası ip söküğü çıkıp geliyor sadece sakin bir şekilde videoyu aç defter tutarak izle sonra da onları her hafta sonu tekrar et ben dewrshaneyede gitmiyorum özel derste almıyorum kardeşim yanlış anlamayın bu sözümü demek istediğim ben yapabiliyosam sizde çok rahat yaparsınız ;)herşey bukadar Allah yardımcımız olsun birbirimize dua edelim kardeşlerim.... :)
    buda ders çalıştığım site ben tavsiye ediyorum çok açık ve net anlatıyor hoclar;http://www.matakademi.net/

a.s kardeşim ışte bende bu konuyu sen gibi ben şöyle yaptım şöyle ders çalıştım diyecek bir kişi arıyordum allah senden razı olsun. Inşallah bende böyle çalışmaya başlıyacağım inşallah sende bana dua et [adım:oğuz] bende sana dua etcem inşallah

• quote:

quote:

s.a kardeşim bak ben sözel çıkışlıyım mezunum matematiği birtek lise 1 de gördüm onda da pek iyi değildi ama istemeyerek sözel okudum sonradan pişman oldum çünkü şuan ise tm den girebilmek için çalışıyorum benim temelim hiç yok ilköğretimde de iyi değildi ama bu sene çalışmaya başladım aklıma gelcekte ne olabilirim matematik olmadan dedim anca sözelden öğretmenlik ama ben öğretmenliği hiç istemiyorum başka bölümlerde var sözelde ama garatisi yok ozaman tm den giricem dedim ve derslere baslmadan önce şu aklımızdaki matematiğe karşı olan saçma önyargıyı sildim sonra intenetten videoları açtım kendime bir matematik defteri edindim videoda ne varsa yazdım ayriyetten hocanın ağızından çıkanlarıda kendimin anlayacağı bir şekilde deftere yazdım sonra kedime fem ilk adım ve güvender %100 ygs soru bankalarını aldım konuyu iyice dinledim konu bittikten sonra konuyla ilgili soru çözümleride vardı sitede onlarıda izledim sana bşey söyliyim kardeşim fem ilk adımı aldığımda temel kavramlardan birtane bile soru çözememiştim şimdi hepsini full çözebiliyorum kısacası kardeşim bir işe başladan önce yada aklına bir hedef koyduysan onu gerçekten iste ama gerçekten içinden gelerek iste ondan sonrası ip söküğü çıkıp geliyor sadece sakin bir şekilde videoyu aç defter tutarak izle sonra da onları her hafta sonu tekrar et ben dewrshaneyede gitmiyorum özel derste almıyorum kardeşim yanlış anlamayın bu sözümü demek istediğim ben yapabiliyosam sizde çok rahat yaparsınız ;)herşey bukadar Allah yardımcımız olsun birbirimize dua edelim kardeşlerim.... :)

a.s kardeşim ışte bende bu konuyu sen gibi ben şöyle yaptım şöyle ders çalıştım diyecek bir kişi arıyordum allah senden razı olsun. Inşallah bende böyle çalışmaya başlıyacağım inşallah sende bana dua et [adım:oğuz] bende sana dua etcem inşallah

eyvallah saol kardeşim benim Allah senden de razı olsun dua ederim tabi özelden de konusuruz arada sırada ama sakın matematikten korkma kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elvan1993 -- 2 Eylül 2012; 23:49:13 >

• quote:

quote:

quote:

eyvallah saol kardeşim benim Allah senden de razı olsun dua ederim tabi özelden de konusuruz arada sırada ama sakın matematikten korkma kardeşim

tamam kardeşim tekrar sağol

• quote:

quote:

Benide ilk deneme sınavımda eksilerde veya kopyayla 3,4 net yapardım sadece azmetmek yeterliymiş ekol ve detay hocayı takipettim 6 ay boyunca final ve zirvenin soru bankalarını kullanıyordum şimdi çok şükür 20,25 yapıyorum geometri hariç tabi.Hedefim Full çekmek

PM attım.
  • quote:

quote:

quote:

PM attım.

PM GELMEDi ?

• takip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.