Şimdi Ara

Matematiği kitaplardan eksiksiz öğrenmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video izlemek sıkıyor. Kitaplardan eksiksiz tyt ve ayt matematiği öğrenmek mümkün mü? Bunun için bir yayın, set vs var mı?

• Kitaptan bakınca, ezberlemiş sayılıyorsun otomatikman. Formülü ezberle soruyu çöz. Böyle konu çalışılmaz, Matematik: hiç çalışılmaz nereden mi biliyorum? Geçen sene LTİ'yi kendim hallrdeyim dedim bir de analitik geometri'yi kitabı aldım, hikayeye bakıp, formülü tutup soruları çözdüm, iyi de çözdüm ha, LTİ de Karekök türev integral fasiküllerini bitirdim, analitilte femi bitirdim. Sınavda 7 tane analitik çıktı sanki birini yapabildim. LTİ de 2 tane yaptım.

Çünkü ÖSYM, hele yeni sınav sisteminde bir şeyi ezberlediysrn seni fena bozuyor. Ters takla atarsın. Merkezkaç kuvveti mesela, herkes ezberledi ters takla 2018 AYT.

Bunlar benim tecrübelerim, belki sende farklı bir iz bırakır.
  • Ben bugüne kadar Matematikte ne öğrendiysem sayfalarda yazan kitap dili ile öğrendim.Kafam daha iyi alıyor. (tabii ki alta verdikleri örnekler yardımcı oldu)
    2017-2018 de İntegral dahil tüm matematik konularımı Mikro Hücre Yyaınları'nın Kuantum seri YGS kitabından mat 1 i , LYS kitabından mat 2 yi tamamiyle halletmiştim. Geometriyi ise efsanevi Esen konu anlatımlı YGS-LYS ile halletmiştim.
  • Hocam benimde anlama yolum yazılı olarak daha iyi. Videolar çok bayıyor ve sıkılıyorum. Ciddi şekilde anlama güçlüğü çekiyorum fakat kitaplardan okuyup kendim uğraşınca kesinlikle anlıyorum.
  • Gür yayınları nasıl sence?
  • Cube00 C kullanıcısına yanıt
    Bilmediğim için yorum yapmam doğru olmaz
  • Video izleyerek ders calismayi da hic anlayamadim. Tam ogrenmenin en mumkun yolu kitaptan calismak zaten. Ben fem simetri aldim ikinci el kitapcidan. cok da isime yaradi gercekten.
  • levitate L kullanıcısına yanıt
    Hocam 2020 yks ye mi hazırlanıyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri temeli için kitap
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karekök mps

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • levitate L kullanıcısına yanıt
    Güncel değil bu kitap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manonofy kullanıcısına yanıt
    Karekök mat 0 var ama örnek ile alakasız sorular soruyorlar

• Kitaptan bakınca, ezberlemiş sayılıyorsun otomatikman. Formülü ezberle soruyu çöz. Böyle konu çalışılmaz, Matematik: hiç çalışılmaz nereden mi biliyorum? Geçen sene LTİ'yi kendim hallrdeyim dedim bir de analitik geometri'yi kitabı aldım, hikayeye bakıp, formülü tutup soruları çözdüm, iyi de çözdüm ha, LTİ de Karekök türev integral fasiküllerini bitirdim, analitilte femi bitirdim. Sınavda 7 tane analitik çıktı sanki birini yapabildim. LTİ de 2 tane yaptım.

Çünkü ÖSYM, hele yeni sınav sisteminde bir şeyi ezberlediysrn seni fena bozuyor. Ters takla atarsın. Merkezkaç kuvveti mesela, herkes ezberledi ters takla 2018 AYT.

Bunlar benim tecrübelerim, belki sende farklı bir iz bırakır.

• Jasonn Bourne kullanıcısına yanıt
    Analitil değil ama, analitik.

Video izlemekten sıkılıyorum. Senin önerin nedir?
  • Cube00 C kullanıcısına yanıt
    Valla ben de genel olarak ders çalışmaktan sıkılıyorum ama idare etçez 1 sene boyunca.

Ben ders çalışmaktan değil video izlemekten sıkılıyorum. Kitaptan çalışabilirim ama video izlemek zamanımı alıyor. Mesela 10 saat mikailin mutlak değerini izlesem acayip zaman kaybı değil mi?
  • Wsepr W kullanıcısına yanıt
    2018de hazırlandım.

• Ayy için apotemi fasikülleri, tyt için kafa dengi

• Valla benim türev integral dışında bitti konular, hiç video izlemedim. Ezber de yapmadım, yorun çıkarsa çat çat yapıyorum.

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Hangi kitaplardan çalıştın?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.