Bildirim
Matematiği kitaplardan eksiksiz öğrenmek?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben bugüne kadar Matematikte ne öğrendiysem sayfalarda yazan kitap dili ile öğrendim.Kafam daha iyi alıyor. (tabii ki alta verdikleri örnekler yardımcı oldu)
2017-2018 de İntegral dahil tüm matematik konularımı Mikro Hücre Yyaınları'nın Kuantum seri YGS kitabından mat 1 i , LYS kitabından mat 2 yi tamamiyle halletmiştim. Geometriyi ise efsanevi Esen konu anlatımlı YGS-LYS ile halletmiştim. -
Hocam benimde anlama yolum yazılı olarak daha iyi. Videolar çok bayıyor ve sıkılıyorum. Ciddi şekilde anlama güçlüğü çekiyorum fakat kitaplardan okuyup kendim uğraşınca kesinlikle anlıyorum. -
Gür yayınları nasıl sence? -
Bilmediğim için yorum yapmam doğru olmaz -
Video izleyerek ders calismayi da hic anlayamadim. Tam ogrenmenin en mumkun yolu kitaptan calismak zaten. Ben fem simetri aldim ikinci el kitapcidan. cok da isime yaradi gercekten. -
Hocam 2020 yks ye mi hazırlanıyorsunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Karekök mps
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Güncel değil bu kitap
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karekök mat 0 var ama örnek ile alakasız sorular soruyorlar
Kitaptan bakınca, ezberlemiş sayılıyorsun otomatikman. Formülü ezberle soruyu çöz. Böyle konu çalışılmaz, Matematik: hiç çalışılmaz nereden mi biliyorum? Geçen sene LTİ'yi kendim hallrdeyim dedim bir de analitik geometri'yi kitabı aldım, hikayeye bakıp, formülü tutup soruları çözdüm, iyi de çözdüm ha, LTİ de Karekök türev integral fasiküllerini bitirdim, analitilte femi bitirdim. Sınavda 7 tane analitik çıktı sanki birini yapabildim. LTİ de 2 tane yaptım.
Çünkü ÖSYM, hele yeni sınav sisteminde bir şeyi ezberlediysrn seni fena bozuyor. Ters takla atarsın. Merkezkaç kuvveti mesela, herkes ezberledi ters takla 2018 AYT.
Bunlar benim tecrübelerim, belki sende farklı bir iz bırakır.
Analitil değil ama, analitik.
Video izlemekten sıkılıyorum. Senin önerin nedir? -
Valla ben de genel olarak ders çalışmaktan sıkılıyorum ama idare etçez 1 sene boyunca.
Ben ders çalışmaktan değil video izlemekten sıkılıyorum. Kitaptan çalışabilirim ama video izlemek zamanımı alıyor. Mesela 10 saat mikailin mutlak değerini izlesem acayip zaman kaybı değil mi? -
2018de hazırlandım.
Ayy için apotemi fasikülleri, tyt için kafa dengi
Valla benim türev integral dışında bitti konular, hiç video izlemedim. Ezber de yapmadım, yorun çıkarsa çat çat yapıyorum.
Hangi kitaplardan çalıştın?
En Beğenilen Yanıtlar

Kitaptan bakınca, ezberlemiş sayılıyorsun otomatikman. Formülü ezberle soruyu çöz. Böyle konu çalışılmaz, Matematik: hiç çalışılmaz nereden mi biliyorum? Geçen sene LTİ'yi kendim hallrdeyim dedim bir de analitik geometri'yi kitabı aldım, hikayeye bakıp, formülü tutup soruları çözdüm, iyi de çözdüm ha, LTİ de Karekök türev integral fasiküllerini bitirdim, analitilte femi bitirdim. Sınavda 7 tane analitik çıktı sanki birini yapabildim. LTİ de 2 tane yaptım.
Çünkü ÖSYM, hele yeni sınav sisteminde bir şeyi ezberlediysrn seni fena bozuyor. Ters takla atarsın. Merkezkaç kuvveti mesela, herkes ezberledi ters takla 2018 AYT. Bunlar benim tecrübelerim, belki sende farklı bir iz bırakır. |
Benzer içerikler
- iktisat okunur mu
- kalp kası laktik asit fermantasyonu yapar mı
- 3d tyt biyoloji deneme cevap anahtarı
- 345 tyt türkçe 12"li deneme cevap anahtarı 2024
- koç çap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X