Şimdi Ara

Matematiği 7 net olan birine son 1 hafta için tavsiyeler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematiğim berbat. Son bir haftada 3-5 net arttırabileceğim. En kısa yoldan hızlıca öğrenebileceğim konular hangisi. Diğer derslerden pek sıkıntım yok sayılır. Aralara böyle çok kolay sorular koyuyorlar ancak onları yapabiliyorum. Var mı böyle 2-3 saatte hemen kavrayıp netimi arttırcak konular ? Neresinden kurtarsak kardır artık.

Orijinalden alıntı: walmart

rasyonel sayylar candyr.1 net garanti
    quote:

Orijinalden alinti: walmart

rasyonel sayylar candyr.1 net garanti

Rasyonel ve üslü sayylary yapabiliyorum. Söylemeyi unutmu?um.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: lawness

Mutlak değer 1 2 net garanti
    quote:

Orijinalden alinti: king_adam

Mutlak deger 1 2 net garanti

Hemen çaly?maya ba?lyyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuana16

Arkadaş kusura bakmadan bu zamana kadar boş boş oturdun mu 11.sınıf öğrencisiyim dershanedeki ygs sınavlarına giriyorum ben hiç çalışmadan 12-15 net yapıyorum

herkes eşit değil belki ailenin senden tek beklentisi ders çalışman. belki o 7 net yapan kişi bi yandan bi okuyor bi yandan çalışıyor. şöyle hayatı kolay sanıyorsunuz ya çok komik oluyorsunuz. bir de 11. sınıfmış. kendim için demiyorum matematiği ama her matematik yapamayanı tembel sanıyorsunuz.
  • Denemelerde çok basit sorular oluyor zaten ygs de de 5-6 soru çok kolay oluyor sonra kolay normal diye gidiyor bütün sene boş boş oturup son gün 5-6 net arttırılmaz matematik hayatta olan bir şey alt yapının olması lazım ilk okuldan gelen bir şey

Denemelerde çok basit sorular oluyor zaten ygs de de 5-6 soru çok kolay oluyor sonra kolay normal diye gidiyor bütün sene boş boş oturup son gün 5-6 net arttırılmaz matematik hayatta olan bir şey alt yapının olması lazım ilk okuldan gelen bir şey

geçen seneye kadar köklü sayıları ve çarpanlara ayırmayı bilmiyordum. şu an dalgalanmalar şeklinde 25 oluyo 20 oluyo 15 oluyor. çokta güzel olur. bu senede yapılırdı ama disiplinli çalışmadım kafam o gün hangi derse estiyse ona çalıştım. son sene tıp kazanılmaz ama matematik öğrenilir. son 1 hafta 10 net artmaz ama 2-3 net arttırılır. çünkü 39 dan 40 yapılmıyor 7 den 10 11 e neden çıkılmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 9 Mart 2015; 20:12:48 >
  • Farkındaysan arkadaş şuan 7 net yapıyorum demiş sınava kalan süre bu geceyi saymazsak 5 gün kalır her gün oturup en az matematikten 300 soru çözmesi gerekiyor bunu 1 yıl boyunca yapmamış insan şuan yapacağı da meçhul tabi.Neyse arkadaş yardımcı olalım en basit konular sayılardır ortalama 10 tane soru çıkıyor zaten

Farkındaysan arkadaş şuan 7 net yapıyorum demiş sınava kalan süre bu geceyi saymazsak 5 gün kalır her gün oturup en az matematikten 300 soru çözmesi gerekiyor bunu 1 yıl boyunca yapmamış insan şuan yapacağı da meçhul tabi.Neyse arkadaş yardımcı olalım en basit konular sayılardır ortalama 10 tane soru çıkıyor zaten

full çekicem dememiş.

neden böyle kötü anlamıyorum
    oran orantıya kadar çok iyi çalışmıştım ama oraya kadar olan bölümdende hep zor sorular geliyor
    problemler yok zaten bende
    dershanedede anlatmıyorlar doğru düzgün
  • Bütün sene yatmadım merak etme. Ama liseye başladığımdan beridir 1 kere bile kitap açmadım. 9 da 7 zayıfı 10 da 4 zayıfı olan biriydim. Her sene zar zor sınıf geçtim. Bu sene başladım çalışmaya. Ne bir temelim var ne bir bilgim. Türkçe kastım LYS Edebiyat kastım sosyal kastım. Azıcık bilgimle matemetik çözmeye çalışıyorum.Hedefim Hukuk falan değil ki. Herkesin hedefi farklı. Matematik yapabiliyorsan ne mutlu sana. Burada ben puanımı 3-5 nasıl arttırım diye danışmak için geldim. Çünkü ne kadar Türkçe ve sosyal çalışırsam çalışayım artık bir şey fark etmeyecek gibi geliyor. Sonuçta mantık odaklı bir sınava giriyoruz.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.