Şimdi Ara

Mateja Kezman:''Tek düşüncem Şampiyonlar Ligi''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuncularımıza verilen 3 günlük izinden yararlanarak Antalya`da tatil yapan Mateja Kezman, tek düşüncesinin Avrupa Şampiyonlar Ligi`nde oynanacak karşılaşmalar olduğunu belirtti. Ülkesinde yayınlanan bir gazetede, teknik direktör Zico ve takımın oyun sistemini eleştirdiği ileri sürülen Kezman, Fenerbahçe`nin resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, bu iddiaların asılsız olduğunu savundu. Kezman, ``Haberlere şaşırdım. Böyle bir açıklama yapmadım. Eğer bir deklarasyon yapacak olsam bunu Fenerbahçe`nin internet sitesine ya da FB TV`ye yaparım. Niçin Now Gazetesi`ne böyle bir açıklama yapayım ki. Bu püsküllü yalan. Bu nedenle böyle bir açıklama ya da röportaj yok`` dedi.

Kezman, artık böyle şeylerle uğraşmak istemediğini dile getirerek, şöyle davam etti: ``Bu tür haberler bana da takıma da zarar veriyor. Tek düşüncem Şampiyonlar Ligi. Ben de tüm takım arkadaşlarım gibi Şampiyonlar Ligi`nde oynayacağımız maçlara konsantre olmaya çalışıyorum. Bu ligde iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum.`

Kaynak`

• Belli oluyor. Ligde yokları oynuyorlar. ŞL'de fiyasko olsun da görelim bakalım.
  • ağzını hayra aç
  • Sinek kaçar.
  • Ayrıca Kezman ''Püsküllü Yalan'' deyiminin ingilizcesini nasıl söyledi onu merak ettim..
  • Bi futbolcu neden 2 yere irden yoğunlaşamaz ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

Bi futbolcu neden 2 yere irden yoğunlaşamaz ki?

ligde iyi oynasa fenerde kalır

ama ş.liginde iyi oynasa.. :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Ayrıca Kezman ''Püsküllü Yalan'' deyiminin ingilizcesini nasıl söyledi onu merak ettim..

tasseled lie

yani sözlükten baktım püsküllü tasseled demekmiş
  • kezman dünyada gördüğüm en KÖTÜ forvettir
    (forvet demeye 1000 şahit gerek ama)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.