Oyuncularımıza verilen 3 günlük izinden yararlanarak Antalya`da tatil yapan Mateja Kezman, tek düşüncesinin Avrupa Şampiyonlar Ligi`nde oynanacak karşılaşmalar olduğunu belirtti. Ülkesinde yayınlanan bir gazetede, teknik direktör Zico ve takımın oyun sistemini eleştirdiği ileri sürülen Kezman, Fenerbahçe`nin resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, bu iddiaların asılsız olduğunu savundu. Kezman, ``Haberlere şaşırdım. Böyle bir açıklama yapmadım. Eğer bir deklarasyon yapacak olsam bunu Fenerbahçe`nin internet sitesine ya da FB TV`ye yaparım. Niçin Now Gazetesi`ne böyle bir açıklama yapayım ki. Bu püsküllü yalan. Bu nedenle böyle bir açıklama ya da röportaj yok`` dedi.
Kezman, artık böyle şeylerle uğraşmak istemediğini dile getirerek, şöyle davam etti: ``Bu tür haberler bana da takıma da zarar veriyor. Tek düşüncem Şampiyonlar Ligi. Ben de tüm takım arkadaşlarım gibi Şampiyonlar Ligi`nde oynayacağımız maçlara konsantre olmaya çalışıyorum. Bu ligde iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum.`