Şimdi Ara

Mate 10 pro vs s9 plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba sevgili arkadaşlar.
    İki gün içinde bir telefon almam gerekiyor, benim iki tercihim var s9 plus yada mate 10 pro .
    İstediklerim kamerasının iyi olması .
    Ve kronik sorunları olmaması uğraşmak istemiyorum bir kere aldıktan sonra tabi teknoloji şans işi ama sizin fikirlerinizi duymak istiyorum.
    Kıyaslarken öncelik kamera olsun ve fiyat önemsiz fiyatlarını görmezden gelin ikisinide 1 lira olarak düşünün lütfen.
    Hepinize teşekkür ediyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki telefonun da kamerasi cok iyi.dusuk isik performanslari da basarili.ama s9 plusin dusuk isik performansi belki 1 tik daha iyi.testlerde bakabilirsin.mate 10 pronun video performansi zayif kaliyor deniyor.huawei tellerin genelinde boyleymis sanirim.senin icin en onemli konu kameraysa ikisinden de iyi olan bir tel var.huawei p20 pro.yalniz on kamerasi 720p cekiyor.ilk basta dedigim gibi huaweilerin video performanslarini bir arastir derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çentik sevmiyorum o zaman en iyi seçenek s9plus kalıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman dediğim gibi, 3 bin lira ve üzeri paralar ancak iphone' a verilmeli. Gerek kolay değer kaybetmemesi, gerek uzun kullanım ömrü ve performansı açısından bu benim için böyledir. Benim tavsiyem, iphone 8 plus alman olur. Kamera konusunda da, arasında kaldığınız modeller ile + veya - yönleri olacak şekilde aynı seviyededir hatta video konusunda çok başarılı diyebilirim. Android olarak da Nokia 8 önereceğim. Vatanbilgisayar' dan 2300 lira gibi bir fiyata alınabiliyor. Her açıdan işinizi görecektir. Bu benim şahsi görüşüm Nokia 8, S9+ veya Mate10 Pro dan iyidir veya kötüdür demiyorum. Ben bir telefon alacak olsam; alabiliyorsam İphone 8 Plus alırım, alamıyorsam; fiyatını, özelliklerini, servis kalitesi ve garanti durumunu araştırarak android bir telefon alırım. Şuan bu telefon benim için Nokia 8 dir.
  • Hocam yurt dışındayım iki gün sonra ülkeye dönüyorum yani fiyatlar aşağı yukarı aynı s9 plus 3400 liraya denk geliyor garanti yok hiç birinde öyle düşün herhangi birşey olursa cebimden yaptıracağım o yüzden bu kadar araştırıyorum . iPhone x ve 8 plus kamera olarak öneren olmadı o yüzden pek bakmadım bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ben her halükarda iphone alırdım
  • Tamamdır hocam zaten iki gün içinde karar vericem iPhone 8 plus da yazdım kenarı . Eğer hiç birini almazsam Türkiye'de 3500 liraya Türkiye garantili Huawei mate 10 pro alırım . Bakalım o iPhone 8 plus gerçekten güzel kafama yattı ama çerçevesi çok kalın estetik gelmiyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Bana çerçevesiz telefonlar çok yapmacık geliyor. Ben hantal yapılı sağlamlık hissi uyandıran telefon tasarımlarını seviyorum. Çerçevesiz ekran telefonlar narin yapılı olduğundan ve bende titiz birisi olduğumdan, telefon düşecek kırılacak diye rahat kullanamam :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 9 Mayıs 2018; 22:50:8 >
  • Valla hocam fitness ile uğraşıyorum estetik ve güç benim için herşey ikisinden de olacak . :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrandTurco kullanıcısına yanıt
    Sen bilirsin hocam tercih senin benim önerim üst seviye cihazlarda iphone alınması yönünde :) Bu arada bende fitness ile uğraşıyorum ama güç benim için en önemlisi :D O yüzden hiç estetik olamıyorum sürekli yiyorum :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 9 Mayıs 2018; 23:28:37 >
  • Valla bende şuan estetik sayilmam hocam nasipse eve geliyorum dört aylığına definasyon yapicam gurbette zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bence telefon bi yatırım aracı değildir. o yüzden şu kadar değer kaybedecek bak bu kaybetmeyecek 2. elini rahat satarsın vs. düşünmek yanlış. içinize sinen güzel bi android telefonu alın bitsin ömrü yettiğince kullanırsınız bitince birine verirsiniz veya satarsınız atarsınız vs. bu iki telefon arasından bana tip olarak mate 10 pro daha güzel gelse de s9 plus da harika bi telefon ikisinden hangisi içinize sinerse alın pişman olmazsınız. ilerde değerlenmesini istiyorsanız veya daha alırken 2. el satış fiyatını düşünüyorsanız altına veya dolar-euroya yatırım yapmanızı öneririm :D ya da güzel bi motor alıp kullanabilirsiniz ikinci el satarken çok değer kaybetmez :DD
  • Yok düşünmüyorum öyle birşey o yüzden elimdeki telefonla idare edip Türkiye'de 1 k felan fazla verip alabilirim aynı telefonları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu zaten kimse yatırım aracı olarak almıyor. Ağzı olan konuşuyor. Sanırsam para kazanmak konsunda sıkıntı çekmemiş arkadaşlar var :) Değer kaybetmesini düşünmemeli, ömrü doluncada birine vermeliymişiz :D Bana nedense kimse bugüne kadar getiripte al bunun ömrü bitti senin olsun diye telefon vermedi, sana veren oldu mu hocam ? Değer kaybetmesine bakmadan telefon alan adamın para kazanmak gibi derdi olduğuna inanmıyorum. Ayrıca bak dolar ve euro gibi yatırım araçlarıda varmış öğren bunları hocam kaçırma bunları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 10 Mayıs 2018; 19:49:17 >
  • İkisi arasından S9 Plus, P20 Pro dersen P20 Pro derim.
  • ahaha bana cevap yazmışsın ama beni etiketmemişsin. delikanlı gibi etiketlesen cevabını verirdik değil mi :) eski telefonumu 3.5 yıl kullandıktan sonra kardeşime verdim. sonra bin tl ye yeni bi android telefon aldım onu da 1.5 yıldır kullanıyorum eskiyince ya fiğer kardeşime ya da başka birine veririm. merak etmeyin paranın nasıl kazanıldığını biliyorum sadece telefon gibi bi iletişim aracında bile sırf ikinci eli para etsin diye 2-3 yıl boyunca kullanacağın, yüzüne bakacağın aletin içine sinmeyenini almak saçma . bi apple fanboyu böyle düşünebilir ama ben düşünmüyorum. telefon içine sinen hoşuna giden alınmalı. 2. eli para ediyor o yüzden herkes ayfon alsın o zaman millet keriz mi? kısaca başlığı açan kardeşim salla iphone u falan. ha içne siniyosa git onu al ama başlıktakilerden birini alacaksan aynı fiyata 2 kat daha düşük donanım gücü olan kaç yıl öncesinin ayfonunu alma sırf ikinci eli para ediyor diye bu arada o yatırım tavsiyeleri gerçekti. gidin altın alın hem değer kaybetmez gittikçe artar.




  • P20 pro al geç daha iyi kamerası olan telefon yok. 3 Kamera ve Leica lenslerin tadına bak Huaweinin arayüzüde çok hızlı
  • S9 Plus alırdım ben olsam. Daha gösterişli duruyor. Hem piyasada ismi çok biliniyor.
  • İkisinide almadım elim boş geldim eve burdan alacağım birşeyler teşekkürler herkese

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.