Şimdi Ara

Matdan 37+ yapabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler. Uzun zamandır ygs lys bölümüne uğramıyorum. Biraz baktım 11 ler falan doluşmuş. Senenin başındaki arkadaşlar duruyor mu? Neyse. Lysde hedefim matdan 37+ sizce yapabilir miyim ? Dengede 12 deyim 3 güne bitecek inşallah ortalamam şuanda 33 net.

Ayrıca lys 2010 41,5 net
    2011 - 40,5
    2012 - 37,75
    2013 - 34,75
    2015 - 34,5

Ygs sıralamam 39k mat 37 geo 17 fizik 20 kimya 18-20 biyo 18-21 net ile 20k ya çekilirmi sizce ?

Sınav sonrası edit : Matdan 45 soru işaretledim neredeyse hepsinden eminim işlem hatası veya dikkatsizlik yapmadıysam (normalde fazla yapmam) 40+ net bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theonur07 -- 19 Haziran 2016; 13:00:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam farkettiysen yaklaştıkça netin 35 un altına düşmüş yapamama olasılığın yüksek ama yine de belli olmaz bakarsın sınav 2010 gibi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi becomex -- 16 Haziran 2016; 1:53:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yaparsın umarım da netler iç açıcı değil. Yanlışlarını aklına soka soka öğrenmeye bak bence.

• Yapabilme ihtimalin var onu söyleyebilirim. Sinav anindaki psikolojine cok bagli. Sinava girerken yapabilirim diye girmelisin ancak 37 tane isaretliyim surayi bos birakayim gibi hesaplardan da kacinmamalisin. Elinden gelenin en iyisini yaparsan ihtimali icin ustune duseni yapmis olursun,37+ gelmese de icin ferah olur

• Hesaplardan kacinmalisin olacakti. Anlamissindir da duzelteyim

• 2013-2015 sınavları zordu 34 küsür yapmışsın kötü değiller kesinlikle bu sene de 2015 e yakın gelir bence biraz daha zorlarsan yapılabilir gibi duruyo

• 2015 mat sorularini bana atabilir misiniz rica etsem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelde netlerimin düşüklüğü bilmediğimden değil. Zaman çoğu zaman ya tam yetiyor yada 1-2-3 soruya bakamıyorum bile. O son anlarda süreye bakınca strese giriyorum ve yapabileceğim soruyuda yapamıyorum. Genelde süre bittikten sonra uğraşıp çözüyorum zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.J kullanıcısına yanıt
    pm attım hocam
  • Sınav sonrası edit : Matdan 45 soru işaretledim neredeyse hepsinden eminim işlem hatası veya dikkatsizlik yapmadıysam (normalde fazla yapmam) 40+ net bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.