Şimdi Ara

MatAkademi Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• iyi bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MatAkademi

iyi bence :)

siz olmasaydınız ucurumdan atıyordum kendimi hocam.mühendislik istiyordum mattan 0 cekiyordum sayenizde 30 netlerdeyim şenol hocaymış teknofemmiş boş yeminle onlara öldürdüğüm zamana yazık.soru bankası actıgımda onların hicbiri cıkmıyor sizin yaptığınız tüm örnekler çıkıyor denemedede dahil.bunları neden yazdım bilmiyorum ama siz 2 hafta önceki videonuzu neden paylaştıgınızı bilmiyorsanız bende bunu bilmiyorum :) 5 saat önce online görülmüssünüz inş okursunuz emek var
  • quote:

oğuzhan hocam siz misiniz harbiden :)
  • şaka maka bir yana gerçekten iyi anlatıyor, hocalara geldik, mat akademi türkçe edebiyat içinde harun yahya ya bakabilirsin
  • Behzat rasulinin yanında vasat gibi
  • YGS ve LYS için burayı dinlesek temel içinde şenol hocayı dinleyip not alsak yeterli olur mu birde 345 karakök ve ilk adım sb leri çözersem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SouthPark_Konsol delisi kullanıcısına yanıt
    Olur 2 tane soru bankasını iyice özümseyerek çöz ama matakademi ücretli olsa nasıl överler adam saatlerini veriyor ücretsiz olarak yapıyor bunu kıymet bilen 1 elin parmaklarını geçmez.
  • Just My Life kullanıcısına yanıt
    Okudum eyvallah. Kolay Gelsin başarılar diliyorum.
  • Terliksi İnsan kullanıcısına yanıt
    Tabikisi de
  • Simetrikdenge kullanıcısına yanıt
    Kalıp mı anlattığım soruların tamamı karşınıza çıkabilecek soru tarzlarıdır. Hemen hemen bütün soru tarzlarını çözerim ben. Gereksiz zorlukta soru çözmem yazık ünah şhow yapmıyorum ben ders anlatıyorum çıkmayacak soruyu çözmenin bir manası yoktur sanırım.
    Sakinim Evlat (Rıza Babadan Alıntı )
  • Baba testlerle gönlümü fetheden hoca
    Şu ana kadar canlı dersler çok yoğundu pek bir şey yapamadım ama bundan sonra eklemeye başlarız bir takım işler
  • Hocam 100 soruda ygs takipteyim çok daha özgün sorularla gelin karşımıza seviyoruz sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just My Life

quote:

siz olmasaydınız ucurumdan atıyordum kendimi hocam.mühendislik istiyordum mattan 0 cekiyordum sayenizde 30 netlerdeyim şenol hocaymış teknofemmiş boş yeminle onlara öldürdüğüm zamana yazık.soru bankası actıgımda onların hicbiri cıkmıyor sizin yaptığınız tüm örnekler çıkıyor denemedede dahil.bunları neden yazdım bilmiyorum ama siz 2 hafta önceki videonuzu neden paylaştıgınızı bilmiyorsanız bende bunu bilmiyorum :) 5 saat önce online görülmüssünüz inş okursunuz emek var

kardeş şu taktiği bizede söyle bari

• quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

Orijinalden alıntı: Just My Life

quote:

kardeş şu taktiği bizede söyle bari

hocam fem konu özetli soru bankası çözsen zaten tüm soru tipleri aynı.matakademide anlatılanların aynısı ordada var.toplasan hepsinde 10 cesit soru tipi var.ygsde 25 konu var desek 250 cesit soru tipi ezberlicen :D he sorun surada her gün 25 tane testten ayrı ayrı konulardan soru cözemezsin unutulup gidiyor onun içinde allaha sığın bi de ben elimde kalem soru çözen tiplerden değilim sürekli soru çözüm video izleyip soru tipi ezberliyorum soru karsıma cıktıgında bu böyle diyebiliyorum

• quote:

Şu ana kadar canlı dersler çok yoğundu pek bir şey yapamadım ama bundan sonra eklemeye başlarız bir takım işler

hocam en sevdiğim huyunuz milleti kapak ediyorsunuz lafın altında kalmıyorsunuz kendinize kötü laf getirtmiyorsunuz.gözüm kapalı cözdüm diyen tipleri kapak ettiğinizi gördüm 1 dakika saygı durusunda durdum.eğer kötü bir hoca olsaydnız beğeni sayınız gösterirdi bir videonuza bakıyorum 100 beğeniden 2 kisi dislike atmıs onlarda senol hoca ile behzat rasulidir onlarda

behzat rasuli videosunda matematikte sonuncuyuz diye söylenip duruyor dersleri ise paralı.
    siz değerli hocamız ise yüz binlerce örneği bizlere bedavaya sunuyorsunuz yüz bin olmustur sanırım baya çözdünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just My Life -- 14 Şubat 2016; 1:22:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.