Şimdi Ara

Mat1 Ve Geo1 Çözemediğim Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Mat 1 Sorularım. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Geo 1 Sorularım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 23 Haziran 2012; 20:58:51 >

• 1in cevabı A olmayacakmı?
  • Geo 12. Soru
    BD=BC ise 70 +70=140 diğer acı 40 Olur
    AB=AC ise diğer acılar 180-66/2 Olur 57 olur 40 bulmuştuk 57 olması için 17 olur

Geo 4
    BD=BE ise eşit acılara a de
    a a olur 2iç bir dıştan 2a olur AB=AC ise diğer acıda 2a olur ordaki üçgende iç ters acılardan a olur 3a=72 olur
    a 24 olur Alfa+2a+2a=180 a 24 ise 4.24+Alfa=180 84 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Vengeance_ -- 23 Haziran 2012; 21:58:38 >
  • Selamlar,

Mat 1nci soruyu şu şekilde yaptım.
    192 i çarpanlara ayırdım.İlk önce 96.2 olarak yaptım.Buradan 2 alırsak diğer 2 çarpan 96 vermeyeceği için bu olmaz.Sonra 48.4 olarak denedim.48 in çarpanlarıda 6 8 olduğundan en küçük sayıyı bulduk.Bizden - li değer istediği -4 alıyoruz.Umarım anlatabilmişimdir.Diğer arkadaşlarda başka yollardan çözebilirler ve çözdükleri yollarıda yazarlarsa hepimiz için iyi olur.
    Mat 2nci sorunun cevabı 15 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k8Triton -- 23 Haziran 2012; 22:24:32 >
  • geo 5'de direk formül.yetmis dört x2'den direk yüz kırk sekiz geldi A ve C açıları formülden dolayı top yüz kırk sekiz oldu 180 den çıkar geriye 32
  •  Mat1 Ve Geo1 Çözemediğim Sorularım

kardeşim yan olmuş kusura bakma D:

• quote:

Orijinalden alıntı: k8Triton

Selamlar,

Mat 1nci soruyu şu şekilde yaptım.
    192 i çarpanlara ayırdım.İlk önce 96.2 olarak yaptım.Buradan 2 alırsak diğer 2 çarpan 96 vermeyeceği için bu olmaz.Sonra 48.4 olarak denedim.48 in çarpanlarıda 6 8 olduğundan en küçük sayıyı bulduk.Bizden - li değer istediği -4 alıyoruz.Umarım anlatabilmişimdir.Diğer arkadaşlarda başka yollardan çözebilirler ve çözdükleri yollarıda yazarlarsa hepimiz için iyi olur.
    Mat 2nci sorunun cevabı 15 mi?

evet 15 yardımcı olan bütün herkese teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözemediğim Türkçe Sorusu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada hala kalan sorular var. WiccA35 adlı arkadaşa özel olarak teşekkür ediyorum üşenmeden deftere yazıp çözmüş

Özellikle matematiğin 2. sorusunun detaylı çözümünü yapabilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 24 Haziran 2012; 18:32:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Bu arada hala kalan sorular var. WiccA35 adlı arkadaşa özel olarak teşekkür ediyorum üşenmeden deftere yazıp çözmüş

O tarz sorularda önce sana ezbere dayatılanı bırakıp incelemeni öneririm. İlk ifadelere bakarsa biri 1.2 diğeri 5.6 ikinciler 2.3 ve 10.9.Yani A yı B ye kıyaslarsan ilk ifadelerin 5 ,ikincilerin 3 katı olduğunu görürsün parenteze alındığınadysa 15 kat yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Bu arada hala kalan sorular var. WiccA35 adlı arkadaşa özel olarak teşekkür ediyorum üşenmeden deftere yazıp çözmüş

Selamlar,

Hocam kusura bakma mesajını göremedim.Aşağıdaki arkadaşın yaptığı şekilde olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.