Şimdi Ara

Mat1 netlerim ve sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, mat1 konularının %90ı bitti (olasılık işlem mod gibi konularda pek iyi degilim sadece).

femin denge denemesinden 19 deneme çözdüm ve (üşenmedim) ortalamasını aldım. sonuç 34.3. Cok zor bir kitap olmadıgının farkındayım.

şu an elimde ygs karekök matematik var, onu çözüyorum. sizce bu kitap bitince yeni bir kitap daha çözmeli miyim yoksa artık sadece denemelere mi yükleneyim. Eger öyleyse bir de mat1 bölüm denemesi tavsiyesi cok makbule gecerdi. Herkese iyi çalışmalar.

• Bence deneme çöz çok yanlış çıkan konuları soru bankasından süpür ve lys matematiğe başla.
  • Bende de fem denge var basım yılları falan farklı olabilir konuyu görünce ben de ort hesaplayayım dedim 35,75 çıktı, kitap çözmeyi çok mantıklı bulmuyorum. Karekök çözmedim bu arada fen bilimleri mat vardı o da zor değildi çözmek için çözdüm bi bakıma
  • Karekök denemesi güzeldi ygs si ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tetanos kullanıcısına yanıt
    Bende var da işlemli soruları gereksiz kasmışlar sanki problemler de ortaydı galiba çözmedim daha inceledim sadece çözmeli miyim sizce?
  • cevaplarınız için teşekkürler, karekökten sonra sadece deneme çözecegim
  • Hocam YGS değil lys ağırlıklı çalış derim.YGS yi denemelerle vb. Halledersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşlem mi? :d o konu kalktı

• RO.RA.BJ. kullanıcısına yanıt
    hocam zaten şu an tüm odagım lys aslında. mat2de bitmek üzere integral çalışıyorum şu sıralar ama mat2 için önümde daha 345 ve karekök var, sonrasında denemelere başlayacagım.
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    güncel olmayan kitaplardan çalştıgım için unutmuşum hocam teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinaptikyumru

hocam zaten şu an tüm odagım lys aslında. mat2de bitmek üzere integral çalışıyorum şu sıralar ama mat2 için önümde daha 345 ve karekök var, sonrasında denemelere başlayacagım.

hocam mat2 ygs den önce biterse süper olur.şuanda mat1-mat2 biraz eksiklerle bitmiş o zaman fkb de çalışırsan ygs den sonraya pek bir şey kalmaz zaten çok rahat edersin tekrar-deneme-oturmayan konular vb. gidersin o zaman
  • RO.RA.BJ. kullanıcısına yanıt
    aynen benim de planım öyle, sagolasın hocam
  • sinaptikyumru kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam ne demek iyi çalışmalar:)

• sinaptikyumru kullanıcısına yanıt
    Hocam 12 ye mi geçtiniz mezun musunuz?

• Castellar kullanıcısına yanıt
    mezunum hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.