Şimdi Ara

Mat1 25 Net için Bu çalışma Yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum. Temelim var ama asıl konuları yapamıyorum.

Karekök 0 kitabı ile körfez konu anlatımlı aldım. Birde antremanlar mat 2 kitabı var. (1. Kitabı bitirdim. )

25 net yapmak istiyorum ama çok zor galiba benim için. Bana bi çalışma stratejisi diyin beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de matematik sıkıntılı aynı tavsiyeden bana da lütfen
  • Tıpa tıp aynı durumdayız.

Ben geçen yıl YGS'de 15 net yapmıştım ki çoğu deneme de 20'yi geçiyordum buna Fen Bilimleri de dahil , herhalde 25 ve üstü için ekstra bir zeka gerekiyor sınavda yapabilmek için.
  • Hani geometri?

• Hocam mat 40 soruda diyorsan o cozdugun kitaplar asiri kolay sana onerim dershane varsa iyi kitaplar alip 10 soruda 10 u d ayanlis olsun ama derslere vakit ayirip hocalara soru sorman

• DENEME DENEME DENEME DENEME

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dokikara

Hocam mat 40 soruda diyorsan o cozdugun kitaplar asiri kolay sana onerim dershane varsa iyi kitaplar alip 10 soruda 10 u d ayanlis olsun ama derslere vakit ayirip hocalara soru sorman

Bir kisinin temeli saglam degilse hocaya sorup cozsede kendi basina o sorulari cozeceginden supheliyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    edebiyat 10 net için öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayGRBZ

quote:

Orijinalden alıntı: dokikara

Hocam mat 40 soruda diyorsan o cozdugun kitaplar asiri kolay sana onerim dershane varsa iyi kitaplar alip 10 soruda 10 u d ayanlis olsun ama derslere vakit ayirip hocalara soru sorman

Bir kisinin temeli saglam degilse hocaya sorup cozsede kendi basina o sorulari cozeceginden supheliyim

Hocam tekrar yapmiyorsa zaten pek bi umut beklenemez

• O kitaplarla temel işlemleri yaparsın. YGS de 2-3 tane zorlayıcı soru gelebilir daha önce görmediğin ama 25-30 net için asıl önemli olan konu problemler. Benim tavsiyem sadece problemler için 8-10 gün ayırman. Bu ayırdığın günlerde konuyu iyice kavrayıp sırasıyla: karekök - fem konu özetli ve bilfen'in soru bankasından problemler testlerini bitirmelisin. Belki 1-2 soru anca kaçırırsın, bu kitaplardaki problem soruları gerçekten sağlamdır.
  • Geçen ygs de 26.5 net gelmisti sadece mat kısmından fem konu özetliyi son konular hariç bitirmistim

• yetmez maalesef
  • matematik 40 neti bulmamışsa YETMEZ
  • Temelim iyi ama doğrusu sayılar konusunda bile zorlanıyorum ama kafa yorunca yapıyorum. Karekök 0 kitabında her konu var. Bitirmeye çalışıyorum. Birde 25derken şöyle diyeyim. 20 soru matematikten 5 soruda geometriden. Geometri için nasıl bir çalışma yapabilirim buarada?

Edit:2 gün önce deneme yaptım netlerim şöyle.

Türkçe :34
    Sosyal:31
    Mat:6

Beyler matematiksiz 300'ü zar zor geçiyorum. Babama söz verdim en az 370 alcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayGlock -- 2 Ekim 2014; 22:09:01 >
  • Sanırım mezuna kalıp hazırlanıyorsun.Konular hakkında az.çok.bilgin var.Tavsiyem denemeler yap ve yapamadığın konulara göz gezdir.Kitap üzerinden giderek pratikleşemezsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.