Şimdi Ara

Mat-Geo birleşmesi netleri nasıl etkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acaba 80 soru birden ara vermeden çözmek düşürür mü netleri yoksa geo bilmeyenler mata yükleneceği için artar mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sure planlamasini yapabilenler arttirir surenin farkinda olmayanlar dusurur muhtemelen. Geo yapamayanlar icinde guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

Sure planlamasini yapabilenler arttirir surenin farkinda olmayanlar dusurur muhtemelen. Geo yapamayanlar icinde guzel

Neresi güzel ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu lys1 kolay gelse de çok etkili olacak.Çünkü geometriyi ilk 30bindekiler de ilk 20bindekiler de çok iyi yapmıyor.
  • Kişiden kişiye değişir mesela bana geometri 1 saat verseler 30 soruyu yapamayabilrim ama mat kısmını hızlı çözdüğüm için 1.30 saat geoya bakabiliyorum ve soruya 2 3 tane cos teoremi atarakta cevaba ulaşabiliyorum bazen ama başka biri geometriye hiç bakmayıp 135 Dakka mat çözerek netini arttırabilir

• Birleşmesi iyi oldu yani eski sistemdeki süreye uygun bitiyor benim genelde ama mesela kasıntı bir mat gelirse 75 dk de bitmeyebilrdi böyle daha iyi süre açısından, iyi bi şey isteyen biri zaten bu ıkısını De ypmak zorundaydı yani

• Geom kotu olsaydi iyi derdim ama geometrim iyi o yuzden guzel oluyor ama tek sorun 80 soruyu tek seferde dikkat hatasi yapmadan cozebilmek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Kişiden kişiye değişir,Matematik aşağı yukarı 50-55 dakika sürünce geometriye çok fazla zaman kalıyor bende rahat rahat gidiyorum

• Geo net ortalamalari ust siralarda bile fizikle birlikte en dusuk olanlardan(Gecen yil haric onda geo yuksek).

Geonun yapilabilirligi dusuk oldugundan standart sapmasi artacak.Standart sapmayi kucumsemeyin fizikte etkiliydi gecen yil bayagi.

Geosu matla birlikte yuksek olanlar onceden fkb ile ekarte edilebiliyorken simdi oyle olmayacak.Sacma sapan sonuclar bizi bekliyor.

Sure ise avantaj mat 75 dakkada bitmeyebiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaravelBey -- 8 Haziran 2017; 14:35:56 >
  • benim icin kötü oldu sahsen . Zamanı pek iyi kullanamıyorum eger 75 dk mat bitiremezsem sınav anında baya strese girerim
  • benim icin iyi oldu valla geodan 8-9-10 civari isaretliyorum zaten kalan sure de mata gidecek ha geo yapamamam benim icin buyuk eksik ama sure acisindan bakarsam.isime geliyor

• Aerotechnic A kullanıcısına yanıt
    135 dk matematik iste ne guzel

• Bu değişiklik sadece 80 soruyu tek seferde çözmeyi mi amaçliyor yoksa mat ve geo katsayilarida eşitlendi mi ve sonuçlar geldiğinde 40 mat 10 geo diye ayrı ayrı sonuç gelmesi yerine 50 mat 60 mat diye tek sonuç mu gelecek?

• Aşırı iyi oldu ben 75 dakikada matematiği kesinlikle yetiştiremezdim. Geçen sene de yetiştiremedim zaten.
  • Geo yapamayan mf3 ler için kötü

Gel yapabilen mf3 ler için çok iyi

Mf4 için geo yapabilen için fark etmez

Yapamayan için iyi

Süreyi iyi planlamak lazım böyle olunca

Kodlamayı sona bırakıyorum 15 dk sürüyor kontrolle o yüzden son 20 dk den önce her şeyin bitmiş olması gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Allah'in kulu da cikip dememis ki ee gardas iyi diyonuz guzel diyonuz da geo katsayisi matematikle esitlendi geo yapamayan sı.cti diye

• efesliefe E kullanıcısına yanıt
    Katsayilari esitlendi hocam,80 soru uzerinden gelecek sonuclar,o yuzden geo yapamayanlar icin hic iyi olmadi bu yeni sistem,arkadaslar sure artti mata falan yazmis ama geo yapamadiklari zaman mattan 45+ yapsalar dahi sinavin kendilerini carpacagini hesaba katmamislar:D

• Hocam bence mf-3 icin geonun katsayisi artmasiyla matematik iyice az etki etmeye basladi (soru basina diyorum ) aciklamak gerekirse suanda bir mat sorusu 0.7 puan bir fen sorusu 2 puan civari eskiden matematik daha onemliydi yani suan geometrinin puanin artmis olmasi demek fenden puan gitmesi demek degil geometriye gelen puanlar matematikten gidiyor o yuzden bence feni matemtaiginden iyi olan mf3ler icin iyi oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.