Şimdi Ara

Mat geçen sene harbi gömmüşler 😆

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baktım inş bu sene bi tık daha az zor olur femin denemelerine alıştık ters köşe yaparlarsa gümleriz 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecen sene gommusler mi? Hangi sorularin zor oldugunu dusunuyorsun?

• fizikteki ısı sıcaklıklar nasıl olacak acaba
  • Bence gömdükleri 3-4 soru vardı

Simit poğaça sorusu
    Arabaların sıralanması sorusu
    İncirli soru
    Vee küplü soru. Onlar da sakin kafayla çözülebilirmiş en azından mezun olunca anlıyor insan

Ygs mat 2014 çalışanın ve fazla heyecan yapmayanın rahatlıkla +30 görebileceği bir sınavdı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak Yolları İltihabı -- 6 Mart 2015; 19:44:41 >
  • 2014 cok abartildi sorular gayet cozulebilecek duzeyde herhalde sinav heyecanindan zor geldi millete.Ama bu sene mattan gecirmelerini bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: İdrak Yolları İltihabı

Bence gömdükleri 3-4 soru vardı

Simit poğaça sorusu
    Arabaların sıralanması sorusu
    İncirli soru
    Vee küplü soru. Onlar da sakin kafayla çözülebilirmiş en azından mezun olunca anlıyor insan

Ygs mat 2014 çalışanın ve fazla heyecan yapmayanın rahatlıkla +30 görebileceği bir sınavdı yani

Zor derken bir nevi işlem çok demek istiyorum 40 taneyle bunun 10 tanesi 2-3 dkda çözülecek sorulardı

• Ay üff sıkıldım artık ya! Çok zor olacak geçirecekler mıymıymıy! Geçen sene de öyle diyorlardı her sene öyle derler. Sınava 1 hafta kala moral bozmaya kimsenin hakkı yok çalışan yapar kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 senede çok pis yaşlandım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

2014 cok abartildi sorular gayet cozulebilecek duzeyde herhalde sinav heyecanindan zor geldi millete.Ama bu sene mattan gecirmelerini bekliyorum

Umarim gecirirler millet toderde zamanlarda falan 35+ yapmaya basladi seviniyor soyle koydu mu oturtacak 40 soru cikarsinlar havuzdan hak yerini bulsun

• Koydu mu oturtacak 40 soru sorarlarsa tr ortalaması eksilere düşer herhalde naptınız siz ya? Hem çok zor olan genele zordur bu da sıralamaları pek etkilemez..

• quote:

Koydu mu oturtacak 40 soru sorarlarsa tr ortalaması eksilere düşer herhalde naptınız siz ya? Hem çok zor olan genele zordur bu da sıralamaları pek etkilemez..

Ondan bahsediyorum ben de hocam,genele zor olan bir sinavda hak yerini bulur ve sapmalar daha az yasanir. Ama kolay sinavlar oldugunda sans faktoru devreye giriyor,bir konuyu %70 bilen ile %100 bilen arasindaki fark ayirt edilemiyor. bence bu cok onemli

• kral1515 K kullanıcısına yanıt
    Kardeş geçen seneki gibi kaliteli bir şey gelecek 2014 de bebe değildi yani girdiysen gayet iyi bir sınavdı, zaman ve stres kontrolü önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

quote:

2014 cok abartildi sorular gayet cozulebilecek duzeyde herhalde sinav heyecanindan zor geldi millete.Ama bu sene mattan gecirmelerini bekliyorum

Umarim gecirirler millet toderde zamanlarda falan 35+ yapmaya basladi seviniyor soyle koydu mu oturtacak 40 soru cikarsinlar havuzdan hak yerini bulsun

Haci secici olsun yani cok da zor olursa yapacak adam da yapamaz
    Benim zorluktan kastim mesela 5 tane piyasada olmayan ozgun soru sorsunlar yanina kolay da sorsunlar yani.

• quote:

Ay üff sıkıldım artık ya! Çok zor olacak geçirecekler mıymıymıy! Geçen sene de öyle diyorlardı her sene öyle derler. Sınava 1 hafta kala moral bozmaya kimsenin hakkı yok çalışan yapar kardeşim

Takılma bu bölümde en iyisi

• RealPlayer09 kullanıcısına yanıt
    Aa btu sen buralarda mıydın dostumm

• quote:

Kardeş geçen seneki gibi kaliteli bir şey gelecek 2014 de bebe değildi yani girdiysen gayet iyi bir sınavdı, zaman ve stres kontrolü önemli.

Girmedim ama matematigini cozdum bilemiyorum stres konusuna bir haklilik payi birakiyorum ancak bence kesinlikle bir numarasi yoktu

• quote:

quote:

quote:

Benim zorluktan kastim mesela 5 tane piyasada olmayan ozgun soru sorsunlar yanina kolay da sorsunlar yani.

İşte bu dediğin tam da 2014 tarzı

3'e 5'e takılmadan yapabildiğinizi çözün geçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak Yolları İltihabı -- 6 Mart 2015; 19:59:42 >

• Arkadaşlar açıkçası 2014 matematiği o kadar da zor değildi. Çözülebilecek sorulardı hepsi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İşte bu dediğin tam da 2014 tarzı

3'e 5'e takılmadan yapabildiğinizi çözün geçin

Zaten gecirmekten kastim bu yani kalkip da olimpiyat sorusu sormayacaklar veya ozdebirde cikan sorulardan.Ygs'de ozellikle matta kriz kontrolu yapanin sinavi iyi geciyor bence.Yapamadigini hemen gecip moral bozmamak lazim.

• Geçen seneki kadar zoru gelmez daha.
  • kral1515 K kullanıcısına yanıt
    Yahuuu güzel kardeşim zaten sınav anındaki stres adama el ayak dolandırıyor olay bu :)

Sen şimdi odanda tek başına rahat rahat çözersen veya hocan dersanede çözerse elbet kolay gelir.

Çoğumuz sınavdan çıktıktan sonra diyoruz ahh ben o soruyu yapardım bee gibisinden.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.