Bildirim
Mat; 40, Türkçe;32, Sosyal; 29 KESİN-TM | KAÇ K?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fen? _____________________________ bu son değil, sadece başlangıcı bitirişim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nordic Spirit
fen?
fen yok hocam :)_____________________________ -
Kim, nasıl bilebilir ki kaç binde olacağını? _____________________________ ''Akıllılar hep kuşku içindeyken aptallar küstahça kendinden emindir.'' B. Russell -
Mat 40 demek hmmm _____________________________ -
YGS-5 10K
YGS-6 25K
Tebrik ederim hocam._____________________________ Bilgisayar Mühendisi -
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 13 Mart 2016; 18:51:17 >_____________________________ bu son değil, sadece başlangıcı bitirişim. -
quote:
Orijinalden alıntı: brnefe2015
Kim, nasıl bilebilir ki kaç binde olacağını?
2013 girişliydim, o yıl 19binle kırıkkale hukuka gireceğimi kestirmiştim, tek tercih yaptım o geldi._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mirzaloğlu
YGS-5 10K
YGS-6 25K
Tebrik ederim hocam.
kardeşim tm3 için hangisi ağırlıklı tam bilmiyorum ben sistemi ygs 4-5 değil mi?_____________________________ -
Pdf varsa pmden link atar mısınız?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ----!!!----- -
quote:
Orijinalden alıntı: lifeblood6
quote:
YGS-5 10K
YGS-6 25K
Tebrik ederim hocam.
kardeşim tm3 için hangisi ağırlıklı tam bilmiyorum ben sistemi ygs 4-5 değil mi?
YGS-4’te;
Türkçe’nin ağırlıgı yüzde 30, Temel Matematik’in ağırlıgı yüzde 20, Sosyal’in ağırlıgı yüzde 40, Fen’in ağırlıgı yüzde 10,
YGS-5’de;
Türkçe’nin ağırlıgı yüzde 37, Temel Matematik’in ağırlıgı yüzde 33, Sosyal’in ağırlıgı yüzde 20, Fen’in ağırlıgı yüzde 10,4
TM3 ise
1. Türkçe: %15
2. Sosyal Bilimler: %10
3. Temel Matematik: %10
4. Fen Bilimleri: %5
5. Matematik: %18
6. Geometri: %7
7. Türk Dili ve Edebiyatı: %25
8. Coğrafya: %10_____________________________ Bilgisayar Mühendisi
-
quote:
quote:
quote:
YGS-5 10K
YGS-6 25K
Tebrik ederim hocam.
kardeşim tm3 için hangisi ağırlıklı tam bilmiyorum ben sistemi ygs 4-5 değil mi?
YGS-4’te;
Türkçe’nin ağırlıgı yüzde 30, Temel Matematik’in ağırlıgı yüzde 20, Sosyal’in ağırlıgı yüzde 40, Fen’in ağırlıgı yüzde 10,
YGS-5’de;
Türkçe’nin ağırlıgı yüzde 37, Temel Matematik’in ağırlıgı yüzde 33, Sosyal’in ağırlıgı yüzde 20, Fen’in ağırlıgı yüzde 10,4
TM3 ise
1. Türkçe: %15
2. Sosyal Bilimler: %10
3. Temel Matematik: %10
4. Fen Bilimleri: %5
5. Matematik: %18
6. Geometri: %7
7. Türk Dili ve Edebiyatı: %25
8. Coğrafya: %10
yani ygs 4 ve 5'in ortalamasını referans alabilir miyiz?_____________________________
-
ya arkadaşım herkeste sıralama soruyor bu forum ne bilsin kaç k olacaksın . sınava 2 milyonu aşkın öğrenci girecek ve buradakilerde onu bilecek . yaptığınız netlerle beyniniz arasında bi tutarlılık olsun allah aşkına _____________________________ ... -
quote:
Orijinalden alıntı: airnavy
ya arkadaşım herkeste sıralama soruyor bu forum ne bilsin kaç k olacaksın . sınava 2 milyonu aşkın öğrenci girecek ve buradakilerde onu bilecek . yaptığınız netlerle beyniniz arasında bi tutarlılık olsun allah aşkına
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: brnefe2015
Kim, nasıl bilebilir ki kaç binde olacağını?
2013 girişliydim, o yıl 19binle kırıkkale hukuka gireceğimi kestirmiştim, tek tercih yaptım o geldi.
uslübuna dikkat et istersen..._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler