Şimdi Ara

MAT 22-23 NET BANDINDAYIM ÖNERİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda yeniyim Anadolu lisesi çıkışlıyım fakat ne Anadolu, düz lise deseniz yeridir yani.

KAF2 çözüyorum şuan bu netleri aşmak için ne yapmalıyım. (MEZUNUM)

KİTAP VS...

• Kaftan ilerle böyle , 3 4 üde bitir bence , ama sürekli konularını taze tut soru çözerek , yol katettiğini göreceksin zaten zamanla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam umarım +30 neti görürüm artık
  • bende muhtemelen o civarlardayımdır . kaf bittikten sonra karekök çözerim sonrasında deneme giderim . artacağını umuyorum bu şekilde
  • Eksik olduğun konuları belirle onun üstüne git teker teker belki karekök çözebilirsin ek olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Reverse_Flash

bende muhtemelen o civarlardayımdır . kaf bittikten sonra karekök çözerim sonrasında deneme giderim . artacağını umuyorum bu şekilde

hocam kaflar çok zaman alıyor vallaha şuan fonksiyonlardayım artık yanında bi sb atıcam yoksa olmuyor. Yani lise hayatı biraz boş geçen biri için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt 65 net için
    2 ay önce açıldı
    Ayt Matematik 28 30 net için
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benım de hedefim 22-23 net. Kaç ayda geldiniz bu seviyeye ? Nasıl çalıştınız ? Geometriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Hocam benım de hedefim 22-23 net. Kaç ayda geldiniz bu seviyeye ? Nasıl çalıştınız ? Geometriniz var mı ?

hocam valla birşey yapmadım pek 12 de fazla çalışmadım ama mezunum ben ondan olabilir. Şuan kaç yapıosunuz hocam ona göre değişir strateji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D4669C28 -- 29 Kasım 2017; 15:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezundrami

quote:

Orijinalden alıntı: Reverse_Flash

bende muhtemelen o civarlardayımdır . kaf bittikten sonra karekök çözerim sonrasında deneme giderim . artacağını umuyorum bu şekilde

hocam kaflar çok zaman alıyor vallaha şuan fonksiyonlardayım artık yanında bi sb atıcam yoksa olmuyor. Yani lise hayatı biraz boş geçen biri için

daha vakit var ya , düzenli yapıldıkça sıkıntı olmaz . tabi yanında da cozulebilir . kaf2 bittikten sonra bende karekök ygs ye başlamayı düşünüyorum.

• ösym sınavında bu kadar net yapamayacaksın. o denemelerdeki gibi kolay problem falan sormuyorlar haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 29 Kasım 2017; 15:36:7 >
  • Hocam su an 10 net en fazla. Nasıl 20-25 e cekerim sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

ösym sınavında bu kadar net yapamayacaksın. o denemelerdeki gibi kolay problem falan sormuyorlar haberin olsun

geçen sene zaten ygs 18 netim vardı hocam
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    çözdüğüm yayınlarda deneme olarak BR , TURKUAZ ,RİTMİK gibi yayınlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLordMan

Hocam su an 10 net en fazla. Nasıl 20-25 e cekerim sence ?

Hocam öncelikle yazacaklarım nacizane fikirlerim olduğunu unutma :)

Ben senin yerinde olsam hocam özel ders hoca gibi imkanın yoksa KAF1 al derim ama en fazla 45 gün ver kendine ve videolarıda al hoca anlatıo güzel güzel hoca ne diyorsa yap baya bir temel atmış olursun. Yapamadıklarını dönüp kendin çöz olmazsa dinle bir daha çöz kafın üstünede bry b düzeyinde bir kitap atsan hatta atmasan bile 20 net civarı yaparsın kaf da şart değil ama özel ders imkanın varsa o şekilde olabilir şahsen mezunmusun ?

unutmadan kaf şart değil dediğim gibi ama beğenirsen kaf 2 de problemleri iyi anlatmış hoca onuda dinle en azından basit sorular kaçmaz baya fark eder yaa kaf al bence :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D4669C28 -- 29 Kasım 2017; 16:31:15 >

• Mezunum hocam. Kaf çok pahalı hocam ya. Bi de benım seviyeme uygun değil behzat. Biraz daha üst seviye için. Mesela 20 net yapan birini 35 e cıkarmak için. Birey b gelişim almıştım boşa gitmesn şimdi onu çözücem hocam. .İnternetten hocalara geldik felan izlerim

Bi de en büyük eksiğim problemeler. 1 taneyi bile zor yapıyorum. Çook zamanımı alır çalışmayı düşünmuyorum. Yapamıyorumda zaten .Problemlerden de nefret ederim. Onun yerine diğer konuları sağlam tutup geometriye abanmayı düşünüyorum. hedefim 20 net civarı olduğu için hocam.
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    hocam bry b nin içinden geç yaparsın 20 net ve bence herşey şu ön yargıda bitiyor ya
  • "şey" ayrı hocam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezundrami

hocam bry b nin içinden geç yaparsın 20 net ve bence herşey şu ön yargıda bitiyor ya

Hocam ben Problemde sıkıntı yaşamıyorum 15-20 net bandındayım ama LYS kısmım yok gibi mezunum aynı anda ikisini götürebilir miyim sizce ?

Elimde bol bol kaynak var geçen senede sağolsun 😂😂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.