Şimdi Ara

Mat-2 den korkanlar gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba, 2 hafta öncesine kadar mat2 bilgim 0 a yakındı 10. sınıf 11. sınıf ve 12. sınıf konularından bir tek trigonometrinin en başını biliyodum yani cos2x+sin2x:1 denklemine kadar yani. Yani temel denen bişe yoktu. Ve çok fazla kaygım vardı. Ama şuan her konuyu %90 a yakın olarak biliyorum sadece soru çözüp pratik kazanmam kaldı ( integrala geçmedim). Sadece 2 haftada 0 dan buraya kadar geldim. Ama allah sizi inandırsın günde 12-14 saatin aşşağısına düşmedim. İnat uğruna dersaneye bile gitmedim. Neyse tavsiyime gelirsek ben oturupda bir konuyu 7-8 saat kesintisiz çalışmadım. Çünkü bi konuyu çalışıyorum 5-6 saat tamam çok iyi anlıyorum ama ertisi gün bildiginiz hafıza sıfırlanıyo sanki, dün çalıştıgım yerleri sanki hayatımda ilk defa görüyorum (:D) bende günde 2-3 saat bir konuya ayırdım yani günde 4 er konu çalıştım. SOnrada gördüm ki her konu birbiriyle bağlıntılı. Ve şuan mat2 den korkmuyorum her konu hakkında %50-60 derecesinde bilgim var. Bende işe yaradı belki sizde de yarar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mat 1 mi Zor Mat 2 mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.