Şimdi Ara

Mat 2'den +70 net yapmak zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
6.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS'ye 40 gün civarı kalan şu günlerde aklıma bir soru takıldı. TM'ciyim şu aralar 120 civarı yapıyorum. Sınava kadar 130 küsürse çekmeye çalışacağım. Ancak merak ettiğim mesele LYS'nin nasıl olacağı. Şimdiye kadar çok fazla LYS mat çalışmadığım için net yükseltmek LYS matta ne kadar zor veya kolay bilmiyorum. Bende bunu merak ettim LYS'den sonra nasıl olacağı hakkında. Ikinci dönem zaten okula gitmeyeceğim ve akşama kadar Mat 2 + geo kasıp akşamdan sonra da edebiyat kasacağım. Sizce bu kasmayla 3 ayda 50 civarından 70 küsür gelir mi? Deneyimli abilerimden, ablalarından ve kardeşlerimden yardım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edit: Lys Mat+Geo için 70+ istiyorsan 3 aylık çalışma ile zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlihanSama -- 2 Şubat 2015; 15:06:50 >
    Mutluluğun bittiği yerde, Dibe çeken hayaller ile sarıldım kendime. Göz yaşlarımın içinde debelenen hüzünlerim ile beraber, Her şeyin yazılıp çizildiği bir dünyadan,edebi yaratıcılığımı ortaya çıkaracak bir dünyaya doğru... Hiç kimse hiç bir şeyi değiştiremez,çok geç. Hüzünlerimin içinde kendimi kaybettim. Ruhumda,Tepeden tırnağa yara....Oturdu kara kara. Çocukluk hayallerim,ölmekte olan bir gencin içinde çürümeye hapsoldu.
  • hacı geçen senelerde tmlerde birinciler maksimum 72-75 arası mat yaparken eğer ilk 10 gibi bir hedefin yoksa imkansız gibi görünüyor.Harıl harıl çalışmayla 4 senede anca 75 oluyorsa +50den +70 imkansız bence gerçekleri yazmak gerekirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendie -- 2 Şubat 2015; 16:02:12 >

+Yoo çok basit, iki haftada yapmaya başlarsın

abicim şaka mı yapıyorsun +70 dediğini örneğin böyle dağıtalım:
    Mat: 46 net
    Geo: 24 net

hadi geo 24 yapılır da, mat 45+ müthiş çalışma isteyen bir şey. Ben mezunum bu arada ve geçen senemi tamamen mat2 çalışmakla geçirdim, aslında o yüzden bu sene tekrar çalışıyorum ve geçen sene tüm zamanımı mat2'ye ayırmış olmama rağmen 39 net geldi, bir arkadaşım olimpiyatçıydı aslına bakarsan hem fizik hem de mat olimpiyatçısıydı ve 520 YMF4 puanı sene sonunda, o arkadaşım 7 boş yaptı 43 net geldi. Yani 45+ net mat2 için biraz ekstrem oluyor. TM'ciyim diyorsun bir de, ben sana kolay gelsin diyorum. Hee bu başarılı olamazsın demek değil, tabi çalışsan güzel net gelir de, sadece ekstrem bir hedefin olduğunu söylemeye çalışıyorum.
  • Geçen sene türkiye 1. lys matematik neti 44 tü fazla yükseklerde uçuyorsunuz :) öyle bir kaç aydada olmaz arkadaşım atatürk fende okuyordu 4 sene çalışmayla kız 41 yaptı ama iyi çalıştı ,yani geometri yapılabilir ama matematik yapamazsın açık ve net söylüyorum 30 35 arasını yokla sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

Geçen sene türkiye 1. lys matematik neti 44 tü fazla yükseklerde uçuyorsunuz :) öyle bir kaç aydada olmaz arkadaşım atatürk fende okuyordu 4 sene çalışmayla kız 41 yaptı ama iyi çalıştı ,yani geometri yapılabilir ama matematik yapamazsın açık ve net söylüyorum 30 35 arasını yokla sen

hocam benim +30 hedefim vardı şuan dediklerinizden sonra biraz korktum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AOzkan1 -- 2 Şubat 2015; 16:34:01 >

• ya arkadaşım sen en yanlış yerde sorunun cevabını arıyorsun.yukarıdakilerin yarısı rakip elemeye çalışıyor yarısı da bişey bilmeden konuşuyor.gecen sene sadece bizim okulda 3 tane 49-1 vardı.geçen senenin tm birincisinin okuluna gittik.adam açtı gösterdi sonucunu 49-1 geo30-0 .ne 44 netinden bahsediyorsunuz.google a yazarsan görürsün sonucunu.yani arkadaşım adam tm olduğu halde yapmış.sen de tmsin sen de yapabilirsin.kulak asma herkese.Bahsettiğim tm birincisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkjuva -- 2 Şubat 2015; 18:36:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar mat 2 de biraz fazla uçmuş +45 belki yapamazsın ama 40 45 arası bir şey yaparsın :) Belki + 45 de yaparsın.Bu biraz çalışmana bağlı.Tüm konuları yalayıp yutup 2 3 sb bitirince neden olmasın mat2 mat1 gibi mantık isteyen birşey degil bilirsen yaparsın.Bilmiyorsan yapamazsın.Tabi işlem hatalarını saymıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thees -- 2 Şubat 2015; 16:59:21 >

Sıkı çalışırsan yaparsın.Aman aman zor değil.

Orijinalden alıntı: darkjuva

ya arkadaşım sen en yanlış yerde sorunun cevabını arıyorsun.yukarıdakilerin yarısı rakip elemeye çalışıyor yarısı da bişey bilmeden konuşuyor.gecen sene sadece bizim okulda 3 tane 49-1 vardı.geçen senenin tm birincisinin okuluna gittik.adam açtı gösterdi sonucunu 49-1 geo30-0 .ne 44 netinden bahsediyorsunuz.google a yazarsan görürsün sonucunu.yani arkadaşım adam tm olduğu halde yapmış.sen de tmsin sen de yapabilirsin.kulak asma herkese.Bahsettiğim tm birincisi

Muhaha tipe bak :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.