Mat-1-Mat-1-Mat-1 Seneye YGS Ve polislik sınavına girecem ezberim iyidir, ancak MAT-1' i yapamıyorum dersaneye gidecem faydasının görürmüyüm acaba ? Sıfır, hiç bişey bilmiyorum mat-1 yapamazsam bi mok olmaz, En önemli konular hangileri ki ? Ve 7-8 Ayda bu işi halledebilir miyim ?
2 aylık işi var otur çalış
quote:
Orijinalden alıntı: Saian Sakulta Salkım
Mat-1-Mat-1-Mat-1 Seneye YGS Ve polislik sınavına girecem ezberim iyidir, ancak MAT-1' i yapamıyorum dersaneye gidecem faydasının görürmüyüm acaba ? Sıfır, hiç bişey bilmiyorum mat-1 yapamazsam bi mok olmaz, En önemli konular hangileri ki ? Ve 7-8 Ayda bu işi halledebilir miyim ?
Çünkü Mat-1 in ezberle bir işi yok. Edebiyat değil bu sonuçta. Matematik.
bende hiç birsey bilmiyordum sebebide çalışacak kaynağım yoktu milli eğitimin verdiği dandik kitap yüzünden anlamıyormuşum dershanenin kitabı ile cok rahat öğrenmiştim herşeyi bir senede mat1 bitirmiştim
0 dan başlayacağım lise sona geçtim ama keşke zamanında oturup çalışsaydım
Halledebilirsin. Mat1'de temelin iyi olması şart.Üslü sayılar,karekök,kesir v.s giriş konuların iyi olsun. Ardından problemler çok önemli... çok sayıda,farklı testler çözmelisin. Dershane'ye gitmekten çok hangi dershaneye gideceğin önemli... ama faydası olur dershanenin.. pratik ve hız açısından yararlıdır.Senin derslerde ne aldığından biter olay. Çok durumun müsait değilse internetten ders videoları var.Anlatım setlerini indirebilirsin. ekol hoca v.s ders anlatan siteler yardımcı olabilir. Matematik önemli... olmayacak diye bir şey yok!... BAŞARILAR.
Olasılık, permütasyon konu olarak biraz zorlayabilir. Ama ösym sorular bakımından pek zorlamıyor genelde. Problemlere iyi çalış ben ordan çuvallarım genelde.
Lise bitti bu sene, temelim hiç yok, kendime güvenim sıfır.. Karekök bile yapamıyorum o derece... Çok karamsar oldum ya
aman işin ney otur şuan çalış mesela sıfırdan başla 1. derecen 1 bilinmeyenli deklem çöz üstü sayılar kökler felan filandı 4 ayda rahat bitirirsin sıfırdan başlarsan internette konu anlatım videoları var ekol hoca gibi kullan imkanları
quote:
Orijinalden alıntı: inferno!
bende hiç birsey bilmiyordum sebebide çalışacak kaynağım yoktu milli eğitimin verdiği dandik kitap yüzünden anlamıyormuşum dershanenin kitabı ile cok rahat öğrenmiştim herşeyi bir senede mat1 bitirmiştim
zaten lisede de mat 1 aşağı yukarı 1 sene
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme