Bildirim
MAT 2 SORULARIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rıfat Eminoğlu'nun fotosunu koyarsan belki bakarım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: keyssi
Rıfat Eminoğlu'nun fotosunu koyarsan belki bakarım
Hocam telefondayım koyamam, ama bi cosplay yaparım
Bölüüeeeğğ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bütün ülkelerin meslek liselileri, birleşin! -
Polinomu şıklardan yapıştır direk -3 koyunca -2 versin 2 koyunca 8 (uzun yolu istersen söyle yazarım)
çarpanlara ayırma güzel bir yöntem yazıcam ama uzatıyor soruyu kısa yolu vardır yukarıyı tam kare yaz (x-9/2)karesi=5/4 gelir x eşittir kök5+9/2 birde eksilisi olur ben +lısını kullanarak devam ediyorum sonrasın da x yerine sayıyı yazarak devam edersin korkma köklüler gidecek 1-2 adım sonra gitmek zorunda bu tarz soruları göremezsen zaman kaybedeceğine çözümü 30-40sn uzatarak kesin çözüme gidersin böyle
coslu soruda dik indir 8geliyor karesi 4.xe eşit de x=16 18 yazmışsın :(( sonrası cos 16/8kök5 yani 2/kök5
x=m+1 y=mkare-3m+4 m=x-1 şimdi m gördüğün yere x-1 yaz (x-1)karesi eksi 3m +4 xkare eksi5x +8 gelir
türev sorusu 3xkare+2x+m 1 yaz 5+m=2m-1 xin önünde ki kat sayı eğimi burdan m 6 gelir ordanda toplamları 45 geliyor soru hatalı ya da yanlış anladım demek istediğini_____________________________
-
Sorularını çözdüm diye beni içeri alırlarsa bu fetöcüyü şikayet eder misin krdş _____________________________ -
Bende 45 buldum kankam türev sorusunu, ama bizim bulduğumuz teğet noktası kesişme noktası istiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bütün ülkelerin meslek liselileri, birleşin! -
İkiniz de müebbet yersiniz inş
Merak etme don falan getiririm
_____________________________ şugarkeeeeee mageee kakoooo yandan geeeelll mage kakooooo kakoooo candan geeelll magee kakoooo mo kak kamiloooo biya westeee mo kak kamiloooo biya westeee me türbayyy dicaaa vilesgeee me haraaayy dicaaaa vilesgeeee voşdikeeelll mage kakoooo kakooo yandan geeeelll mage kakooo şugarkeeeee mageeee kakooo kakooooo candan geeell magee kakoooo gel mageeeee kakooo kakoooo şugarkeeee maneee kakooo yandan geeell mageee kakooo kakoooo candan geellll mane kakoooo -
quote:
Orijinalden alıntı: GeneralBeterali
İkiniz de müebbet yersiniz inş
Merak etme don falan getiririm
Bu sene istediğim yeri kazanırsam sana bi kilo çiğköfte ısmarlıycam lan
turev sorusu 3 buldum _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: congratulatıons
turev sorusu 3 buldum
Atarmısın
Hocam bu hangi seviye ya :( Şu matın yarısı ben de olsa 2 aydır stres yapmazdım 12-13 net yapsam sevinicem....
Maşallah inş istediğin gibi olur....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Alaskia
Hocam bu hangi seviye ya :( Şu matın yarısı ben de olsa 2 aydır stres yapmazdım 12-13 net yapsam sevinicem....
Maşallah inş istediğin gibi olur....
12 13 net ne dostum ya
quote:
Orijinalden alıntı: Xabi Alonso
quote:
Orijinalden alıntı: congratulatıons
turev sorusu 3 buldum
Atarmısın
eksı 1 3 degılmıs
cevap yanlıs yazdım eksı 1
ben yazayım
once ılk denkleme turevı alıp 1 yazıdım bu egım
ıkıncı denklemekı egıme esıtledım 6 cıktı m
yerıne yazdım
ortak cozunce kokler toplamı eksı b nolu a dan eksı1_____________________________ -
polinom severim
_____________________________ -
Logaritma Polinom Azıcıkta Modüler aritmetik biliyorım+kek ygs soruları....
20 yapmam için varsa taktiğin alırım çaresizim.....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Alaskia
Logaritma Polinom Azıcıkta Modüler aritmetik biliyorım+kek ygs soruları....
20 yapmam için varsa taktiğin alırım çaresizim.....
Bol deneme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bütün ülkelerin meslek liselileri, birleşin!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt