Şimdi Ara

Mat 1 den net arttirma konusunda yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tm öğrencisiyim ve acikogretim liseliyim haliyle mat konuşunda sıkıntı var. konu eksiği olarak hız problemlerin den sonraki bütün konular. mattan şu an 16 net yapıyorum bu 36 günlük süreçte 25 yapabilir miyim ve bunun için nasıl bi yol izlemeliyim? soru bankasından soru cozmeye yeni başladım bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende açıköğretimliyim 15 mat yapsam 80 net oluyor acep yapabilirmiyim 1 aya kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Bende açıköğretimliyim 15 mat yapsam 80 net oluyor acep yapabilirmiyim 1 aya kadar

Umarım yaparsın. ben o 16 neti yaklaşık 1 ayda elde ettim (psikolojik nedenlerden dolayı geç başladım ) çok zor olmadı. ilk konular basit. kendime güveniyorum ama süre sıkıntı. zamanı değerlendirme konusunda biraz sıkıntı :( sosyal de eksik

• Up

• Yapılamayacak diye bir şey yok.Sen azmini göster yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@jda

tm öğrencisiyim ve acikogretim liseliyim haliyle mat konuşunda sıkıntı var. konu eksiği olarak hız problemlerin den sonraki bütün konular. mattan şu an 16 net yapıyorum bu 36 günlük süreçte 25 yapabilir miyim ve bunun için nasıl bi yol izlemeliyim? soru bankasından soru cozmeye yeni başladım bu arada

Konu eksiğin varmış işte onları kapat ilk önce ve zaman kısıtlı olduğu için yapma olabiliten olan konulara çalış önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    edebiyat 10 net için öneri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

Yapılamayacak diye bir şey yok.Sen azmini göster yeter.

Bu ayda elimden geleni ardıma koymayacam...

• quote:

Orijinalden alıntı: bunickonaltıharf

quote:

tm öğrencisiyim ve acikogretim liseliyim haliyle mat konuşunda sıkıntı var. konu eksiği olarak hız problemlerin den sonraki bütün konular. mattan şu an 16 net yapıyorum bu 36 günlük süreçte 25 yapabilir miyim ve bunun için nasıl bi yol izlemeliyim? soru bankasından soru cozmeye yeni başladım bu arada

Konu eksiğin varmış işte onları kapat ilk önce ve zaman kısıtlı olduğu için yapma olabiliten olan konulara çalış önce

Fonksiyon konusu ile uğraştım bitirdimi düşündüm ama testte resmen kal geliyor. simetri 1 den ekok ebob dışında diğer konular tamam. 2. kitapta bitmek üzere. hata galiba çok soru cozmemekte

• quote:

quote:

quote:

Fonksiyon konusu ile uğraştım bitirdimi düşündüm ama testte resmen kal geliyor. simetri 1 den ekok ebob dışında diğer konular tamam. 2. kitapta bitmek üzere. hata galiba çok soru cozmemekte

Soruyu konuyu çok iyi anladıktan sonra çözeceksin.Çok soru çözmek tabi önemli ama önce konuyu iyice kafana yerleştir ve ardından 100-150 tane rahat üzerine soru çöz.Artık iyice yerleşecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Soruyu konuyu çok iyi anladıktan sonra çözeceksin.Çok soru çözmek tabi önemli ama önce konuyu iyice kafana yerleştir ve ardından 100-150 tane rahat üzerine soru çöz.Artık iyice yerleşecektir.

Anladım. peki mod işlem mantık kümeler bu konulardan hangisini sizce daha çabuk bitirebilirim ? ilk önce yapabileceğim basit konuları aradan çıkartayım vakit kalırsa tatmin olursam diğerlerine geçerim. bu konuları daha önce hiç çalışmadım

• Mantık,Küme,İşlem,Modüler Artimetik,Kartezyen Çarpım,Fonksiyonlar bence bu sıradan git ve bir konuyu çözdükten baya bir soru çöz.En fazla 1 haftada hepsinin hakkında gelirsin bence adam akıllı çalışmayla.Temel iyi alınmışsa tabi.
  • quote:

Mantık,Küme,İşlem,Modüler Artimetik,Kartezyen Çarpım,Fonksiyonlar bence bu sıradan git ve bir konuyu çözdükten baya bir soru çöz.En fazla 1 haftada hepsinin hakkında gelirsin bence adam akıllı çalışmayla.Temel iyi alınmışsa tabi.

Bu konularda temelim hiç yok fonksiyon biraz... çalışma hızımı sanırım bu konularda 2 katina çıkarmam gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.