Şimdi Ara

Masturbasyonu bırakmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yas 18 genelde gunde 1 posta atiyorum. Arada 4 gunde 1 filan atiyorum. Çekmeden en fazla 14 gun dayanabildim. Suan calisiyorum sabah 7 iste aksam 7 evdeyim isteyken aklima bile gelmiyor ama is cikisi veya gece aklima geliyo yapadan duramiyorum. Ne onerirsiniz ne yapmam gerekiyo?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

31 Çekmeden Duramıyorum: Mastürbasyon Bağımlılığını Yenmek

Mastürbasyon bağımlılığı, kişinin kontrolsüz bir şekilde kendini tatmin etmesine neden olan bir davranış bozukluğudur. Bu durum, günlük yaşamı ve ilişkileri olumsuz etkileyebilir.

Belirtiler:

• 31 çekmeden durulamama
    • Kendini tatmin etme arzusuna karşı koyamama
    • Mastürbasyon nedeniyle okul, iş veya sosyal sorumlulukları ihmal etme
    • Mastürbasyon düşüncelerinin günlük hayatı ele geçirmesi

Nedenleri:

Mastürbasyon bağımlılığının kesin nedeni bilinmemektedir, ancak bazı risk faktörleri şunlardır:

• Yalnızlık veya sosyal izolasyon
    • Düşük özgüven
    • Stres veya kaygı
    • Depresyon veya diğer ruh sağlığı sorunları

Tedavi:

Mastürbasyon bağımlılığını yenmek için çeşitli tedavi seçenekleri mevcuttur:

• Terapi: Terapistler, bağımlılığın altında yatan nedenleri araştırmanıza ve başa çıkma mekanizmaları geliştirmenize yardımcı olabilir.
    • İlaçlar: Bazı ilaçlar, mastürbasyon dürtülerini azaltmaya yardımcı olabilir.
    • Destek Grupları: Diğer bağımlılıkla mücadele eden kişilerle bağlantı kurmak ve destek almak faydalı olabilir.

Yardım Arama:

Mastürbasyon bağımlılığıyla mücadele ediyorsanız, yardım aramak önemlidir. Doktorunuz, terapistiniz veya destek grubunuz size yol gösterebilir ve iyileşme sürecinizde destek sağlayabilir.

Önemli Not: Bu metin tıbbi tavsiye değildir. Herhangi bir tedavi planına başlamadan önce bir tıp uzmanına danışmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yap ne olacak?
  • 3 4 gün arayla yapmak zararlı değil, aksine yararlıdır hocam. Günde 3 4 kere yaparsanız tabii döl yerine beyin sıvılarını fışkırtırsınız o ayrı.

• Geç bile attım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare evlenmek ne güzel işinde Varmış işte
    Mastubasyonu bırakmak diye birşey olamaz iliklasiyorsundur ozman sohbet değişir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 23 Ağustos 2016; 0:10:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ilerde problem yaşarsın diyolar ama çekiyoruz işte.
  • Yaşında daha küçük tamamen bırakamazsın ama azaltabilirsin. Azaltman senin için daha iyi olacaktır çünki ilerde bu alışkanlığın artarsa kötü olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    alışkanlıkları bırakmak
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • masturbasyondan ziyada yetişkin videoları kesmek daha mantıklı sebebide orada mükemmel insanlar rol alıyorlar ve sizin algınızda bende öyle vücuttaki ve tipteki insanlara erişebilirim düşüncesi oluşuyor böylece sokakta gördüğünüz her insana bahane bulmaya başlarsınız ve evliliğinizde erken boşalma problemi yaşayabilirsiniz

Haftada 3-4 kez zaten sağlımız için iyi gittiğim ürolog söylemişti :D
  • Bu hayattaki en zor bagimliliklardan birtanesi geçmiş olsun işin zor ama çok masturbasyon erken boşalma sorunu yapıyormuş ilerde karın memnun olmassa boşanmaya kadar gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.