Şimdi Ara

Mastery LeveL....::::ÖNeMLi:::....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bzı hatalar vardır ki bir birini takip eder ve kimse işin aslını araştırmadan aynı hatayı tekrarlar. Bu hatayı işleyenlerin ayısı çoksa doğru kabul edilir. İşte SRO da ki skil dağılımı anlayışıda buna güzel bir örnek. Oyunda güçlü charın var diyen herkeste şöyle bir dağılı vardır...

80 Silah Skil Level
    80 Ateş Level
    80 Elektrik Level
    60 Buz Level
    Eder size 300... mantık bu dimi ?

Peki sorarım size bu yılbaşında 90 server oyun geliyor 2008 ortasında da 100 level. Hiç düşündünüz mü o Mastery Totatl Level artacak mı yoksa artmayacak mı? Eğer artmaz ise bastığımız onca skili nasıl gerisileceğiz. Eski hatalı skilleri düşürürken yeni çıkan ve her leveli 2000 Sp isteyen forceleri nasıl açacağız. Diyecekseniz ki. Canım saçmalam 90 level ve 100 level olduğunda MAstery Totatl Level artacak... Smiley

Bence bu cevabı veren arkdaşlar bu linki bir ziyaret etsinler ve bir an önce hatalarını düzeltmeye başlasınlar ve yeni başlayanlarada yalan yanlış tatikler vermeyi kessinler.

http://img149.imageshack.us/img149/4073/unbenanntop3.png

Bu linkte SRO nun resmi sitesinde sorulan bir soru ve cevabı var. İlgilinizi çekebilir... Hala şüpheniz varsa birde bu linke bakın.

http://kr.silkroad.yahoo.com/sro_board/scboard/sc_content.asp?bID=SB_uTakePart&sID=1&Page=22&Num=32041&List_Ref=24220

Merak edenler için buda 120 Level Forceler...

http://cpger.ath.cx/forum/thread.php?postid=272328

Size tavsiyem başkalrının hatalarını tekrarlamadan önce kendiniz aratırın ve hatalı skil açmayı bırakın. Yeni serverlar geldiğinde herkes yeni forceleri açarken sizin limitiniz yetmediği için siz skil düzeltmekle meşgul olacaksınız. Benden bu kadar. Son olarak alın size güzel bir legen 6 görüntüsü..

Bol SUN lu avlar...

Alıntıdır....

Eğer halimiz böyle olucaksa

• Bizim guild noticesinede yazmışlar 2 ocakta 90 geliyo diye Hani kaynak varsa yılbaşı diye bizede göster aydınlanalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Bizim guild noticesinede yazmışlar 2 ocakta 90 geliyo diye Hani kaynak varsa yılbaşı diye bizede göster aydınlanalım.

Bunu ben yazmadım Alıntı yaptığımı yazdım oraya

Sadece oyun 150 lvl üzerine kurulmuş ve 0/300 mastery lvl verilmiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.SeNaToR

quote:

Bizim guild noticesinede yazmışlar 2 ocakta 90 geliyo diye Hani kaynak varsa yılbaşı diye bizede göster aydınlanalım.

Hayır 150 değil 140 bu arada bilgi için saol

• quote:

Orjinalden alıntı: CrimeIce

quote:

quote:

150

• biz bunu yillardir soyluyoruzki zaten..
    mastery her kosulda 300 olarak kalacak..
    mevcut kosullar altinda her char 300'e gore yapilandirilmalidir.
    imkan varken mastery'i kullanmamak sacmaliktir.
    lvl siniri kalktiktan sonra gerek gormedigim veya indirmekten baska carem olmayan mastery'leri dusururum..

bunda pek de sikintili bir durum soz konusu degil.
  • yazi tamami ile sacmalik ...
    yani 140 lvl acildiginda mastery 300 de kalacak diye 80 weapon master 80 force masterylerden birini acip oylece bekleyecek miyiz ?
    oyun sana 300 total mastery vermis kullanacaksin bunu her kosulda ...
    70 cap 80 cap 90 cap 100 vs vs farketmez ...

80 80 70 70 ya da 80 80 80 60 yapti isen 90 acilinca gelen skillere bakarsin uygun sekilde gerekli olanlari geri alir gerekli olanlari ilerletirsin ...
    tam tersine yaziyi yazan kim ise onun oyundan anladigindan supheliyim ... ileride kullanamayacagim diye su an kullanma imkanin olan skilleri kullanmayalim demek saflik olur ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CrimeIce

quote:

quote:

150

off skillere bak be 150 lvl e kadar

• 150 lvl de nası olacak peki master 300 de kalacaksa hep :S
    150 weapon yaptık geriye kaldı 150 hangisine vereces.mastery artmazssa heçbişeye benzemez bu iş,90 da açılmazsa 100 de kesin bi güzellik düşünürler.
  • bence oyun 300 mastery level üstüne kurulmuş artmaz 150 level sınırı düşünülüyor
    1 weapon + 1 force olucak
    al sana chinese açmamak icin sebep
    europa da öylemi
    her level atladıgında mastery levelin 2 atlıyor.
    Ben europa yı seviyorum
  • konuyla tam olarak alakası deil ama sormak istioyum ben 51 lv nukerim ve şu anda mastery lv lim 181/300 Sizce Normal mi bu ?
  • bnm lw 57 mastery 198 şu an
    ama heuksaldan 27lw düşcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Legend:.

bence oyun 300 mastery level üstüne kurulmuş artmaz 150 level sınırı düşünülüyor
    1 weapon + 1 force olucak
    al sana chinese açmamak icin sebep
    europa da öylemi
    her level atladıgında mastery levelin 2 atlıyor.
    Ben europa yı seviyorum

Avrupada da aynı. 2 Çeşit Açabilirsin.Avrupanın dezavantajı ise item ile mastery lvl arasındaki sorun Ben şöyle bi planlama kurdum.Kendi charım için. Fire 135 light 135 cold 30 güzel bişi olabilir.

• 150 lv veya 140 lv max diosunuzda nerden bilisonuz?belki 200?joymax 150 max dediyse bile sonrasında ilerletir bnce,yoksa oynayan kalmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

150 lv veya 140 lv max diosunuzda nerden bilisonuz?belki 200?joymax 150 max dediyse bile sonrasında ilerletir bnce,yoksa oynayan kalmaz

hocam 150 de az deiil ha
    daha 80 deyiz düşün kaç yıl oldu 150 ye kadar bukadar dan çok çok fazla zaman gerek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa6n

quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

150 lv veya 140 lv max diosunuzda nerden bilisonuz?belki 200?joymax 150 max dediyse bile sonrasında ilerletir bnce,yoksa oynayan kalmaz

hocam 150 de az deiil ha
    daha 80 deyiz düşün kaç yıl oldu 150 ye kadar bukadar dan çok çok fazla zaman gerek.

fakat er yada geç o zaman gelicek 150 olucak,sonra biticekmi?sanmıyorum,80 e 3 yıldamı 5 yıldamı ne geldik,10 yıl sonra olsada 150 gelicek 1 yıl sonra olsada,10 yıldaa gelse 13.cü yılda napıckalar?160ı getiricekler,bnce 150 max fln değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.