Şimdi Ara

Masters of Universe (He-Man) Beyazperdeye Geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 Temmuz’da sinemalarda olacak yeni Predators filminin senaristleri Mike Finch ve Alex Litvak şimdi de Masters of Universe’ün beyazperde uyarlamasını kaleme almışlar. Masters of Universe ismi yabancı geldiyse hemen tanıdık bir kahramanın ismini verelim: He-Man.

Daha önce birçok kez sinemaya uyarlanmaya çalışılan Mattel’in çizgi romanına en son Justin Marks’ın senaryosu ile Warner Bros el atmış fakat projeyi rafa kaldırmak zorunda kalmıştı. Bir bakıma bu durum iyi olmuştu biz sinemaseverler için, çünkü Justin Marks aynı zamanda The Legend of Chun-Li isimli son derece kötü filminde senaristi :)

Finch ve Litvak, senaryoyu yazarken çizgi karakterlerin özelliklerini çok esnetmeden sinemasal bir yaklaşımla aktarmışlar. Bakalım işe sıfırdan başlayan Sony, ’80lerin meşhur çizgi romanını beyazperdeye uyarlamakta nasıl bir başarı elde edecek, merakla bekliyoruz.

• İyi de, ben bunun filmi çıkmıştı, hatta bende gidip izlemiştim diye hatırlıyorum. Müzik çalan bir cücecik miydi neydi, berbat bir hikaye, kurgu vs. vardı ama devrine göre izlenebilir bir şeydi, zira izlenecek pek bir şey yoktu fazla..

• Tabii ki doğru hatırlıyorsunuz. Bir zamanlar BETA-VHS döneminde çıkmıştı. O zamanların popüler filmlerinden birisiydi. Zaten böyle daha cd'nin bile hayal meyal konuşulduğu bir dönem.

Boyutlar arası kapı açan bir anahtar sözkonusu idi. İskeletor bu anahtarı ele geçirip tüm boyutlara hakim olmayı amaçlıyordu. Ethernia'y ve Gölgeler Şatosunuı çoktan ele geçirmiş, ordularını yoketmiş kurtulabilenler kaçarak saklanmışlardı. Büyücü'yü de hapsetmişti. Her neyse anahtar boyutlar arası kapıdan dünyaya gelir ve macera başlar. İyi ile Kötünün savaşı dünyada devam eder. Özellikle İskeletorun ordusuyla boyut kapısından dünyaya gelişi etkileyici bir sahnedir bana göre.
  • Evet merakla bekliyorum. Çok küçükken izlemiştim filmini, iyi hatırlıyorum.
  • Dolph Lungren de benzemişti bayağı He-Man'e Ciddi bir şekilde ele alırlarsa, çok güzel bir film ortaya çıkabilir. Değişik değişik karakterler vardı; Hayvan Adam, Demir Çene, Binbir Surat, vs
  • titrek te lazım o olmazsa olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnoztrk

titrek te lazım o olmazsa olmaz

+1000
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Titrek mutlaka olmalı, Atılgan'a dönüşüp He-Man'in can yoldaşı oluyor
  •  Masters of Universe (He-Man) Beyazperdeye Geliyor!

GÖLGELERİN GÜCÜ ADINAAAAA, GÜÇ BENDE DE ARTIIIIIIIIIK
  • yazıyı görünce aklıma geldi.. ilkokulda falan sorardık birbirimize..
    he-man bankada hesap açtırmış.. kimin adına?.... gölgelerin gücü adına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: expander_

GÖLGELERİN GÜCÜ ADINAAAAA, GÜÇ BENDE DE ARTIIIIIIIIIK

çerez bu eleman yaaa

• Bu filmde fena değildi..

http://www.imdb.com/title/tt0093507/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 17 Nisan 2010; 19:00:59 >

• Superman her türlü alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: popeye85

yazıyı görünce aklıma geldi.. ilkokulda falan sorardık birbirimize..
    he-man bankada hesap açtırmış.. kimin adına?.... gölgelerin gücü adına..

ya ben yapcaktım bu espriyi
  • Çizgiroman dünyası resmen akıyor beyazperdeye önümüzdeki bir kaç yıl altın çağlarımız olucak.
  • Bayağı geç kalınmış bir proje....
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Superman her türlü alır

Devamı böyleymiş. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: birolayd

quote:

Superman her türlü alır

Devamı böyleymiş. :D

PS bunlar.yalan arkadaşlar inanmayın.
    Bu he-man'in özel güçleri filan varmı yoksa sadece mağara adamı gibi dolaşıyor mu ortalıkta ?

• quote:

Bu he-man'in özel güçleri filan varmı yoksa sadece mağara adamı gibi dolaşıyor mu ortalıkta ?
    Eternia'da Süpermen'in güçleri geçerli mi acaba? He-man 'in gücü gölgeler kalesinden gelen bir güçtü sanırım. O yüzden öyle bir dövüş olsa kainatın en güçlü adamı ünvanıyla He-man'in kazanması bence gerekir.

Filmin eski versiyonunda Rocky-4'de oynayan Rus boksör vardı. Fena bir film değildi esasında. İyi aktörler oynarsa ve konusuda iyi olursa(He-man'in tanımadığı kızkardeşini bulmaya gittiği animasyon filmi gibi) seyredilir.

• Çizgi filmi nerden bulabilirim acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.