Şimdi Ara

Masters Of The World (RON3) Geopolitical Simulator 2014 Edition (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
8
Favori
48.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

Beyler bugları önlemek adına 5.09 updatesi çıktı oyunun.İşte değişiklikler;

-Improved smoothing on growth calcultion.
    -Solar electricity algorithm modified that could make activity sectors close.
    -Modified requests of the loaners and finance ministry when a negociated interest rate is cancelled following a increased state deficit (ERR 66)
    -Corrected the high popularity yield on << International Meeting >> in scenarii taking place in the future (eg : Opposition)
    -Customizing kit: improved interface and added kit choice in the game parameters panel and improved management of the .csv
    -Updated religion graph of the United Kingdom.
    -Integration of the new pope.
    -Implemented a ban on interest rate when your country enters a monetary union.
    -Changed occurency of internationl summit in newly created organisations.
    -Simplified sectors informations for specifics sectors (eg : Softwares)
    -Corrected currency display in the info-country file on the country choice screen in the game parameters.
    -Modified the TV intervention for privatization/nationalization.
    -Corrected legislation when decreasing the number of renewal for the head of state's mandate.
    -Miscellaneous improvements
    -Added english subtitles for the professor
    -Activity sector's name have been translated in the create organisation panel.

peki biz bu oyunu skid row kardeşden indirmiştik, update yüklerken problem yaşarmıyız?

• Sorun çıkmazda ilaç konusunu bilmiyorum.Hem updatenin linki yok daha :D
  • Bu oyunun Türkçe yaması çıkar mı?
  • Çıkmsı imkansız.Dil dosyaları gizli.
  • Türkiye ile oynandığında bütçe açığı ve ekonomiyi etkileyen iki büyük etken var , Tekstil ve Mücevher. Endüstrimi diğer çeşitlerde çok geliştirdim fakat tekstil ve mücevher endüstrisini Çin'in dünya satışları çok etkiliyor. Ürünleri Çin çok daha ucuza sattığı için uygun fiyata satamıyorum ve bu da ticarette deliğe yol açıyor. Bu iki endüstriyi iş gücünü işsiz bırakıp krize yol açmadan nasıl diğer sektörlere yönlendirebilir ve bu iki endüstride üretimi azaltabilirim? Fikri olan var mı?

Bütçe açığım artık yok ve ekonomi büyüyor ama halen bu iki endüstride büyük zarara uğruyorum. Ya satamıyorum ya da zararına satıyorum.

Ek olarak petrol satışının zor olduğundan bahsetmiştim , petrol üretimini benzin üretmek için gereken diğer ürünlere de destek vererek benzine yönelttim ve inanılmaz kar ediyorum. Çin ve a.b.d benzine aç ve ulusal şirketim ile her sene iyi para kazanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma2005 -- 23 Mart 2013; 17:21:22 >

• Arkadaşlar ben skid row dan indirdim fakat save ettiğim dosyayı loadlayamıyorum sizde de var mı bu sorun sağlam ilacı olan var mı?
  • ya bu oyunun sorunsuz versiyonu yok mu hala?

orjinal alsak mı yaa...keşke şu ETS 2 yerine bunu orjinal alsaydım..:(((
  • 5.09 varda piyasada değil.
    Ne oldu Wittman beğendin mi oyunu? İzlenimleriniz yazsana
  • oyunu oynayamadım ki..masaüstünde dönüyor. şu yamayı kuracam. yanlız cracki yok galiba...

offff orjinal de almak istemiyorum az da değil parası:((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

oyunu oynayamadım ki..masaüstünde dönüyor. şu yamayı kuracam. yanlız cracki yok galiba...

Orijinal alan birisi olarak henüz alma derim çünkü çok bug var ve öyle böyle değil , 3-5 ayda ancak düzelir ve o da evresim uğraşırsa.

Mesela bir ülkeyi ele geçiremiyorsun , savaş yasak gibi. Kıbrıs, ermenistan ve gürcistan üzerinde denedim. Hangi ülkeyi alırsan al elektrik sektörün çöküyor. 189 üretirken 1 e düşüyor ve bütün endüstrin de çöküyor. Birkaç ay içerisinde oyundan atılıyorsun.

Bu bir bug olarak evresime iletilmiş ama ne zaman düzeltilir bilemem.

Bunun gibi birçok bug var.

Son patch ile savaş sırasında oyunun kasılıp çökmesini biraz düzeltmişler ama üstte bahsettiğim sorun olduktan sonra ne farkeder.

Kısacası orijinal almak istiyorsanız bile bekleyin , buglarla dövüşüp oyunu oynanabilir hale getirmekten başka birşey ile uğraşmıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma2005 -- 28 Mart 2013; 12:37:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sigma2005

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

oyunu oynayamadım ki..masaüstünde dönüyor. şu yamayı kuracam. yanlız cracki yok galiba...

Orijinal alan birisi olarak henüz alma derim çünkü çok bug var ve öyle böyle değil , 3-5 ayda ancak düzelir ve o da evresim uğraşırsa.

Mesela bir ülkeyi ele geçiremiyorsun , savaş yasak gibi. Kıbrıs, ermenistan ve gürcistan üzerinde denedim. Hangi ülkeyi alırsan al elektrik sektörün çöküyor. 189 üretirken 1 e düşüyor ve bütün endüstrin de çöküyor. Birkaç ay içerisinde oyundan atılıyorsun.

Bu bir bug olarak evresime iletilmiş ama ne zaman düzeltilir bilemem.

Bunun gibi birçok bug var.

Son patch ile savaş sırasında oyunun kasılıp çökmesini biraz düzeltmişler ama üstte bahsettiğim sorun olduktan sonra ne farkeder.

Kısacası orijinal almak istiyorsanız bile bekleyin , buglarla dövüşüp oyunu oynanabilir hale getirmekten başka birşey ile uğraşmıyorsunuz.

gerizekalı mı bunlar yaa? sinir oluyorum valla...

making of history diye bir strateji oyunu almıştım orjinal. bu oyun da onun gibi 50 bin tane yama çıkarmışlardı paso yama çıkarıyorlar.

Offff..

Neyse teşekkür ederim dostum tavsiyene uyacağım orjinal almayacağım.

• Beyler oyunu kuralı 3 gün oldu kaydettiğim oyunu loadlayamıyorum 3-4 kez silip yükledim,belgelerimi c ye taşıma taktiğini uyguladım crack yaptım fayda yok lütfen biri yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloydOne

Beyler oyunu kuralı 3 gün oldu kaydettiğim oyunu loadlayamıyorum 3-4 kez silip yükledim,belgelerimi c ye taşıma taktiğini uyguladım crack yaptım fayda yok lütfen biri yardım etsin.

Güzel hort.
  • daha 2 hafta olmuş ne alakası var
  • Floy oyundaki bugdan dolayı öyle.Herkeste aynı sorun var.Update bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloydOne

Beyler oyunu kuralı 3 gün oldu kaydettiğim oyunu loadlayamıyorum 3-4 kez silip yükledim,belgelerimi c ye taşıma taktiğini uyguladım crack yaptım fayda yok lütfen biri yardım etsin.

ilacında sorun var. Orijinal satın alındığında save/load problemi yok.
  • oyunu ilk defa duyuyorum. türü nedir? konusu nedir?
    biraz ss koyaydınız
  • nasıl çözebilirim 5.09 kurunca aktive kodu istiyor daha crackte çıkmamış
  • oyunu orijinal alan arkadaşlar save dosyalarınız tam olarak nereye kaydediliyor. save dosyalarınızın uzantısı nedir?
  • @FloydOne Çözemezsin , yeni ilacı bekle veya orijinal al.

@alperyazgan83 .../belgelerim/Masters of World/profiles ve uzantılar .sav ama bun öğrenmen bir fayda getirmez maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma2005 -- 21 Nisan 2013; 18:16:51 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.