Şimdi Ara

Masters Of The World (RON3) Geopolitical Simulator 2014 Edition (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
8
Favori
47.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • spikopat S kullanıcısına yanıt
    Hocam bana da atar mısın linki acaba? :3
  • Link silindi gitti hocam çoktan.
  • spikopat S kullanıcısına yanıt
    İndirip kurdum çoktan:p

    Biliyormusun hocam mod koyma işini?

    Birde oyunda "merge" özelliği var mı bi ülkeyle veyahut ülkenin bir bölümüyle kendi ülkeni fln?

    Bide partime bazen söz geçiremiyorum, partimin başına nasıl geçerim? Nasıl kendi partimin oylarının tamamını benim desteklediğim yasalara olumlu oylattırırım?

    Birde hiç giremiyorum şu SCO'ya ya, hep geography diyip duruyor, da real'de bile neredeyse üye olucaz..

    G8'e de giremiyorum bi türlü ya, ekonomimi 2. en büyük yaptım ama yinede nerdee.. Alın beni dediğimde "anca biz alırız seni alacaksak, davete göre hareket etmiyoz" diyorlar.. Da GDP haycan gibi yinede almıyorlar beni.

    Bide ermenistana dalıcam, da rusya çok sorun çıkarıyor.

    Rusyayı ermenistana karşı yanıma nasıl alabilirim? Adamlar nükleer bomba denemeleri yapıyorlar, bunu UN de senatoya sunuyorum rusya yinede veto ediyor tek başına, ermenistan kadar değerim yok..

    Ondan fazla önemsesin istiyorum beni ((:




  • O değil de 4.oyun çıkacak mı ? Çıkacaksa ne zaman çıkacağını bilen var mı acaba yada buna benzer yeni oyunlar önerecek olan var mı superpower supreme ruler dışında superpower yeni oyun yapsa iyi aslında ama yapmıyor

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anılergün -- 2 Şubat 2015; 20:59:29 >
  • Merhabalar, bu oyunla ilgili bir sorum olacak.

    Gerçekten çok kötü grafiklere sahip bir oyun, daha basit, düz bir harita modu var mı acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roman Empire -- 4 Mart 2015; 21:05:00 >
  • Video için tebrikler. Emek vermişsin uğraşmışsın kardeşim eline sağlık :). Arkadaşlar 23:00 da oyunun yavaşlaması biraz bekletmesi hakkında bilgisi olan var mı? ben w8 ve w7 de oynadım bu oyunu. bu sorunu hep yaşadım. oyunu xp de oynayan var mi ?
  • Oyunu xp uyumluluk modunda çalıştırdım sıkıntı olmadı. Arkadaşlar ben de bir rehber hazırlamayı düşünüyorum çok yakın sürede.
  • ne yaparsam yapayım olmuyor yardım edin lütfen?
  • arkadaşlar oyun hakkında bilgilerinizi paylaşabileceğiniz ve ileri zamanlarda bilgi alabileceğiniz bir wiki sayfası oluşturdum. destek olursanız sevinirim:
    http://tr.gps.wikia.com/
  • crowjoy C kullanıcısına yanıt
    Ülkelerin yönetim biçimi zaten oyunda yazıyor tek tek girmeye mi kalkacaksın? Başlıca siyasi gruplar, yönegim biçimleri kabine oluşturma ekonomi vs konularda yaz, total jihad için başlık oluşturmak anlamsız, yeni açmışsın o yolda gitme, Fransa'nın ansiklopedik bilgisine gerek yok, iyi çalışmalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 15 Eylül 2015; 1:47:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an yaptığım şey bulduğum ingilizce wikileri türkçeye çevirerek aktarmak. türkiyede oyunla ilgili türkçe bir kaynak olmadığı için bu işe kalkıştım. oyun hakkında detaylı rehberler olacak güzel bir forum kurmayı da düşünüyorum ileride.
  • Değerli arkadaşlar, nacizane bu oyunu 1 yıl kadar oynayan biri olarak sizlere biraz öneride bulunacağım.

    Dikkatimi çeken ilk şey; biz savaşı çok seven bir milletiz.! Öyle hemen savaş açmayın. Biraz ekonomik olarak refaha ersin ülke.
    Ama illa birine savaş açtı iseniz yıldırım harekatı yapın.
    Peki nasıl oluyor bu yıldırım harekatı?

    Cevap: Öncelikle uçaklarınız ile düşman ülkenin hava üslerini vuracak kadar yeterli sayıda bir filo seçin ve bu uçakları en yakın hava üslerine dağıtın.
    Bu filoya her düşman hava üssü için 50-60 uçak ayırın. Sonra tanklarınızı sınıra yakın bir yere yığın. Not (Çok yakına yığmayın.) Bir gece aniden hava üslerini vurup tanklarınızı direkt başkentine gönderin. Tanklarınız şehri vurur iken şehir yakınına "füzeler ile" olası hava saldırısına karşı koruma kalkanı oluşturun. Başkent düşünce direkt Genel Kurmay Başkanı teslimiyet belgesini size sunuyor.

    NOT: BM hakkınızda savaş kararı verdi ise yandınız! Suikast kapıda =)

    Ama korkmayın! Çözümü basit. Oyunda bir sene içerisinde 5 daimi üye ile kanka olun. Sonra hemen daimi üyelik başvurusu yapın. Gerisi sizin elinizde. Kendiniz için oy kullanıp müdahaleye hayır verin. Daimi üye olduğunuz için sizi vuramazlar. Bu şekilde ben A.B.D, Kuzey ve Güney Kore, Japonya, Suriye, Irak, Kıbrıs, Yünanistan gibi ülkeleri aldım.

    LAKİN!: Savaş esnasında petrol kuyusu vurulur ise pert olur. Hemen yenisini yapın. Gaz kuyuları da dahil.!

    Selamet ile...




  • Evet beyler yeni oyun duyuruldu. Power & Revolution,
    15 Şubat- 15 Mart arası çıkacağı söyleniyor.
  • Oyun Mahşeri kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkür ederim,emeğine sağlık.Çünkü yaptığım araştırmalar neticesinde Türkiye'yi seçen ve oyunu Türkçe anlatan tek sen varsın.Senin gibilerinin artması dileğimle.Ancak şunu da söylemeden geçemeyeceğim para hilesi yazdığın anda videoyu kapattım.Şunu hilesiz ve gerçekten bildiklerini aktararak anlatacak arkadaşlar arıyor gözlerim.Zira üretim nasıl artar açık nasıl kapatılır petrol için kurulan ayrı liman var o nasıl işler bunlar gibi bir çok şeyi merak ediyorum.
  • Arkadaşlar oynu steamden indirdim ama başlattığımda exception_access_violation diye bir hata veriyor.Vista kullaniyorum sorun ondan mi acaba yardim lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu oynayan var mı? Türkiye ile oynamak ne kadar zor arkadaş ekonomi nasıl düzeltilir bilgi verebilecek varsa çok makbule geçer.USA & Russia arasında denge politikası uyguluyorum ama bu sayede de musul ve şam hedeflerim uyuşmuyor yani giremiyorum oralara girmek istesem birinden biri sorun çıkartıyor
  • spikopat S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim noldu senin rehber yaptıysan linkini alırım bir dal
  • Gardaslar, 5.32 patch icin crack lazim. Paylasmaniz mümkün mü acaba burada? VEya mesaj atabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.