Şimdi Ara

Masters Of The World (RON3) Geopolitical Simulator 2014 Edition (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
8
Favori
47.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben beğenmedim açıkçası
  • RON 3'den iyidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

    RON 3'den iyidir.



    Ron 3'den derken?
  • El alışkanlığı pardon pampa :D
    Ron 2 olacak o
  • İlk defa bu seriden bir oyun oynayacağım, şuan çekiyorum. Umarım anlaşılmayacak derecede karışık değildir

    Edit: Oynayan arkadaşlar buglar konusunda ne düşünüyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lisedeykenyazilmistir -- 16 Mart 2013; 12:00:27 >
  • malum yerlere düşen versiyon oynanacak gibi değil. oyun çok bug dolu . 1 saat oynadım ve crysis3 full ayarlarda oynayan bilgisayarım kasmaya başladı ve oyun çöktü. grafikler filan gitti. Ayrıca save yapsanız bile load gamede save dosyalarını görmüyor. Bayya bir sağlam patch gelmesi lazım oynayabilmek için.
  • Low grafik ayarında oyna.Problem yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

    Low grafik ayarında oyna.Problem yok.

    oyunun grafik değil optimizasyon sorunu var. Yoksa grafik low olmuş high olmuş takmaz benim pc :D (128gb ssd + gfx670+8ggb son ripjaw belleklerinden)

    Birkaç yerde de çıkan vesiyon nuke yemiş , win 7 ve win 8 de sorun çıkarttığı yazılmış.

    Bu arada böyle iyi bağımsız firmalara destek için orijinal oyun almak istiyor insan ama sitesinde 54.94€ biraz insaf ki destek olmak isteyenler el atsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma2005 -- 16 Mart 2013; 17:15:08 >
  • oyuna tıklıyorum açılmıyor skidrow dosyalarını kopyalmadan önce basınca açılıyor ama demo oluyor kafayı yicem.
  • Kıbrısın yarısını Türkiyede gösterdikleri sevindirici. İleride izlenimlerimi paylaşacağım.
  • Bu oyunu ilk defa oynayacağım, ayrıntılı bir rehber hazırlayan arkadaşa şükranlarımı sunar gözlerinden öperim.
  • İzlenim yazan yok
    Ben başlayayım sıkça buglara karşılaşmak mümkün,RON 2'nin aksine popularite hızlı düşüş ve ya yükselişler göstermiyor.Dengeli bir biçim almış ki bu çok güzel bir haber.
    Opec ülkelerini petrol satış fiyatlarının sabit olması oyuna ekstra gerçekçilik satmış.Venezuela,Kuveyt veya başka Opec üyesi ülkesiyseniz satacağınız petrolün sadece tonu ayarlıyabiliyorsunuz fiyatı ise Opec ülkelerince belirlenen fiyattan satılıyor.
    Bu fiyatlar düşünce mi iyi yoksa yükselince mi anlamadım.OPEC fiyat belirleme tablosu çıkıyor ne kadar yükseltmeliyim veya ne kadar düşürmeliyim bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

    İzlenim yazan yok
    Ben başlayayım sıkça buglara karşılaşmak mümkün,RON 2'nin aksine popularite hızlı düşüş ve ya yükselişler göstermiyor.Dengeli bir biçim almış ki bu çok güzel bir haber.
    Opec ülkelerini petrol satış fiyatlarının sabit olması oyuna ekstra gerçekçilik satmış.Venezuela,Kuveyt veya başka Opec üyesi ülkesiyseniz satacağınız petrolün sadece tonu ayarlıyabiliyorsunuz fiyatı ise Opec ülkelerince belirlenen fiyattan satılıyor.
    Bu fiyatlar düşünce mi iyi yoksa yükselince mi anlamadım.OPEC fiyat belirleme tablosu çıkıyor ne kadar yükseltmeliyim veya ne kadar düşürmeliyim bilmiyorum.

    Birkaç izlenimde ben yazayım;

    - Kendi birliğimizi oluşturabiliyoruz ki bence bu oyunda çok gerekli olan birşeydi.
    - Kıbrısı Türk topraklarında göstermesi bence bizlerin mailleri sonucunda gerçekleşti.
    - i7 PC'ye sahip olmama rağmen oyunda donmalar ve bozulmalar çok oluyor ki bu yüzden oyundan çıkma derecesine geliyorum.
    - Birkaç ildeki Havalimanlarını eklememişler. Örn; Trabzon v.s.
    - Türkiye de terör daha çok zorlaştı. Yani çoğalmalarından ziyade terörü bitirme noktası gerçekten zor.

    Pek ayrıntılı oynayamadığım için ancak bu kadar yorum yapabildim.




  • ilaçlı sürümün bozuk çıkmasından sonra ron 2 ile ısınma turları atıp dayanamayarak gamersgate'den orijinal kopyasını satın aldım. İzlenimlerimi paylaşırım ben de yakında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma2005 -- 18 Mart 2013; 22:33:56 >
  • afganistan'dan askerlerimizi nasıl çekicez 2 askerim öldü, ayrıca ekonomi zor biraz bende fazla olan malı asya pazarına satmak istiyorum almıyorlar bazen afrika ülkeleri pamuk alıyor kendileri.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Devil

    afganistan'dan askerlerimizi nasıl çekicez 2 askerim öldü, ayrıca ekonomi zor biraz bende fazla olan malı asya pazarına satmak istiyorum almıyorlar bazen afrika ülkeleri pamuk alıyor kendileri.

    Yabancı ülkelerdeki askerleri geri çekmek için o ülkeyi sağ tıklayıp militaryyi seçin , sonra ismini unuttum bir seçeneği seçtiğinizde kaç askeri ve ne kadar zamanda geri çekeceksiniz diye soruyor. Ben de geri almayı denedim ama geri dönüşte bir ülkenin üzerinde uçuş yasağınız var dedi (muhtemelen iran) ve kabul etmedi.

    İlk izlenimlerime gelecek olur isem

    - oyun ron2 nin büyük bir patchi ya da dlc gibi ama bu türün hastaları için güzel yenilikler var. Ama bu fiyatı hak eder mi soru işareti.
    - Aşırı lag var . Savaşa girmeye korkuyorum oyun çökmesin diye , grafikler sapıtıp oyun çöküyor ( amd 6 çekirdek ,8gb ram ,ssd , gfx670) . Bu yönden oyun beta gibi. Savaş için pek çok yeni özellik eklenmiş arayüze (artı işareti küçük ekrandaki) ama kodlarını iyi yapamamışlar ki çok kasıyor pcyi.
    - Ticaret çok zor. En kolay ile oynadığım halde mallarımı uygun fiyata satabilmek için bütün dünyayı dolaşıyorum. Bilmiyorum belki de hepsini 1 ülkeye toptan satmak yerine parça parça ülkeler satmak kolay olabilir.
    - Petrolü satmak çok zor , adam petrole aç ama piyasanın çok altında fiyat versem bile kabul etmiyor. Kimse satın almıyor. Belki de opec üyeliğine geçmek faydalı olabilir , sebep o olabilir yani bilmiyorum ama saçma. Opec 500 e veriyorsa ben 450ye veriyorum almıyorlar. Aklıma gelen tek seçenek satış yapabileceğim petrol boru hattımın ya da petrol tankerleri için gerekli limanımın henüz olmaması.
    - Bir ülkeyi toprağınıza kattığınızda veya koloni haline getirdiğinizde ülkenizin ekonomisi bir süre sonra çöküyor , çözümünü bulamadım. Birkaç ülke ile denedim , mesela gürcistanı aldığımda bütün otomobil endüstrim çöktü.
    - Ülke liderlerinin karakter modellemeleri iyi , gerçeğe yakın olmuş.
    - Oyunda sürekli savaş çıkıyor , başlangıç ayarlarından savaşı en aza yakın getirdim ama bütün ülkeler birbirine giriyor :D
    - Türkiye ile oynadığınızda en rahat mal satışı ABD ile oluyor , petrol hariç birçok malı değerinde veya biraz üstünde aldı. Ama geri kalan malları dünyaya satmak çok zor.
    - Casusluk önemli , ilk olarak bütün casusluk kabiliyetlerimi sona getirdim ve 1000 yabancı ülke casusu aldım. Sonra endüstri casusluğunu denedim ama başarısız oldum nedense fakat politik casusluk işe yaramaya başladı. Yabancı ülke yöneticileri hakkında skandal bilgiler elime geçtikçe bana ticaret için gelmeye başladılar gibi. Bu sistemim işe yarayacak sanırım :D
    - Türkiye ile oynadığınızda terör bitirilemese bile çok aza indirilebiliyor yurt içi istihbaratın kuvvetlendirilmesi ile. Hatta terör faaliyetleri popülerlikten birkaç puan götürse bile terör örgütleri içine sızdığınızda başarılı oluyorsunuz ve fazlası ile popülerlik getiriyor. Burada casusluk faaliyetlerini arttırmak yine önemli tabii.(casusluk faaliyetleri içerisinden terör örgütünü seçip içine sızmasını isteyin istihbarat örgütünden , belli aralıklarla bunu yapmanız popülerliğiniz düştüğünde işe yarıyor.)


    Şimdilik aklıma gelenler bu kadar , sonra devamını getiririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sigma2005 -- 19 Mart 2013; 17:36:16 >




  • Teşekkürler Sigma.
    Petrol ihracatı konusunda seni uyarayım.İhraç ettiğin ülkenin ekonomik durumu iyi olmayabilir ya da önerdiğin tonda petrol almak istemeyebilirler bunları da göz ardı etme.
    Oyunun ticari kısmı dediğin gibi gerçekçiliğe uygun tasarlanmış.Ha deyince bir teklifte kekleyemiyorsun karşındakini.Onlarında düzenli ithal ve ihrac ettiği ürünler olduğu içinde kabul etmiyorlar bazen.Örneğin İran'a muz satıyorsun hemde çok ucuz.Almama sebeplerinden biride başka ülkeden muz ithal etmesi olabilir.
  • Beyler bugları önlemek adına 5.09 updatesi çıktı oyunun.İşte değişiklikler;

    -Improved smoothing on growth calcultion.
    -Solar electricity algorithm modified that could make activity sectors close.
    -Modified requests of the loaners and finance ministry when a negociated interest rate is cancelled following a increased state deficit (ERR 66)
    -Corrected the high popularity yield on << International Meeting >> in scenarii taking place in the future (eg : Opposition)
    -Customizing kit: improved interface and added kit choice in the game parameters panel and improved management of the .csv
    -Updated religion graph of the United Kingdom.
    -Integration of the new pope.
    -Implemented a ban on interest rate when your country enters a monetary union.
    -Changed occurency of internationl summit in newly created organisations.
    -Simplified sectors informations for specifics sectors (eg : Softwares)
    -Corrected currency display in the info-country file on the country choice screen in the game parameters.
    -Modified the TV intervention for privatization/nationalization.
    -Corrected legislation when decreasing the number of renewal for the head of state's mandate.
    -Miscellaneous improvements
    -Added english subtitles for the professor
    -Activity sector's name have been translated in the create organisation panel.




  • Forumda pek ilgi görememiş sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı

    Beyler bugları önlemek adına 5.09 updatesi çıktı oyunun.İşte değişiklikler;

    -Improved smoothing on growth calcultion.
    -Solar electricity algorithm modified that could make activity sectors close.
    -Modified requests of the loaners and finance ministry when a negociated interest rate is cancelled following a increased state deficit (ERR 66)
    -Corrected the high popularity yield on << International Meeting >> in scenarii taking place in the future (eg : Opposition)
    -Customizing kit: improved interface and added kit choice in the game parameters panel and improved management of the .csv
    -Updated religion graph of the United Kingdom.
    -Integration of the new pope.
    -Implemented a ban on interest rate when your country enters a monetary union.
    -Changed occurency of internationl summit in newly created organisations.
    -Simplified sectors informations for specifics sectors (eg : Softwares)
    -Corrected currency display in the info-country file on the country choice screen in the game parameters.
    -Modified the TV intervention for privatization/nationalization.
    -Corrected legislation when decreasing the number of renewal for the head of state's mandate.
    -Miscellaneous improvements
    -Added english subtitles for the professor
    -Activity sector's name have been translated in the create organisation panel.


    İlac, bu yamaya uygun mu? Ona göre indirip kurayım :)




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.