Şimdi Ara

🟧 Masterpass+ [ANA KONU] (Mastercard Kampanyaları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
36
Favori
3.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🟧 Masterpass+ [ANA KONU] (Mastercard Kampanyaları)

Ana gönderi sürekli güncel olacak, takip edebilirsiniz!
    🔄 Son Güncelleme: 30.12.2025, 08:45

quote:

💳 Kampanyalara katılım için herhangi bir banka ya da ödeme kuruluşunda Mastercard logolu fiziksel/sanal kartınızın olması yeterlidir!

⚠️ Bazı kampanyalara katılım/kupon alımı için Masterpass Türkiye web sitesinde üyelik oluşturmanız gerekebilir.

|| GÜNCEL TÜM KAMPANYALAR ||

Starbucks'da +400TL yüklemelerde 1 içecek!
    Kampanya 31 Ocak 2026'ya kadar geçerlidir, 400 TL ve üzeri yüklemede 1 içecek değerinde 15 yıldız kazanımı olacaktır. Kampanya 270.000 yıldız ile sınırlıdır.

Google Play harcamalarında %50 indirim!
    Kampanya 15 Ocak 2026 saat 23:59’da sona erecektir. Tek seferde 5$ ve üzeri Google Play'de harcanan tutarın %50'si oranında, ayda sadece bir kez ve en fazla 5$ nakit geri iade alınabilir.

IKEA com tr'de +6000TL'ye 1000TL!
    Kampanya 4 Ocak 2026’da sona erecektir. Kampanya 3.900 adetle sınırlıdır. 3.900 adet kupon dağıtımı sonrası kampanya otomatik olarak duracaktır.

HOP'ta 200TL kupon!
    Kampanya 31 Ocak 2026'ya kadar geçerlidir. Kampanya 15 bin kod ile sınırlıdır. Kota dolduğunda kampanya belirtilen bitiş tarihinden önce otomatik olarak sona erebilir.

Enuygun'da +6000TL uçak biletlerine 1000 TL indirim!
    Kampanya 5 Ocak 2026'ya kadar geçerlidir. Kampanya 2.000 stokla sınırlıdır.

Tıkla Gelsin'de +400 TL siparişe 150 TL indirim!
    Kampanya 31 Ocak 2026'ya kadar geçerlidir. Kampanya 7250 adet kod ile sınırlıdır.

Enuygun'da +300TL otobüs biletlerinde 150 TL indirim!
    Kampanya 5 Ocak 2026'ya kadar geçerlidir. Kampanya 10.000 kod ile sınırlıdır.

OBilet'te +2000TL otobüs biletlerinde 400 TL indirim!
    Kampanya 28 Şubat 2026'ya kadar geçerlidir.

Martı'da geçerli 200 TL kupon!
    Kampanya 31 Mart 2026'ya kadar geçerlidir. Martı Scooter, Martı Mobilet ve Martı Moped sürüşlerinde geçerlidir. Kampanya 5000 adetle sınırlıdır.

OBilet'te +500 TL otobüs biletlerinde 200 TL indirim!

Galataport İstanbul Deniz Dolmuşlarında %50 indirim!
    Kampanya 31 Aralık 2025'e kadar geçerlidir. Günde en fazla 4 defa kullanılabilir.

Cuma günleri İstanbul Modern MC'lılara %50 indirim!
    Kampanya 31 Aralık 2025'e kadar geçerlidir.

Turkcell'de Mastercard ile Ödemelerde 3 GB hediye!
    Kampanya 31 Aralık 2025'e kadar geçerlidir. 500 TL ve üzeri fatura ödemesi yapan bireysel faturalı hat sahipleri, yurtdışında geçerli 3 GB Avrupa Gezgin paketi kazanacaktır. Kampanya katılımı 10.000 kişi ile sınırlıdır.

Salon İKSV etkinliklerinde %25 indirim!
    Kampanya 31 Aralık 2025'e kadar geçerlidir. Sadece Çarşamba günü Passo internet sitesi ve mobil uygulamasından alınması gerekir.

Yemeksepeti +600TL'ye 150TL İndirim!
    Kampanya 13 Şubat 2026'ya kadar geçerlidir. Sadece Cuma günleri, teslimat ücreti hariç +600 TL sepetinizde, aldığınız kodu girmeniz ve MC kartınız ile ödemeniz gerekli. Ayda 1 kez, toplamda 3 kez yararlanılabilir. 196.200 adet indirim kodu kullanımı ile sınırlıdır.

Coffy App'te +300TL siparişine 100 TL indirim!

500 TL Pluxee bakiye yüklemelerine 200 TL hediye!

Tüm kampanyalar, üyelik ve diğer detaylar için;
    masterpassturkiye.com
    Masterpass
    https://www.masterpassturkiye.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 30 Aralık 2025; 8:45:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yeni eklenen kampanyalar!
    (Detaylara ana gönderiden ulaşabilir, kupon gerektiren kampanyalar için Masterpass'i ziyaret edebilirsiniz.)

quote:

→ Martı'da geçerli 200 TL kupon!*
    Kampanya 31 Mart 2026'ya kadar geçerlidir. Martı Scooter, Martı Mobilet ve Martı Moped sürüşlerinde geçerlidir.

→ N11'de +2000 TL alışverişe 300 TL!
    Kampanya 7 Ocak 2026'ya kadar geçerlidir.

→ OBilet'te +500 TL otobüs biletlerinde 200 TL indirim!

→ OBilet'te +2000TL otobüs biletlerinde 400 TL indirim!

*Martı kupon kodu 5.000 adetle sınırlı olduğu ve talep çok olacağı için geciktirmeden almanızda fayda var.
  • Bugün Eklenen Kampanyalar - 10 Aralık 2025

HOP'ta 200TL kupon!
    10.12.2025 – 31.01. 2026 tarihleri arasında Masterpass’e kayıtlı Mastercard sahipleri, masterpassplus(.)com/hop üzerinden alacakları kupon koduyla Hop sürüşlerinde toplam 200 TL indirim kazanacaklardır.

quote:

Kupon kodunu nasıl kullanırım?

1) Masterpluss web sitesi üzerinden üyelik girişi yaparak kupon kodunu al!

2) Alınan kupon kodunu Hop uygulamasında Menü > Kampanyalar > Promosyonlar > Yeni Kod Ekle adımından ekle!

3) Sürüşe başlamadan önce Masterpass ödeme yöntemi içerisinden Mastercard logolu kredi kartını seç!

**SKT: 31.01.2026

** 200 TL kupon, her sürüşte düşülür. (örn: 50 TL'lik sürüş yaptığınızda kalan 150 TL bir sonraki sürüşünüz için saklanır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 12 Aralık 2025; 0:17:29 >

• Play Store harcamaları için 5 dolar üzerine ve en fazla 5 dolar iade veriyoruz diyor. Burada paylaşım yapılacaksa sadece oradaki başlıkları alıp buraya yazmak yerine kampanya detaylarıyla birlikte paylaşılsa daha faydalı olur.

Bir de akşamdan beri siteye giriş yapmaya çalıştığımda "sunucuya erişim sağlanamıyor" diyor. Koskoca Masterpass dersin ama siteleri zaten eskiden de dandikti şimdi daha da bir acayip olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 11 Aralık 2025; 10:39:48 >
    Haklısınız hocam, konuyu dün açtığım için detaylıca derleyemedim. Konu başlığı boş kalmasın diye sadece başlıkları ekledim. Konu başlığını çok karmaşık hale getirmeden, detayları belirtir şekilde güncelleyeceğim.

• den kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba hocam,

> Kampanya başlıklarının üzerine tıklandığında kampanya sayfasına yönlendirme ekledim.

> Kampanya başlıklarının altına kampanya bitiş süresi ve detaylarını ekledim.

> Kampanyalar bitiş sürelerine göre sıraladım.

• Bugün Eklenen Kampanyalar - 12 Aralık 2025

Yemeksepeti'nde 600 TL ve üzeri siparişlerde
    150 TL indirim! (Cuma Günleri)

Kampanya 12 Aralık 2025 – 13 Şubat 2026 tarihleri arasında sadece Cuma günleri geçerlidir. Her kullanıcı, kampanyadan her ay bir (1) kez olmak üzere, kampanya süresince toplamda üç (3) kez yararlanabilir.

quote:

Kupon kodunu nasıl kullanırım?

1) Yemeksepeti mobil uygulamasından Masterpass’e kayıtlı Maestro veya Mastercard logolu banka kartları ile yapılmalı ve sipariş tutarınız teslimat ücreti hariç 600 TL veya üzerinde olmalıdır.

2) Yemeksepeti mobil uygulamasında sipariş aşamasını tamamlamadan önce sepette mastercard150 indirim kodunu, ""Kupon Kodu / Giriniz / Seçiniz"" butonuna tıklayarak ilgili alana eklenmelidir.

3) Her kullanıcı, kampanyadan her ay bir (1) kez olmak üzere, kampanya süresince toplamda üç (3) kez yararlanabilir.

** Kampanya 12 Aralık 2025 – 13 Şubat 2026 tarihleri arasında üç (3) ay süresince sadece Cuma günleri geçerlidir. Kampanya indirimi, Perşembe günleri saat 23.59’da başlar, Cuma günleri saat 23.59’da sona erer.

** Kampanya yemeksepeti com tr üzerinden verilecek siparişlerde geçerli değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 12 Aralık 2025; 11:36:44 >

• iDoctor kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

Yalnız bunların hepsini kabul etmezsen faydalanmana izin vermiyor. Bana saçma geldi.

Hadi neyse dedim önce izin verdim nasıl olsa iptal ederim diye. Daha sonra gelen kısa mesaja göre RET yazıp 08006061048 numarasına kısa mesaj gönderdim. İletişim izni iptal talebiniz başarıyla alınmıştır. Tarafınıza ticari elektronik iletileri gönderilmeyecektir diye cevap geldi. Sonra tekrar internet sitesine girdim baktım plus üyeliğinden çıkarılmışım tekrar aynı izinleri vermemi istiyor🟧 Masterpass+ [ANA KONU] (Mastercard Kampanyaları) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 12 Aralık 2025; 18:26:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takip

Evet malesef bu onayı zorunlu tutuyorlar hocam, ben de bu tarz şeylere onay vermekten hiç hoşlanmıyorum ancak onay verdiğim zamandan beri hiçbir reklam mesajı, maili ya da araması almadım ama tabi yine de rahatsız edici.

• Yeni eklenen kampanyalar!
    (Detaylara ana gönderiden ulaşabilir, kupon gerektiren kampanyalar için Masterpass'i ziyaret edebilirsiniz.)

quote:

→ Martı'da geçerli 200 TL kupon!*
    Kampanya 31 Mart 2026'ya kadar geçerlidir. Martı Scooter, Martı Mobilet ve Martı Moped sürüşlerinde geçerlidir.

→ N11'de +2000 TL alışverişe 300 TL!
    Kampanya 7 Ocak 2026'ya kadar geçerlidir.

→ OBilet'te +500 TL otobüs biletlerinde 200 TL indirim!

→ OBilet'te +2000TL otobüs biletlerinde 400 TL indirim!

*Martı kupon kodu 5.000 adetle sınırlı olduğu ve talep çok olacağı için geciktirmeden almanızda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 24 Aralık 2025; 23:4:31 >

teşekkürler, faydalandık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

estağfurullah eline saglik guzel paylaşım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

teşekkürler, şifremi unuttum'a tıklıyorum kartın son 6 hanesini soruyor. Bütün kartları girdim ama kart bulunamadı diye hata verdi. Nasıl çözebilirim fikriniz var mı? Daha önce üye olmuşum.

Bilemiyorum hocam... Yeni üyelik açmayı deneyin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hepsiburada getir vs tarzı firmaya gir. Sipariş son adımda kartı mastercard platformuna kaydedim mi diyecek evet de kaydet. Siparişi onaylama. Sonra masterpassturkiye sitesine gir son eklediğin kartın 6 hanesi ile giriş yaparsın

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.