Şimdi Ara

Masterkeys Lite L nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok param yok. Bütçem 50 liraydı ama rgb gözlerimi boyayınca kendimi tutamadım. Yani bütçe yükseltmeyi istemem ama duruma göre düşünebilirim. Konu açmışken ve eliniz değmişken wifi adaptörü nasıldır iyi midir bi yorum alayım, çok anlamıyprum da ben.

Bu masterkeys'e acayip yükseldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Masterkeys Lite L nasıldır?

Ne kadar çok çeşit var yahu insanın kafası karışıyor. Psu'da da öyle olmuştu. Psu daha beterdi gerçi. Psu Cehennemi...

• Masterkeys Lite L modelimiz şu an Türkiye'de en çok satan modelimiz. Kullanan neredeyse herkes memnun. İlk mesajda attığınız model tek klavye. Diğeri combo model yanında mouse ile geliyor.
  • Aldın mı bilmiyorum ama Linus'un incelemesini izlemeni tavsiye ederim. Coolermaster urunlerini cok severim destegi de iyidir ancak o inceleme ile klavyeleri konusunda en azindan giris bandindaki klavyeleri konusunda bir soeu isareti olustu kafamda. Bu arada coolerın musteri destegi cok iyidir onu da belirteyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aldım. Çok memnunum klavyeden ama doğrusu 230 liralık klavyenin daha iyi olması gerektiğini düşünüyorum. 230 liranın hakkı bu değil bence.(Gerçekleri kabullenemiyorum.) 6 bölümlük rgb aydınlatma yerine full rgb olmalıydı. Rengarenk olmalıydı. Mekanik hissi de iyi.

• Apex m400 e bakın. Rgb iyi hoş ama bi saatten sonra sıkılıp mekanik klavye almak isteyebilirsiniz. Piyasada 300₺ bandında bulunabiliyor.
    Bende rgb multimedya tusları falan var diye logitech g213 almıştım.iyi hoş klavye ama simdi satıp m400 mü alsam diye düsünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Y.D. 14 PRO VEYA PROMAX
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.