Şimdi Ara

mastergoldbar'dan gb alıcam yardım edin güvenli midir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sitesine girip msn i ekledim konuştum ilk denemem için yüz yüze yapacagım sizce güvenli midir bana adres werdi adamın resmini koydu (adamın resmi hiç inandırıcı gelmedi bu arada) ben uygun yeri söledim tmm dedi ona parayı werirsin bir cafeye gidrsiniz gb yi alırsın dedi bende ok dedim.sizce güvenebilrmyim hiç gb alan warmı mastergoldbar dan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creatos -- 20 Kasım 2007; 21:07:40 >

• up
  • Ya gb satışı zaten yüz yüze olur güvenmiceksen almıcan 1-2 ark ınla beraber git adamla herhangi bi cafeye gidin yapın alışverişinizi
  • yaşım 15 korktuum şey o bi arkla beraber gitçez oda 15 yaşında fiziksel görünüşü 4.5. sınıf ilk okul çocuu gibi ciroz bişi yani her şey olabilr ben sizewww.mastergoldbar.com un güvenirliliğini soruyorum
  • Hangi serverda alıcaktın alan arkadaşlar varsa sorayım ben .
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarknesS__

Hangi serverda alıcaktın alan arkadaşlar varsa sorayım ben .

girakon
  • ingilizcen varsa gkplayer.com dan al.. ben ordan alıyordum bi ara gayet güvenli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 yasındayım Korkuyorum dıyorsun

İmzan ole demıyor ama :P
  • Bu site güvenli değil alma.
  • korkmana gerek yok arkan sağlamsa git al
  • kimse dediğimden bişe anlamamış ya ben siteden almıcam yüzyüze alıcam kadıköy rıhtımda ama güvenli midir yani onu soruyorum yoksa siteden asla almam 15 yaşındayım herşeyin farkındayım XD bide o imzama laf atan arkadaş havam olsun diye öle yazdım
  • Yüzyüze Olmadan Asla

TopluluK Bir Yere Git Hiç Bir şey olmza
  • siteye söyle bir baktimda dandik bişeye benziyor ama güvenilirliğini bilemiycem
  • O zmn yanına söyle benim gibi bi babayiğit al....ama gerçi bulamazsın
  • Ben 2 kişi den online olarak gb ve item aldım biri mirza abi (ares dekiler bilir) 2. si gamesatis bunlarda hiç sorun olmadı şimdiye kadar
  • kadıköyün neresinde buluşcaksınız ve hangi gün geliyim istersen kardeş ?
  • şu resmi atsana bi bakalım inandırıcımı değilmi

yüz yüze olacaksa bence bi sorun çıkmaz

resim konusunda ciddiyim
  • Sana bi arkadaş ayarlayım
    Yoşiiii gel bakam ooolum ..

Geldim aabey .. ===>

için rahat olsun yoşi seni korur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lBuLuTl

şu resmi atsana bi bakalım inandırıcımı değilmi

yüz yüze olacaksa bence bi sorun çıkmaz

resim konusunda ciddiyim

msnden gelcek resmi kabul etcek kadar salak deilim hele tanımadıım birindense resmi tarif ediim azı bi karış açık kırmızı camlı güneş gözlüü tolgaymış ismi bu arada kadıköy rıhtımda bu hafta sonu buluşçaz
    gelmek isteyen gelsin konuşuruz

• beyLer bu donanimhaberde e_coko@hotmail.com die bi msn verdiler cok güvenilir die ama arkımın 250ytlsini aldı ve gbLeri vermedi sakın kanmayın bunLara yüzyüze oLmadan asLa gb aLmayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.