Şimdi Ara

Master Yi - Tristana - Annie Lütfen Yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Yeni başladım oyuna 7 lv lim. 7 lv le kadar mf oynadım biraz hoşuma gitti free olduğu için bitti. Sonra master açtım onunlada baya oymadım. Ama surekli 30 lv arkadaşlarımla girdiğim için fazla ölüyordum. Bugün tak etti artık. Gittim annieyle tristana açtım. Genelde adc oynadım. Ben bu annieyle tristle nasıl oynucam nasıl kascam bı yardımcı oluverin :( Ayrıca beni 20 lvle kadar idare edebılecek champ varsa tavsiye ve ipucu verebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakin ip harcama ve 25 levela kadar 16000 biriktir rün al sonrada gel bana tesekkur et.

• MajoooR kullanıcısına yanıt
    Bunu öğrendiğim iyi oldu yazdım seni MajoooR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 level kadar freelerle oyna yada ucuz champlerden birini alip ustalaş ama tavsiyem freeleri dene hem diğer champleride öğrenmis olursun daha sonrada kendine bir lane belirleyip o lanein champlerini toplamaya baslayabilirsin.

• utku1utku kullanıcısına yanıt
    ya hocam ben genelde botta adc oynuyorum. Champ tavsıyesı dıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tango23

ya hocam ben genelde botta adc oynuyorum. Champ tavsıyesı dıyorum

adc isen tristen önce cait tavsiye ederim. Kendim ashe cait tris sırasıyla başladım adc oynamaya. Şuan jinx varus oynuyorum arada da balta tutmaya alışmak için draven
  • Celeren kullanıcısına yanıt
    Aslında bugün arkadşlarla oynarken 3 maçta 2 kere mf 1 kere tristana aldım. Tristanayı çok beğendim. Mf indirimdeymiş hemen aldım 395'e. Şimdi siz jinx ve caitlyn mi tavsiye ediyosunuz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aslında bugün arkadşlarla oynarken 3 maçta 2 kere mf 1 kere tristana aldım. Tristanayı çok beğendim. Mf indirimdeymiş hemen aldım 395'e. Şimdi siz jinx ve caitlyn mi tavsiye ediyosunuz ?

Cait menzili sayesinde safe oynayabilen kolay ama etkili bi adc jinx ise bence aşırı güçlü jinxte q ile dürtme, alan etkili global ulti e ve w sayesinde kaçış mekanizması da var diyebiliriz. Yani tavsiyem cait ile kendini geliştirip jinx ile devam etmen
  • ne istiyosan onu oyna niye bu kadar kasiyonuz ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celeren kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam @Celeren

Hocam olmuyo işte öyle @achilleeus

• Skillshotlarına güveniyorsan Jinx alabilirsin aksi takdirde yeni başlayan biri için Jinx zor olur kanımca. Başlangıç olarak Caitlyn'le başlayabilirsin veya Twitch deneyebilirsin

@Tango23
  • sağolun hocam mutlaka cait denerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackpool_boy

Skillshotlarına güveniyorsan Jinx alabilirsin aksi takdirde yeni başlayan biri için Jinx zor olur kanımca. Başlangıç olarak Caitlyn'le başlayabilirsin veya Twitch deneyebilirsin

@Tango23

Yeni baslayan birine twitch mi tavsiye ediyorsun ilginc

• arkadaşların dediği gibi IP harcama rün için çok lazım olacak support dene kendini geliştir yanındaki adamı izle istersen kayle başarılı bir sup olur senin için yada zilean dürtersin sürekli ve 30 olmak için çok uğraşma bence ben EX takviyesi aldım 30 oldum pişman oldum dereceli maçlar o kadarda güzel değil feeder çok LP düşürüyolar adama durduk yere kardeşim
  • erdinç1995 E kullanıcısına yanıt
    Leveli çok kasmıyorum zaten atlarsa atlıyor. Daha çok karakterleri ve oyunun özünü anlamaya yönelık oynuyorum.

• Aklıma oynanışı kolay olan başka bir adc gelmedi.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar Yeni başladım oyuna 7 lv lim. 7 lv le kadar mf oynadım biraz hoşuma gitti free olduğu için bitti. Sonra master açtım onunlada baya oymadım. Ama surekli 30 lv arkadaşlarımla girdiğim için fazla ölüyordum. Bugün tak etti artık. Gittim annieyle tristana açtım. Genelde adc oynadım. Ben bu annieyle tristle nasıl oynucam nasıl kascam bı yardımcı oluverin :( Ayrıca beni 20 lvle kadar idare edebılecek champ varsa tavsiye ve ipucu verebilir misiniz ?

Annie ile 25 30 a kadar taşırsın.

Daha fazla champ alma rün için para biriktir 20 lvlde rünlerini dizer 30 levellere kafa atarsın.
  • Rün icin para biriktir sonra her lane icin bir champ bul

• senin levelda mobafire.com işini görücektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

quote:

Merhaba arkadaşlar Yeni başladım oyuna 7 lv lim. 7 lv le kadar mf oynadım biraz hoşuma gitti free olduğu için bitti. Sonra master açtım onunlada baya oymadım. Ama surekli 30 lv arkadaşlarımla girdiğim için fazla ölüyordum. Bugün tak etti artık. Gittim annieyle tristana açtım. Genelde adc oynadım. Ben bu annieyle tristle nasıl oynucam nasıl kascam bı yardımcı oluverin :( Ayrıca beni 20 lvle kadar idare edebılecek champ varsa tavsiye ve ipucu verebilir misiniz ?

Annie ile 25 30 a kadar taşırsın.

Daha fazla champ alma rün için para biriktir 20 lvlde rünlerini dizer 30 levellere kafa atarsın.

Eyvallah hocam zaten rünler için 16k ıp gerekıyomuş dıye duydum. 1800 var şu an. Yavaş yavaş bırıktırıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.