Şimdi Ara

Master yi için item build yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar %30 kritik rünle oyuna giriyorum.

ilk doranla başlıyorum sonra altın veren yeni itemden alıyorum ondan sonra hırs kılıcıyla başlayıp bazen statik çıkmayıp direk edebi çıkıyorum sonra statik çıkıyorum.

bazen 2. itemi çıkmadan çivili yada donmuş yürekte çıkabiliyorum hangisini tavsiye edersiniz zırh olarak ?

3. saldırı itemi ne olabilir mesela ? kanasusamış ? hydra ? yada yomunun hayalet kılıcımıydı neydi aktif skili olan onumu çıksam ?

çizme olarak saldırı hızı mı yoksa sadece hızlı koşmamı tavsiye edersiniz ?

4. saldırı itemi ne olmalı yoksa onada mı zırh çıkmamı tavsiye edersiniz ?

bi keresinde edebi- statik - hayalet danscı - çivili çıkmıştım çok güzel gelmişti bana..

ne dersiniz ?

• Master'a ne alsan tek atarsın bi de utanmadan build mi yapıyosun ?
  • "çizme olarak saldırı hızı mı yoksa sadece hızlı koşmamı tavsiye edersiniz ?"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama ilk başlarda çok ezilebiliyor erkenden kasamadığımda şamar oğlanına dönebiliyorum.

onu engellemem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 30 Kasım 2013; 0:54:28 >
  • 6 tane ie çıkınca karşı taraf otomatikman sur veriyo
  • denemek için başlangıc botlarında yaptım 6tane ie'yi bir işe yaramıyor nedense.

karşıda 6 tane ie çıkmış bir hero olsa oyunu kazandık derim zırh yok birşey yok 2 stun at tokatla geç yani. yada zırh çık teke tek at.

ClockWerk@

saldırı hızı veren çizme %20 saldırı hızı +45 hareket hızı veriyor. çeviklik çizmesiydi heralde beyaz olan sadece +65 hareket hızı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 30 Kasım 2013; 0:57:51 >
  • edebi kılıç al bence de genel kültür oluyor hem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doranla başla sonra statik , hydra , ebedi kılıç , Kanasusamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D37FC5D75 -- 30 Kasım 2013; 0:57:43 >
  • yi kantırlamayı bilmeyene free win ama bi randuine biter gider. buildini aynen şöyle yap hydra felan sakın çıkma nooblar her şeye hydra çıkıyorlar zaten dediğimi iyi dinle:

statik hançer
    hayalet dansçı
    ebedi kılıç
    youmuunun hayaletkılıcı
    kanasusamış
    merkürün adımları

eğer oyun sonuna çok çabuk adc alamadan ölüyorsan bt yerine koruyucu melek çık. ama bu buildle rahat her girişinde üçte üç alırsın. fakat ranked girdiğinde direk randuin daha çok kasıldıysan da thornmail çekerler kendini öldürürsün. ya da daha kötüsü var.....

RAMMUS. tüm yi'lerin baş düşmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A506C2C1 -- 30 Kasım 2013; 1:02:45 >
  • item çıkmana gerek yok hero kendi kendine penta atıyor zaten
  • 5 İe 2 Bt Teq atarsın beni dinle chllangerca kadar yolun var char ilah olur

depo arkası +9 balta satılırı ilgilenler loncaya gelsin
  • rammus felaket gerçekten.

yani diyorsunuz ki ad çıkmadan direk atack hızı ve kritik çık.

ilk item olarak yeni mana yenilemesi-can yenilemesi ve altın veren itemi tavsiye ediyormusunuz ?

ilk doranmı yoksa bahsettiğim item mi ?

bu arada bt dediğiniz hayalet dansçı mı ? westte fazla oynamadım hatırlamadım şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 30 Kasım 2013; 1:09:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

arkadaşlar %30 kritik rünle oyuna giriyorum.

ilk doranla başlıyorum sonra altın veren yeni itemden alıyorum ondan sonra hırs kılıcıyla başlayıp bazen statik çıkmayıp direk edebi çıkıyorum sonra statik çıkıyorum.

bazen 2. itemi çıkmadan çivili yada donmuş yürekte çıkabiliyorum hangisini tavsiye edersiniz zırh olarak ?

3. saldırı itemi ne olabilir mesela ? kanasusamış ? hydra ? yada yomunun hayalet kılıcımıydı neydi aktif skili olan onumu çıksam ?

çizme olarak saldırı hızı mı yoksa sadece hızlı koşmamı tavsiye edersiniz ?

4. saldırı itemi ne olmalı yoksa onada mı zırh çıkmamı tavsiye edersiniz ?

bi keresinde edebi- statik - hayalet danscı - çivili çıkmıştım çok güzel gelmişti bana..

ne dersiniz ?

Şöyle söyleyeyim TR serverında master yi alanların %99u gider full adc gibi kasar heroyu,

lakin master yi jungler herodur ve buildide aslında çok kolay ve belirli bir herodur ver her zaman derim yine diyeyim,
    master yi ' yi adc gibi kasacaksanız, fiora veya tryndamare alın junglere 10 kat fazla iş yapar .

Gelelim sizin sorunuza madem master yi hakkında kendinizi geliştirmek istiyorsunuz buyurun deneyin umarım faydalı olur,

bot,
    standart takım ise 3 ad, 2 ap (sup ve mid ap varsayıyoruz ve rakip junglerin CC özelliklerini hesaba katıyoruz)
    mercury olmalıdır her zaman, ha karşıda 4 ad bir ap (sup ap ise ninja tabi)

2.item jungler itemi golem veyahut kertenkele, (wrigle feneri sezon 2de kaldı )
    (bot ninja ise golem, bot mercury ise kertenkele)

3.item statik kılıç (bunun 800lük itemini kertenkeleeden evvel çıkın ve botu da kertenkeleyi ve statiği tamamladıktan sonra bitirin yani bu ikisi bitmeden bot 325lik halde dursun)

4.item statik biter bitmez bir tane daha hırs kılıcı alın bunu atmaya çeviricez

5.item vahşi hydra (tiamat parçasını statikten önce veya evvel çıkabilirsiniz)

6.item warmog-sunfire veyahut, karşıda malphite rammus vb. sığır gibi pure armor çıkacak bir hero varsa karabalta öneririm.

Armor delmeye master yide pek önem vermiyorum niye? (e skilinin aktifi ve kertenkele oyun sonu yaklaşık 120-170 arası bir gerçek hasar vuruyor her vuruşta)

Bu şekilde kombinasyona göre, 4 k veyahut 2.5 k hpli bir master yi olacak master yi her türlü iyi kötü dmg atar, ama ayakta kalabilmesi en önemlisi.

• quote:

rammus felaket gerçekten.

yani diyorsunuz ki ad çıkmadan direk atack hızı ve kritik çık.

ilk item olarak yeni mana yenilemesi-can yenilemesi ve altın veren itemi tavsiye ediyormusunuz ?

ilk doranmı yoksa bahsettiğim item mi ?

bu arada bt dediğiniz hayalet dansçı mı ? westte fazla oynamadım hatırlamadım şimdi.

bloodthirster' dir hocam bt dediği kanlı kılıç mıydı neydi artık pek alınmayan ad itemi.
    daha dogrusu artık her adc nin ihtiyaç duymadıgı adc itemi.
  • bahsettiğim şey kanasusamış ve zaten krit rünleriyle giriyorsanız direk bt ve ebedi rushlayın gerekn ad'yi onlar verecektir. hele ebedinin %250 vurması adclere yeterince burst vurmasını sağlayacaktır. boşuna hydra çekmeyin aradan adc ve apc çıkarıp ölmeniz veya kaçmanız gerekiyor tüm göreviniz bu. ama önce statik rushlamanız verdiğiniz hasarı yeterince arttıracaktır.
  • HSolotop icin:
    Oncelikle runelar sacma. 15 ad ve def runelariyla gir. Marklar veya quinler armor pende olabilir. Ignite ve flash al.

Long sword 3 pot basla ilk q ac. Adama yaklasip vurduktan (en az 1 kere.) sonra q at ki sonraki ataginda garanti olsun. Yi ile earlyde cok saglam dmg atabilirsin. (bence renektondan cok daha iyi) Ben cogu oyunumda 1-2 lvlde fb alirdim.
    Yaklasik 1k para oldugunda b at ve long swordu brutalizer yap. Ilk item kesinlikle youmu.
    Bide hizli kosma botu alsammi diye sacmasalak bi soru sormussun. Adam zaten youmu ve ultiyle 600le kosuyo. Bu soruyu sormadigini varsayiyorum (anladin sen). Neyse sana butun ayrintilari vermiyim kisa kesip builde geciyorum yoksa rehber tarzinda olucak.(isterseniz genisce yi rehberi yapabilirim desem cokmu kufur yerim acaba :D )

Not: Farkli buildler olucak.

Youmu berserker i.e botrk bt g.a (as az olucak youmu ve ulti zamanlaman cok onemli. (Neyse zaten 2 atiyo.) G.a ve bt nin sirasi degisebilir. Karsi saglamsa yi yasamaz. Birde rankda karsida stun coksa yi oynama. )

Static berserker youmu botrk i.e bt (vazgectim jungle oynamiyosaniz static almayin :D) (teemo veya fiora varsa haras icin devamli q layin. Manaya dikkat edin. Rankda yi oynayacaksaniz fiorayi banlatin. Teemo alcak kadar zeki degildir karsidaki. Zaten teemo banla dersen sana soverler. Sen banliyosan 2sinide banla riske atma.

Youmu i.e pd baslangicida iyi olur.

Sunuda soyleyeyim bir builde takilip kalmayin. Ben hep farkli seyler deniyorum. Oyun adim: Hikashi (tr) son oyunlarim hep yi ile. Cogunlukla ****. Buildlere lolkingden bakabilirsiniz.

Kisa kesicem diyip uzatmisim. Okumak istemeyenlere ozet geciyim.
    Özet: ilk youmu al. Ultiyle ayni anda bas. Sag tikla o halleder.

Aslinda butun bunlari bosuna yazdigimi farkettim. Bu adama ne alsaniz yariyo gerisi sizin oyunculugunuza kalmis.(İlk youmu beyler :D)

Iyi geceler.

Edit: karsida cc varsa zephrde alin. Oyun ortalarina denk gelirse iyi olur.

Buildin neredeyse adcden farki olmamis ama ben bu buildle gumusde eziyorum.
    Aranizda master yi'ye adc build yapilmaz diyenlerde olucak. Saygi duyuyorum o senin gorusun. Ben boyle oynayarak basari elde edip oyunu tasiyormuyum? Evet.
    Sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FREETAKILIR -- 1 Aralık 2013; 1:08:15 >

• 6 ga cık qnq olup olup dirilirsin
  • lol oynayanların hepsine bu uslup bulaşıyor heralde.

yardımın için teşekkür ederim fakat hitabetin günümüz tipik liseli-ilkokullu tarzında.. oyundan başka şeylerede vakit ayır ordakilere benzeme.

hepinize teşekkür ederim.
  • quote:

lol oynayanların hepsine bu uslup bulaşıyor heralde.

yardımın için teşekkür ederim fakat hitabetin günümüz tipik liseli-ilkokullu tarzında.. oyundan başka şeylerede vakit ayır ordakilere benzeme.

hepinize teşekkür ederim.

sen takma burdakileri.

Master yi için item build yardım

eğer resimler çıkmassa diye

lanetli kralın kılıcı
    statik
    youmu ghostblade
    ebedi kılıç
    koruyucu melek

türkçe isimlerinden pek emin olmasamda böyle zannediyorum

bu build kesinlikle işini görecektir
    özellikle ilk 3 ütemin aktif olarak yaptıkları harika.

ayrıca runeleri kesinlikle değiştir,klasik ad runeler işini görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FnL -- 1 Aralık 2013; 7:34:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

yi kantırlamayı bilmeyene free win ama bi randuine biter gider. buildini aynen şöyle yap hydra felan sakın çıkma nooblar her şeye hydra çıkıyorlar zaten dediğimi iyi dinle:

statik hançer
    hayalet dansçı
    ebedi kılıç
    youmuunun hayaletkılıcı
    kanasusamış
    merkürün adımları

eğer oyun sonuna çok çabuk adc alamadan ölüyorsan bt yerine koruyucu melek çık. ama bu buildle rahat her girişinde üçte üç alırsın. fakat ranked girdiğinde direk randuin daha çok kasıldıysan da thornmail çekerler kendini öldürürsün. ya da daha kötüsü var.....

RAMMUS. tüm yi'lerin baş düşmanı

atak hizin 5 falan oluyor herhalde o ne abi, hayalet statik ghostblade , bide cabuk oluyorsan ga cik diyor bt yerine (bi i.e ciktin adc yi alip cikarsin artik)
    .
    (master kullanmam buuldini bilmem debize tek atan o masterlar bu kadar sacma bi buildle mi yapiyormus bunu:( )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.