Şimdi Ara

master troll guide

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet bu forumda genelde kendimin kullandigi klavye kirdirtan trolleme rehberinden bahsedicem.

bence bu oyunun kilit noktasi trollemek. cok zevkli olabiliyor bazen. hirsla oynarken bir anda oyunu birakip karsiya win vermek takim arkadaslarinizin klavye kirmasina sebep olabilir.

3 turlu trolleme yontemi vardir.

1. salaga yatma
    2. ciddi trolleme
    3. troll u trolleme

1. salaga yatma

evet beyler pick ekranina giriyorz banlari falan atiyruz tek bir kimeye birsey demiyoruz. hatta blitz , amumu , malphite banliyoruz. pantheon locklayip teleport ghost aliyoruz ve '' pls not duo top let me alone '' yaziyoruz.

oyun baslayinca first blood verip afk kaliyoruz

2. ciddi trolleme

hersey gayet guzel oyunu kazanmak icin hardcore kasiyoruz hatta jungle alip tasiyoruzu oyunu. sizin takim artik dalga gecmeye basladigi zaman ki bu atiyorum 25-8 falan skor varken olur birden beyler annanem oldu diyip afk kaliyoruz. bu arada annanem oldu ben afk olayini ben cikardim tr de oynarken de neyse ego mu sisirmeye gerek yok. bu cok zevkli oluyor sizin takim 4v5 kazanmaya calisiyor fakat oyunu o noktay getiren jungler siz oldugunuz icin takiminiz yalvariyor size geri gel diye xxxx benden ozur dilesin tamam diyorsunuz. bu mallarda ozur diletiyorlar yok gelmicem bb diyorsunuz gidip barona falan oluyorsunuz. tabi adamlar cildiriyor bu sirada. sonra tekiminiz kaybediyor mission complated.

3. troll olani trolleme

geldik en guzel yonteme. pick ekraninda troll gorurseniz adama yalvariyoruz 50 yasinda adam ogutleri veriyoruz dostum bu sadece bir oyun trolleme lutfen falan diye. adami ikna ediyoruz '' lets win guys !! '' falan derken takimi da motive ediyoruz bir yandan. oyun basliyor falan filan bu trolluk yapan adamin lane i campliyoruz cok iyi oynuyorsun helal falan derken birden karsiya olmeye basliyoruz. bizim adamlarin yerlerini soyluyoruz. sonra ff geliyor mission complated.

sonra devam ederim karnim acikti birseyler yicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 1 Ocak 2015; 13:28:09 >

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    trollemek zeka ile olur.

not= inş ironi yapıyorsundur ben seni düzgün biri sanırdım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Zhylar

trollemek zeka ile olur.

not= inş ironi yapıyorsundur ben seni düzgün biri sanırdım..

o yuzden bu konuyu actim.

Orijinalden alıntı: elzora666666

Bence salağa yatmana gerek yok senin

yok ben salak degilim test yaptirdim. malim sadece o kadar da olacak.
  • katılıyorum sana çok iyisin çok süpersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı "low troll guide" olarak değiştir bence. Gördüğüm en basit trollük yöntemleri; hatta afk kalmak ya da feedlemek trollük bile değil. Trollükte master degree olmak istiyorsan asıl amacın kendi takımına değil, karşı takıma klavye kırdırmak olmalı. Değilse hem o küfürleri, hemde reportları sonuna kadar hak etmiş olursun. Youtube aç 2 troll videosu izle; egon zedelenir belki ama vizyonun gelişler.

Orijinalden alıntı: G_Lilith

Başlığı "low troll guide" olarak değiştir bence. Gördüğüm en basit trollük yöntemleri; hatta afk kalmak ya da feedlemek trollük bile değil. Trollükte master degree olmak istiyorsan asıl amacın kendi takımına değil, karşı takıma klavye kırdırmak olmalı. Değilse hem o küfürleri, hemde reportları sonuna kadar hak etmiş olursun. Youtube aç 2 troll videosu izle; egon zedelenir belki ama vizyonun gelişler.

youtube taki videolarin hepsi 10 kisi oyuna girip anlasmali yapilanlar.

Trolle eğlenmek boyle olur afk kalmak tirt

Rakibin kafasını karıştırmak her zaman eglencelidir

I-its 3!
  • troll u trolleme

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Peki ya MASTER ne alaka??

Master Troll Guide = Usta Troll Rehberi

Yi ile alakası yok o masterın

"This world now enslaved, bound by hate..."

• Saolda biraz YAMUK olmuş yani master falan yazması ben sonra yanlış anlıyorum

I-its 3!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.