Şimdi Ara

Master of Lightning Okumayan Pişman Olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
6
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncellikle Nikola Tesla hakkında 100lerce döküman(Gerçi yarısı birbirinin aynısı) okuduğumu belirtmek isterim.Uzun bir süre çalıştım ve diğer tüm her şeyden daha özgünlük ve farklılık kattım.Olaylar kesinlikle yaşadıklarından olucak ve efsane olucak

Master of Lightning Okumayan Pişman Olur

Master of Lightning 1.Bölüm Şimşeklerin Efendisinin Doğuşu

Yıl : 31 Aralık 1888 Saat : 23:55 Yer : ABD/Colorado Springs Yakınları

-İnsanlar yıldırımdan veya şimşeklerden korkarlar.Ben ise onlardan korkmuyorum çünkü onlarla birlikte yaşıyorum.Ben onlarla birlikte doğdum....20 yıl önce, geleceğe dair beklentimin kalmadığı sırada bana fısıldayan şimşeğin sözlerini unutamıyorum.

"Beni yakala..."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hava çekirdekli transformatörünün yanına gitti.60 metrelik direğin etrafında, 22,5 metre çapında, hava çekirdekli transformatörü bizzat kendisi yapmıştı.İç kısımdaki sekonder 100 sarımlı ve 3 metre çapındaydı.Üreticisi, istasyondan birkaç km uzaktaki enerjiyi kullanıcaktı.Kesinlikle bir şaheserin yapımıydı. Diğer bilim adamlarının aksine kendisini şaheser olarak görüyordu.Onun için yaptığı ve yapacağı her şey daha önce kimsenin sahip olamadığı bilgiyi ve anlamı barındırıyordu.Buluşları için harcadığı her salise onun için çok önemliydi...Zaman yaklaşıyordu ve her şey ayarlanmıştı.Geriye kalan tek şey gece yarısını beklemekti.Kasabalardaki insanlara gösteri yapmak istiyordu.

Yanındaki adam Ona seslendi...

-Nikola bunu gerçekten yapmak istiyor musun?

Nikola gözünü saatinden ayırmıyordu.Ancak aylar sonra tekrar yanına gelen bu adamın sorusunu cevapladan yapamazdı.Gözünü saatinden ayırıp O adama tekrar baktı.Hiç değişmemişti.Yıllar onu yaşlandırmamıştı.Eskiden yaptığı gibi o adamın gözlerinin içine baktı.O gözlerdeki mavi ışık patlamaları fazlasıyla güzel ve cezbediciydi.

Nikola konuştu.

-Tesla, bugün o şimşeğe söz verdiğim gün...Bugün o sözü tutucağım.Ayrıca bugün sonraki çalışmalarım için büyük önem taşıyor...

Tesla muhteşem gözlerini Nikoladan ayırıp çalışmayı süzdü.Nikolada ardından aynısını yaptı.Aylar sonraki çalışmanın vericeği ilk neticeyi görmek için çalışmalarına baktılar...Teorilerle bambaşkaydı ancak neticeyi kendi gözleri ile görmeleri ise bunun ötesinde olucaktı...Nikola tekrar saatine bakıp gece yarısına 1 dakikadan kısa süre kaldığını fark etti.

Nikola, Teslaya sordu.

-Sen kimsin?

Tesla yanıtladı.

-Ben senim...Ben senin ulaşabiliceğin en üst seviyeyim.

Ve ikisi aynı anda konuştu...

"Ben Nikola Teslayım."

Nikola üreticiyi çalıştırdı.Dünyada daha öncesinde ve sonrasında kimsenin başaramıyacağı anın muhteşemliğine şahit oldular...Sesler yavaşça şiddetlendi.Şimşekler oluşmaya başladı.Her şimşeğin boyu her geçen saniye artıyordu.Bir direğin tepesindeki 1 metre çaplı bakır küreden 40 metre uzunluğunda , kulakları sağır eden şimşekler çakmaya başlamıştı.Artan ses aynı zamanda olayın görkemliğini de arttırıyordu.Öyleki bu şimşeklerden çıkan bu ses 40 km ötedeki kasabalarda bile duyuluyordu.İnsanlar yılsonu sevincini bir kenera bırakıp sesin geldiği yönü aradılar...

Tesla tüm muhteşemliği kahkahalar ile karşılamıştı.Her bir kahkahası Nikolaya onun gerçekte kim olduğunu hatırlatıyordu.Nikola'nın mutluluğu bozuldu ve eskiden aklına gelen şey tekrar geldi.

"-Sen benim yanılsamamsın.Aynı zamanda içimdeki kötülüğü taşıyorsun."diye düşündü.

Teslanın kahkahası bir anda durdu.Nikola'nın düşündüğü her şey Tesla'nında düşündüğü anlamına geliyordu.Ancak Tesla, Nikoladan daha fazlasını biiliyor ve düşünebiliyordu.Gerçek dünyada kimseye etkisi olamasada Nikola üzerinde çok fazla etkiliydi...

Tesla konuştu.

-Sana takma bir isim gerek Nikola...

Nikola sordu.

-Nedir o?

Tesla yanıtladı.

-Kesinlikle Master of Lightning olmalı...

Devamı gelicek....Şayet istersiniz...

/center]

Hiçbir kazancım yok.Eğer yardımcı olmak isterseniz wattpaden oylama ve yorum yapabilirsiniz.Dört gözle bekliyorum.

Link:http://www.wattpad.com/story/16310002-death-note-3-sezon-animenin-devam%C4%B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtostopcununRehberi -- 2 Ağustos 2014; 18:40:49 >

• Kimse alternatifsiz değildir tesla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 2 Ağustos 2014; 18:35:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iste elektrik muhendisi olmasi gereken adam bu. Ama egitim sistemimizde yuksek puan yapan gidip istedigi bolumu okuyor. Sonrada isini sevmeyen, is kazasina kurban giden elektrik muhendisleri oluyor.

Yazi cok guzel olmus, tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Favorilere ekledim okurum bir ara. Umarim ilkokulda ogretilen dil bilgisi kurallarina uymussundur

• düğüne yetişecem bakarık bi ara
  • Yorumlarınız çok değerli...Çünkü motive eden sadece sizin yorumlarınız...Teşekkürler
  • Master of Puppets ile Ride The Lightning'in karışımından başka birşey beklenemezdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonunda tip veya boydan farklı bişe

• quote:

Orijinalden alıntı: saxomen

Master of Puppets ile Ride The Lightning'in karışımından başka birşey beklenemezdi

İyi mi,kötü mü yazdım anlayamadım.Üzgünüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: saxomen

Master of Puppets ile Ride The Lightning'in karışımından başka birşey beklenemezdi

Alakaya çay.
  • hocam devam edeceksen ekliyorum favorilere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

hocam devam edeceksen ekliyorum favorilere

Tabiki elbette...Finalini dahi hazırladım kafamda...Güzel bir hayat hikayesi olucak...Sonu gerçekten muhteşem olucak.Etkileyici bir son olucak etkileyici bir söz ile...
  • Tesla'nın gerçek hayat hikayesiyse ben varım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Liseli-

Tesla'nın gerçek hayat hikayesiyse ben varım.

Gerçek hikaye...Ama hissettiği duygulara kadar inicem.Empati yeteneğim iyidir :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.