|
Bildirim

|
oyuna bagli kalmayacaksa oyunun adini kullanip dizi cekmeyin o zaman, kendi bagimsiz evreninizi yaratin. haloda da aynisini yaptilar, oyunun o kadar guzel hikayesi varken kendi baslarina yeteneksizce farkli seyler yazdilar, sonuc: dizi patladi gitti. ornegi cok, 2inci sezondan sonrasini zor gorur.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Cod Warzone: Kabakdolması#4957347
|
|
Bunu da 1-2 sezon götürüp iptal ederler, hikaye ortada kalır. Zaman çarkı büyük hayal kırıklığı oldu benim için, çok iyi diziydi. Ondan önce de Night Sky dizisi iptal olmuştu, tam en merak edilen yerinde hem de. CGI yoğunluklu dizileri maliyeti fazla diye iptal ediyorlar bence, en garanti diziler böyle tek evin içinde çekilen yıllarca ortamı değişmeyen diziler. İptal olmayan dizilerde de çok uzun ara veriyorlar yeni sezonu izleyesiniz gelmiyor noldu ne bitti unuttuğunuz için. |
|
|
|
|
Onun kadar berbat olamaz heralde diye düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estf -- 9 Kasım 2025; 21:26:17 > |
iste onu yapanlar uzun vadede hep zararli cikiyor. kisa vadede kazanacak ama iyi kaliteli is yapmadigi icin asla daha ileri gidemiyecek. |
|
I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36 |