Şimdi Ara

Mass Effect dizisi hakkında ilk detaylar paylaşıldı; Oyunlara bağlı kalınmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mass Effect dizisi hakkında ilk detaylar paylaşıldı; Oyunlara bağlı kalınmayacak
    Amazon'un kayda değer bir bütçeyle hayata geçireceği Mass Effect dizisi için hazırlıkların hız kazanmasıyla birlikte diziye dair ilk detaylar da gelmeye başladı. BioWare yöneticisi Mike Gamble, dizinin konusu hakkında ilk detayları paylaştı. Daha önce düşünülenin aksine dizi, oyunların hikâyesini ekrana uyarlamayacak. Bunun yerine yeni bir hikâye anlatacak.

Mass Effect Dizisi Oyunların Sonrasında Geçecek

Mike Gamble, Mass Effect dizisinin oyunlarla aynı hikâyeyi anlatmayacağını, bunun yerine ana üçlemenin sonrasında geçen yeni bir hikâyeye odaklanacağını açıkladı. Oyunlar ile dizi arasında ne kadar sürelik bir atlama olacağını ise detaylandırmadı.

Ayrıca Bkz.Bugüne kadar çekilmiş en iyi video oyun uyarlamaları

Mass Effect dizisi Doug Jung öncülüğünde hazırlanıyor. Daha önce Simon Pegg ile birlikte Star Trek Beyond'un senaryosunu yazan, aynı zamanda Banshee ve Mindhunter gibi dizilerin de senarist ekibinde yer alan Jung, dizinin yürütücü yapımcısı ve dizi sorumlusu (showrunner) olacak. Dizinin senaryosunu ise Daniel Casey (Hızlı ve Öfkeli 9) yazıyor.

Kaynak:https://www.slashfilm.com/2020080/mass-effect-tv-series-explore-mass-effect-3-ending/

• oyuna bagli kalmayacaksa oyunun adini kullanip dizi cekmeyin o zaman, kendi bagimsiz evreninizi yaratin. haloda da aynisini yaptilar, oyunun o kadar guzel hikayesi varken kendi baslarina yeteneksizce farkli seyler yazdilar, sonuc: dizi patladi gitti. ornegi cok, 2inci sezondan sonrasini zor gorur.
  • Zaman Çarkı ders olmamış demekki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Cod Warzone: Kabakdolması#4957347
  • Kabakdolması kullanıcısına yanıt

Bunu da 1-2 sezon götürüp iptal ederler, hikaye ortada kalır. Zaman çarkı büyük hayal kırıklığı oldu benim için, çok iyi diziydi.

Ondan önce de Night Sky dizisi iptal olmuştu, tam en merak edilen yerinde hem de. CGI yoğunluklu dizileri maliyeti

fazla diye iptal ediyorlar bence, en garanti diziler böyle tek evin içinde çekilen yıllarca ortamı değişmeyen diziler.

İptal olmayan dizilerde de çok uzun ara veriyorlar yeni sezonu izleyesiniz gelmiyor noldu ne bitti unuttuğunuz için.

• Mass Effect'i Mass Effect yapan şey üçlemedir, spoiler veremiyorum ama oyunu oynayanlar anladı diye düşünüyorum. Üçlemeden sonrası geçecekse, üçlemeden daha iyi, görkemli bir hikayesi olması gerektiğini düşünüyorum. Politik meselelerden uzak olur ve evrene uymayacak şeyler yapmazlar umarım.

• oyuna bagli kalmayacaksa oyunun adini kullanip dizi cekmeyin o zaman, kendi bagimsiz evreninizi yaratin. haloda da aynisini yaptilar, oyunun o kadar guzel hikayesi varken kendi baslarina yeteneksizce farkli seyler yazdilar, sonuc: dizi patladi gitti. ornegi cok, 2inci sezondan sonrasini zor gorur.

• Vain kullanıcısına yanıt
    zaman çarkını izlemedim şöyle bi oyunculara baktım sıkıcıdır diye geçtim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kabakdolması kullanıcısına yanıt

Onun kadar berbat olamaz heralde diye düşünüyorum Mass Effect dizisi hakkında ilk detaylar paylaşıldı; Oyunlara bağlı kalınmayacak 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sanat "para" için yapılır...

yapımcı "mass effect hayranı kerizler var" demiş, böyle bir yola girişip kolay para peşine düşmüş. bu nitelikteki bir diziyi izleyip yapımcıya kazandıran olursa, yapımcıyı haklı çıkarırlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estf -- 9 Kasım 2025; 21:26:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: estf

sanat toplum için mi? yoksa sanat için mi yapılır?
    cevap:
    sanat "para" için yapılır...

yapımcı "mass effect hayranı kerizler var" demiş, böyle bir yola girişip kolay para peşine düşmüş. bu nitelikteki bir diziyi izleyip yapımcıya kazandıran olursa, yapımcıyı haklı çıkarırlar...

iste onu yapanlar uzun vadede hep zararli cikiyor. kisa vadede kazanacak ama iyi kaliteli is yapmadigi icin asla daha ileri gidemiyecek.

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.