Şimdi Ara

Mass Effect 3 N7 Collecter's Edition

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mass Effect 3'un N7 Collecter's Edition'In saıtşı Turkiye'de olucak mı?YOksa Origin'den alırım falan aliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 3 Şubat 2012; 21:49:50 >

• Mass Effect 2 Collector's Edition'u Aral oyun çıktıktan bir 8-9 ay sonra getirmişti, fiyatı uygundu ancak az stokluydu ve hemen bitmişti. (www.aralgame.com/asp/product/2779/Mass-Effect-2-Collection)

Dijital indirmeni tavsiye etmem çünkü kutunun içinden fiziksel çıkan ürünler var. 70 sayfalık çizim kitabı, comic-book (çizgi roman), Normandy taşbaskısı, soundtrack cdsi ve yapım dvdsi gibi. Bunları gözardı ederim diyorsan dijital senin için uygun olur.

Bana sorarsan en iyisi yurt dışından Amazon gibi sitelerden almak. Fiyatı şu an 80 dolar. Gümrüğe takılma durumu olmaz. Kargo için bir miktar ödersin ancak oyun çıkmadan 3-4 önce yollarlar, çıkış da eline ulaşmış olur (www.amazon.com/Mass-Effect-3-Collectors-Pc/dp/B0050SZES0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1328304605&sr=8-2).

Umarım yardımcı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didymos -- 3 Şubat 2012; 23:39:08 >

• Bildiğim kadarıyla Türkiye'ye gelmiyecek bende Collector's Edition almayı planlıyorum.

Orijinalden alıntı: didymos

Mass Effect 2 Collector's Edition'u Aral oyun çıktıktan bir 8-9 ay sonra getirmişti, fiyatı uygundu ancak az stokluydu ve hemen bitmişti. (www.aralgame.com/asp/product/2779/Mass-Effect-2-Collection)

Dijital indirmeni tavsiye etmem çünkü kutunun içinden fiziksel çıkan ürünler var. 70 sayfalık çizim kitabı, comic-book (çizgi roman), Normandy taşbaskısı, soundtrack cdsi ve yapım dvdsi gibi. Bunları gözardı ederim diyorsan dijital senin için uygun olur.

Bana sorarsan en iyisi yurt dışından Amazon gibi sitelerden almak. Fiyatı şu an 80 dolar. Gümrüğe takılma durumu olmaz. Kargo için bir miktar ödersin ancak oyun çıkmadan 3-4 önce yollarlar, çıkış da eline ulaşmış olur (www.amazon.com/Mass-Effect-3-Collectors-Pc/dp/B0050SZES0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1328304605&sr=8-2).

Umarım yardımcı olmuştur.

Gerçektende çıktığı gun elimde olur mu?80 Dolar benim için super Peki kaç tl oderim kargo için?20 tl mi 30 tlmi.Gamestop'tan sipariş edersem kaç gunde gelir?
    Bu arada teşekürler

quote:

Orijinalden alıntı: Campo

Bildiğim kadarıyla Türkiye'ye gelmiyecek bende Collector's Edition almayı planlıyorum.

Teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 4 Şubat 2012; 20:43:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.