Şimdi Ara

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
7
Favori
109.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

1. oyunda konseyin ölümüne izin verdim,Kaiden'in ölümüne göz yumdum.

Her iki oyunda da renegade'i fulleyemedim nedense 2.oyunda 1 bar kaldı,umarım gelecek oyunda bunu tamamlama şansını bulurum.

İntihar görevinde çoğu elemanı kaybettim,kimse ölmeden nasıl bitirebilirim yazık oldu çok sevdiklerim vardı içlerinde(JACOB TAYLOR,THANE KRIOS,ZAEED MASSANI,JUSTICAR SAMARA)

Birde Illusive Man'in isteğini kabul ettim Collector Base'i toxic bomba ile temizledim,ele geçirdim umarım 3.oyunda bir yararı olur.

2.oyunda Shepard nasıl ölüyor çok merak ettim,biri anlatabilir mi?

Bildiğim kadarıyla ölmesinden kasıt, 2. oyunun ilk dakikalarındaki o n7 gemisinin patlamasıyla shephard uzay boşluğunda oksijensiz biçimde kalıyordu.Sonra illusive man bizi büyük paralar harcayarak canlandırıyordu.EA büyük ilgi çekmek için ME2 trailerinde Shephard'ı ölü olarak gösterdiğini düşünüyorum.Yanlışsa düzeltin.
  • Loyalty görevlerinin sadece birini yapamadım Samara'nın ki oda,Vip area'da birkaç kişiyi patakladım kız ortaya çıktı.Sonra biraz muhabbet ettik kayboldu ondan sonra hiç bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

quote:

Her iki oyunda da renegade'i fulleyemedim nedense 2.oyunda 1 bar kaldı,umarım gelecek oyunda bunu tamamlama şansını bulurum.

İntihar görevinde çoğu elemanı kaybettim,kimse ölmeden nasıl bitirebilirim yazık oldu çok sevdiklerim vardı içlerinde(JACOB TAYLOR,THANE KRIOS,ZAEED MASSANI,JUSTICAR SAMARA)

Birde Illusive Man'in isteğini kabul ettim Collector Base'i toxic bomba ile temizledim,ele geçirdim umarım 3.oyunda bir yararı olur.

Bildiğim kadarıyla ölmesinden kasıt, 2. oyunun ilk dakikalarındaki o n7 gemisinin patlamasıyla shephard uzay boşluğunda oksijensiz biçimde kalıyordu.Sonra illusive man bizi büyük paralar harcayarak canlandırıyordu.EA büyük ilgi çekmek için ME2 trailerinde Shephard'ı ölü olarak gösterdiğini düşünüyorum.Yanlışsa düzeltin.

Hayır, ondan olduğunu düşünmüyorum. Oyunun senaryosu bu şekilde başlıyordu zaten. Ve Shepard gerçekten de öldü orada; oksijensiz kaldı, bütün yaşam fonksiyonlarını yitirdi. Geri getirmek için büyük paralar harcandı ve Lazarus Projesiyle hayata döndürüldü. Yani doğru olmayan bir şeyi doğru göstermek gibi bir durum olmadı hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elharess

Beklenen Mass Effect 1 çalışmasıda sonunda tamamlanmıştır. Site içeriği olarak;

* Mass Effect 1'den öncesini anlatan bir bölüm,
    * Mass Effect 1'in tamamını anlatan bir bölüm,
    * Mass Effect 2'nin tamamını anlatan bir bölüm,
    * Mass Effect 2 Takım üyelerini anlatan bir bölüm,
    * Mass Effect'teki önemli kişileri anlatan bir bölüm,
    * Mass Effect'teki ırkları anlatan bir bölüm,
    * Mass Effect 3 için kayıt dosyaları

tamamı Türkçe olarak bulunmaktadır.

Site yeni bilgiler ile sık sık güncellenecektir. Yakın zamanda önemli kişiler bölümüne yeni eklemeler yapmayı planlıyorum. Bunun dışında Mass Effect oyunlarında geçen şirket ve gruplar hakkında bilgi veren başka bir bölümü de eklemeyi düşünüyorum. Güncellemeleri buradan anons etmeye devam edeceğim.

MASS EFFECT UNIVERSE - Türkiye'nin Mass Effect Sitesi

Ellerine sağlık üstad, bir tanesin yahu. Bu da harika olmuş öncekiler gibi. Evren tamamlanmış oldu sayende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimm

quote:

Eğer oyun sonunda hiçbir takım üyesini kurtaramazsanız en sonunda shepherdda gemiye gidemeyip pert oluyor onu demiş sanırım arkadaş yukardada bişiler yazmıştım bununla ilgili hatırladığım kadarıyla
  • ME 2 oynamayanlar için ufak bir spoiler içerebilir!

İzlediğim videolarda ve okuduğum yazılarda Mass Effect 3'te Cerberus'un düşman olacağı geçiyordu. Cerberus'un Shepard'a neden düşman olabileceğini düşündüm. İlk olarak aklıma gelen Illusive Man'e Collector Base'i vermediğimiz için bizi öldürmek isteyebileceğini düşündüm. Fakat videolarda açıkça bu durumun asılsız olduğu ortaya çıktı. Shepard, bir bölümde Liara'ya Cerberus askerlerinin Indoctrinated yani Reaper'lar tarafından ele geçirildiğini söylüyordu. Kim ne derse desin Mass Effect 2'de Illusive Man o kadar da kötü bir tablo çizmedi. Belki bazı yerlerde takımı tehlikeye attı ama bu davranışını Shepard'ın yeteneklerine güvendiği için yaptığını da belirtti. Servet harcayarak bizi ölümden geri getirdi. Normandy'yi eskisinden daha güçlü olarak emrime verdi. Joker ve Dr. Chakwas'a iş imkanı sağladı. Yeni ve yetenekli takım arkadaşlarımla tanışmamı sağladı. Kim bilir belki bunun altında yatan Illusive Man'inde Reaper'lar tarafından Indoctrinate edildiğidir. Belkide Cerberus bile kendi içinde ikiye bölünmüştür. Tıpkı daha önce Illusive Man'den izinsiz Teltin tesisinde Jack üzerinde yapılan deneyler gibi. Ayrıca Shepard Mass Effect 2'nin sonunda Illusive Man'i devre dışı bıraktığını ve kendi başına haraket edeceğini söylediğinde ise Illusive Man "It's not that simple" diyordu. Bu da bana Illusive Man'in bize tam anlatamadığı veya anlatmadığı sırlar olduğunu düşündürdü. Sizler ne düşünüyorsunuz? Teorileriniz neler?
  • Bu arada eklemeden edemeyeceğim Muhtemelen Illusive Man'in hırsı yüzünden Reaper'lara katıldığını düşünenler olacaktır. Illusive Man'in yani Cerberus'un amacı insanoğlunun önceliklerini savunmak ve ileriye taşımaktır. Mass Effect 2'de Reaper'ların neler yapabileceğini ilk elden gören Illusive Man, sizce kendi isteğiyle tüm insanlığın yok olmasına sebebiyet verecek bir ittifak kurabilir mi? Ben düşünmüyorum açıkçası. Muhtemelen altında yatan farklı sebepler olacak.
  • Muhtemelen belli olmayan şeyler var ama Cerberusun ikiye bölündüğünü düşünmüyorum ben jacke yapılan deneyler ufak bir hücresindeydi Cerberusun adamlar koskoca bir savaşa girerken böyle olaylar olucağını sanmıyorum.En azından Illusive Man buna izin vermez.Beni düşündüren birşeyde Illusive Man in Reaperlarla anlaşma yapması dünyayı(veya sadece Shepherdı) ve başka şeyleri verip insanların kurtuluşunu sağlama almaya çalışmış olabilir.Zaten ilk oyunda Shepherda nasıl trajik bir geçmiş ayarlarsak ayarlayalım hepsinde Cerberusun insanlığın "iyiliği" için ne kadar ileri gittiğini gördük.

Ayrıca Illusive Man in bir insan olup olmadığı hatta gerçekte var olup olmadığı bile belli değil şimdiye kadar onun yanında gözüken sadece Miranda var oyunun başında ama oda Shepherd gibi hologram olabilir
  • quote:

Shepard, bir bölümde Liara'ya Cerberus askerlerinin Indoctrinated yani Reaper'lar tarafından ele geçirildiğini söylüyordu. Kim ne derse desin Mass Effect 2'de Illusive Man o kadar da kötü bir tablo çizmedi.

Muhtemelen ana sebep bu. Ama nasıl olduğunu bilmiyoruz henüz. Reaper tarafından beyni yıkandıysa çok da bize düşman olmuş gözüyle bakamam Illusive Man'e. Saren olayını hatırlayın, Virmire'dan sonra adama acımıştım bile gerçeği öğrenince.

quote:

Belki bazı yerlerde takımı tehlikeye attı ama bu davranışını Shepard'ın yeteneklerine güvendiği için yaptığını da belirtti.

Valla bana orda az palavra sıkıyor gibi gelmişti, yok EDI yardım etmiş de falan da. Büyük paralarla ölümden döndürdüğün adamı sen niye tuzağın ortasına atıyorsun arkadaş. Hiç değilse o harcadığın paralara acı

quote:

Normandy'yi eskisinden daha güçlü olarak emrime verdi. Joker ve Dr. Chakwas'a iş imkanı sağladı. Yeni ve yetenekli takım arkadaşlarımla tanışmamı sağladı.

Evet bunu inkar etmek olmaz şimdi. Ama nedense burada da kendi çıkarlarını düşünüyormuş gibi hissediyorum. Bilmiyorum, benim üzerimde iyi bir imaj bırakamadı Illusive Man.

quote:

Belkide Cerberus bile kendi içinde ikiye bölünmüştür. Tıpkı daha önce Illusive Man'den izinsiz Teltin tesisinde Jack üzerinde yapılan deneyler gibi.

Bu olabilir belki ama Mass Effect 1'de işlettikleri tesisleri düşünün. Rachni askerleri ve Husk'lar yetiştirmeler, deney yapmak için o kadar askeri Thresher maw'lara yem etmeler (Sole Survivor background'unda Shepard'da bunlar biri) ve Adrimal Kohaku'yu kendilerini açığa çıkaracaklarından korktukları için öldürmeler. Miranda'da bu yaşananları biliyordu. Ve Miranda haberdar olup da Illusive Man'in olmaması ihtimali yok bence. Oradaki bütün projeleri TIM yürütüyordu. Bu işleri yüzünden insanlar bunları "Terörist" diye çağırıyordu haklı olarak.

quote:

Ayrıca Shepard Mass Effect 2'nin sonunda Illusive Man'i devre dışı bıraktığını ve kendi başına haraket edeceğini söylediğinde ise Illusive Man "It's not that simple" diyordu. Bu da bana Illusive Man'in bize tam anlatamadığı veya anlatmadığı sırlar olduğunu düşündürdü.

Kesinlikle bu. Bize söylemediği bazı şeyler var. Üçüncü oyunda bunları hepsi açığa çıkacaktır ve ben TIM'in rolünün büyük olacağını düşünüyorum. Belki de en kilit karakter olacak.
  • RPG RPG diye yanıp tutuşurdunuz buyrun size oyundan bazı RPG ögeleri.

Oyunun Level ve Paragon-Renegade Ekranı:

Mass Effect 3 (2012) [ANA KONU]

Skilleri Geliştirmeye Örnek:

Silah Modifikasyonu:

--

Skiller görüldüğü üzere ME 2'den yüksek ME 1'den düşük. Ortası, yani tahmin ettiğimiz gibi. Ancak skilleri evrimleştirme de tam 6 tane alternatifimiz var ve önceki oyunlardan çok daha fazla.
    Paragon-Renegade barı bana KotOR'u anımsattı ve açıkçası hoşuma gitti. Light Side-Dark Side gibi görünüyor. Artık üyelerde de bu barlardan olacak. Üyelerin suyuna giderseniz Paragon, kafa tutarsanız Renegade barları dolmaya başlayacak. Oyundaki rolleri buna göre şekillenecek.
    Silah modifikasyonu da ME1 gibi değil ancak ME 2'den çok daha işlevsel görünüyor. Silaha taktığımız-çıkardığımız en ufak şey bile gücünü, atış hızını, gideceği mesafeyi vs. etkiliyor. Metal Gear Solid'i hatırlattı bu da bana.

Tabii hepsi bu kadar ile sınırlı değil. Arka sayfadaki bilgilere göre RPG yönünü geliştirmek için yapacaklarını çok şey var. Mesela lootlanacak ve pazarlardan alınacak item sayısı çok daha fazla olacakmış. Ama şu hali bile hatalarını anladıklarını, sıvamaya çalışmadıklarını ve düzeltmek için çabaladıklarını gösteriyor. Ve kesinlikle doğru yoldalar. Görünen köy kılavuz istemiyor gördüğünüz gibi. Umarım bu çizgiden sapmazlar.
  • Hadi bu sefer de bonus vermeden gitmeyeyim Bilgisayarınıza arka plan olarak kullanabileceğiniz üç tane ME 3 wallpaper :

• Soldier Shepherd da Adrenaline Rush olsunda isterlerse geriye kalan bütün talentleri kaldırabilirler bence en sevdiğim skilldir kendileri

Takım arkadaşlarının paragon regenade olması enteresan bir özellik olmuş acaba çok regenade olan bir takım arkadaşımız yeri gelince bizi kurtarmak yerine satmak gibi bir seçimde bulunabilicek mi öyle olursa gerçekten enteresan olur yoksa sadece diyaloglardaki ve ara sahnelerdeki davranışlarını mı etkiliycek paragon regenade sahneleri. Düşünsenize tam oyunun sonunda regenade puanı tavan yapmış biri Shepherd ı ölüme terkedip Normandy le kaçsa güzel olmaz mı veya regenade i çok olan jackin(yeni oyunda jack yok sanırım ama lafın gelişi) canına tak edip taliyle yerleri paspaslaması oyun atmosferini güzel etkilerdi bence

Ayrıca ikinci oyunun sonunda bir kamyon maden toplayıp o kadar upgrade yaptık biliyorum normandy yenilenicek ama en azından yaptıklarımız kullandığımız save e göre biraz etkisini gösterse çok iyi olur bence.Ne biliyim tek tek topladığım gemi koleksiyonum yine kamaramda olsun isterik otistik hamster yine takılsın kenarda köşede
  • Jack'in oyunda olacağı açıklanmıştı. Mass Effect 2'deki çocuksu davranışlarından uzak, çok daha olgunlaşmış bir karakter olarak karşımıza çıkacağını sanıyorum. Jack karakteri Mass Effect serisindeki en ilginç ve derin hikayeye sahip karakterlerden birisi. Çoğu kişinin sevmemesini anlıyorum fakat başından sonuna kadar onunla sohbet ederseniz ve herkesin yaptığı gibi onu kullanmayı seçmezseniz sert kabuğunun altındaki kişiliği görebilirsiniz.
  • quote:

Jack'in oyunda olacağı açıklanmıştı. Mass Effect 2'deki çocuksu davranışlarından uzak, çok daha olgunlaşmış bir karakter olarak karşımıza çıkacağını sanıyorum. Jack karakteri Mass Effect serisindeki en ilginç ve derin hikayeye sahip karakterlerden birisi. Çoğu kişinin sevmemesini anlıyorum fakat başından sonuna kadar onunla sohbet ederseniz ve herkesin yaptığı gibi onu kullanmayı seçmezseniz sert kabuğunun altındaki kişiliği görebilirsiniz.

Ben severim zaten jacki sonuna kadarda konuşmuşluğum var aslında en kötü hikaye onunki ama çok sığ görünüyor eğer kestirip atarsanız.Sadece kısa bı süreliğine geliceğini duymuştum Jackin aynı wrex gibi ama kalıcı olarak takımda olucaksa çok daha güzel tabi

Bu arada ingilizcesi iyi olan arkadaşlar aşağıdaki linke bir baksın yapımcılar önce demoyu oynayarak açıklıyor sonrada oyuncuların sorularını cevaplıyorular bir takım soruların cevaplarını veriyor toplam 35 dk sürüyor

link:http://live-event.ea.com/e3/chat/mass-effect

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 9 Haziran 2011; 15:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Jack'in oyunda olacağı açıklanmıştı. Mass Effect 2'deki çocuksu davranışlarından uzak, çok daha olgunlaşmış bir karakter olarak karşımıza çıkacağını sanıyorum. Jack karakteri Mass Effect serisindeki en ilginç ve derin hikayeye sahip karakterlerden birisi. Çoğu kişinin sevmemesini anlıyorum fakat başından sonuna kadar onunla sohbet ederseniz ve herkesin yaptığı gibi onu kullanmayı seçmezseniz sert kabuğunun altındaki kişiliği görebilirsiniz.

Ben severim zaten jacki sonuna kadarda konuşmuşluğum var aslında en kötü hikaye onunki ama çok sığ görünüyor eğer kestirip atarsanız.Sadece kısa bı süreliğine geliceğini duymuştum Jackin aynı wrex gibi ama kalıcı olarak takımda olucaksa çok daha güzel tabi

Bu arada ingilizcesi iyi olan arkadaşlar aşağıdaki linke bir baksın yapımcılar önce demoyu oynayarak açıklıyor sonrada oyuncuların sorularını cevaplıyorular bir takım soruların cevaplarını veriyor toplam 35 dk sürüyor

link:http://live-event.ea.com/e3/chat/mass-effect

uzun saçlı elemanla çekik gözlü kız çekimden sonra baya bi kaynaştılar kesin dikkatli izleyin koptum ben
  • Site yeni bölümlerin eklenmesiyle yeniden güncellenmiştir. Tüm içerik listesi aşağıdadır.

* Mass Effect'teki önemli kişileri anlatan bir bölüm, (8 yeni karakter eklendi)
    * Mass Effect'teki önemli organizasyonları anlatan bir bölüm,
    * Mass Effect'te bulunan araç ve gemilerin anlatıldığı bölüm,

toplam 10 bölüm, tamamı Türkçe olarak bulunmaktadır.

Siteye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

MASS EFFECT UNIVERSE - Türkiye'nin Mass Effect sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DavionVargas -- 10 Haziran 2011; 16:44:22 >
  • Arkadaşlar bu arada sitenin bazı bölümleri Internet Explorer'da hatalı çıkıyor. Bunun için kusuruma bakmayın. Mozilla Firefox'ta sorunsuz çalışıyor bilginize.
  • Mass Effect 3 Collector's Edition Detayları

Bioware, Mass Effect 3'ün CE paketi 'N7 Collector's Edition' için ilk detayları verdi. Bir çok bonus içerik ve nesneyi içinde barındıran bu CE paketinde şunlar bulunuyor:

* Komutan Shepard'ın hem erkek hem de dişi versiyonlarından oluşturulan bir sanatsal çalışmanın üzerinde bulunduğu metal bir kutu.

* Bioware geliştirme ekibinin oluşturduğu yüzlerce özel ve harika çizimlerin bulunduğu 70 sayfalık bir sanatsal çalışma kitabı

* Dark Horse Comics tarafından yapılan özel bir Mass Effect çizgi romanı

* N7 arması

* 4x6 büyüklüğündeki eşsiz bir Mass Effect çalışması

Pakette ayrıca şu oyun-içi içerikler bulunuyor:

N7 Arsenal Pack – N7 Sniper Rifle, Shotgun, SMG, ve Pistol.

Robotic Dog – Normandy'de size eşlik edecek robot köpeciğiniz.

Squadmate Alternate Outfit Pack – Ashley, Kaiden, James ve Liara için yeni kostümler

N7 Hoodie – Komutan Shepard'a özel rahat bir kıyafet.

Mass Effect 3'ün soundtrack parçaları

Avatar'ınız için Xbox Live Normandy kıyafeti (Yalnızca Xbox 360 sürümü için)

İçi dopdolu olduğu görülen bu çok özel CE paketin 79.99 dolara satışa çıkacağı söylendi. Paketin çıkış tarihi ise standart sürümünkiyle aynı olacak. Mass Effect 3, 6 Mart 2012'de PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mass_Effect_3_Collectors_Edition_Detaylari-16508.htm
  • ben illusive manin bir reaper oldugunu dusunuyorum gozleri falan bir garip makine gibi reaperlarin da zaten robotik-organik karisimi oldugunu biliyoruz. takım uyesi olarak almak istedigim 2 kişi var şu 3. oyunda 1. si illusive mandi ama bilgiler gelmeye baslayinca buyuk hayalkirikligina ugradim. 2. ise aria t'loak (omeganin sahibi diyebilecegimiz asari) gorunuse gore o da yalan olacak .
  • quote:

Site yeni bölümlerin eklenmesiyle yeniden güncellenmiştir. Tüm içerik listesi aşağıdadır.

* Mass Effect'teki önemli kişileri anlatan bir bölüm, (8 yeni karakter eklendi)
    * Mass Effect'teki önemli organizasyonları anlatan bir bölüm,
    * Mass Effect'te bulunan araç ve gemilerin anlatıldığı bölüm,

toplam 10 bölüm, tamamı Türkçe olarak bulunmaktadır.

Siteye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

MASS EFFECT UNIVERSE - Türkiye'nin Mass Effect sitesi

En az wikia kalitesinde olmuş ellerine sağlık. Yalnız save konusunda. Şu Wayne Sheppard ile LotSB görevinden sonra Romance yaptın mı ? Remisince gibisinden bi Achivment açılması lazımdı.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.