Şimdi Ara

Mass Effect 2 (2010) [ANA KONU] (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.568
Cevap
7
Favori
87.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venomtrk

Türkçe yama çıktı arkadaşlar.

1. oyun çevirisi düşünülmüyor. Yeni projeler düşünülüyor ama.

http://www.oyunceviri.com/forum/showthread.php?4152-Mass-Effect-2-T%C3%BCrk%C3%A7e-Yama-%28Oyunceviri.com-Yap%C4%B1m%C4%B1%29

çok güzel haber, teşekkürler.

çevirenlerin ellerine sağlık...

• merhaba,

oyunda helmet taktığımız zaman konuşmalar sırasında otomatik olarak çıkarmıyor bunu. yüz mimiklerini falan göremiyoruz böyle olunca. helmet'i gizleyebilen bir yama var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 9 Kasım 2011; 17:33:37 >

• Toplayıcıların üstüne geçiş yapmadan önce "Leigon" uyandırıp takıma aktmayı unutmuşum,oyun sonuna etisi var mı acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 16 Kasım 2011; 19:09:34 >
  • Kimse uğramaz olmuş buralara neyse oyuna yeniden başladım,
    Hiç bir oyuma yeniden başladığımda bukadar zevk alamamıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 17 Kasım 2011; 10:56:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

Kimse uğramaz olmuş buralara neyse oyuna yeniden başladım,

Aynı karakteri import ettiğiniz zaman achievementler sayesinde zaten gelen madenler ve para sayesinde oyun daha zevkli bir hal alıyor. Edindiğiniz seviye puanlarını hiç saymıyorum bile... Türkçe yama ile canlanır demiştim buralar ama konuyu anlamak için ilk oyun sıkıntı yaratıyor herhalde...

Legion intihar görevinde ölen kalan olmaması için gerekli olabilir. Tabi oynadığınız zorluk seviyesi de önemli... Mesela insanityde oynarsanız ve son bölümde yanınıza en baba elemanları alırsanız, her ne kadar updateler ve loyality görevlerini yapmış da olsanız ölümler olabiliyor. Çünkü sistem sizin takımınızın sağlık, zırh ve silah gücünü karşıdaki düşmanın gücüyle karşılaştırıyor. Eğer bu oran az ise ölümler başlıyor. İlk oyundan ikinci oyuna aktardığım, herkesin mutlu mesut yaşadığı kayıtlı bir oyunum var fakat 3. oyuna yine dım dızlak başlayacağız gibi görünüyor. O yüzden pek kasmıyorum artık. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: piquet

quote:

Aynı karakteri import ettiğiniz zaman achievementler sayesinde zaten gelen madenler ve para sayesinde oyun daha zevkli bir hal alıyor. Edindiğiniz seviye puanlarını hiç saymıyorum bile... Türkçe yama ile canlanır demiştim buralar ama konuyu anlamak için ilk oyun sıkıntı yaratıyor herhalde...

Legion intihar görevinde ölen kalan olmaması için gerekli olabilir. Tabi oynadığınız zorluk seviyesi de önemli... Mesela insanityde oynarsanız ve son bölümde yanınıza en baba elemanları alırsanız, her ne kadar updateler ve loyality görevlerini yapmış da olsanız ölümler olabiliyor. Çünkü sistem sizin takımınızın sağlık, zırh ve silah gücünü karşıdaki düşmanın gücüyle karşılaştırıyor. Eğer bu oran az ise ölümler başlıyor. İlk oyundan ikinci oyuna aktardığım, herkesin mutlu mesut yaşadığı kayıtlı bir oyunum var fakat 3. oyuna yine dım dızlak başlayacağız gibi görünüyor. O yüzden pek kasmıyorum artık. :)

Ben aynı karakterle değilde baştan başladım,peki aynı karakterler başlayınca yüzünü ve diğer özellikleri değiştirebiliyormuyuz?Ben oyunun kayıt dosyasını sanırım silmişim,baştan başlarım diye şimdi açıp bakamıyorumda...

• quote:

quote:

Bu oyuna bende başlamak istiyorum.1. oyunu kısaca özetleyebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: angelus26

quote:

quote:

Bu sitede epeyce bilgi mevcut:
    http://www.hdcollector.com/masseffect/index.html

• quote:

quote:

quote:

Kardeş şahane bi oyun sadece uzayda ve gelecek zamanda geçen bi rpg değil hikayesi de i anılmaz bağlayıcı bildiğin o dünyada yaşamaya başlıyorsun hemen oyna 3e yetiş derim ben

• 1in hikayesini okuyup 2. yi türkçe şekilde oynamaya başlıyım.

http://www.hdcollector.com/masseffect/index.html açıklayıcı bi siteye benziyo
  • quote:

1in hikayesini okuyup 2. yi türkçe şekilde oynamaya başlıyım.

Hayırlı olsun. Oyunda biraz ilerleyip oynanışı ve hikayeyi kavradığınızda ilk oyundaki seçimleri farlı yapmak isteyebilirsiniz. Bunun için yapımcılar Genesis eklentisini yaratmışlar ilk oyundaki önemli kararları 2. oyuna başlarken seçebiliyorsunuz. Para vermem diyorsanız bu sitede save dosyaları mevcut. Ben ilk oyunu bir kere bitirdim. Onu da paragon yolunu izleyerek bitirmiştim. (Bir daha omni-gel, Mako ile hayatta uğraşamam.) Renegade yolunu da merak ettiğimden Youtubedan belli yerlerini izledim. Dilerseniz oyunun tam çözümü de mevcut. En azından önemli yerlere bir göz atın derim.

• Verilen site linki gerçekten çok faydalı,
  • çevirisinde emeği geçen tüm arkadaşlar bir teşekkürü borç bilirim...

Dün 1.02 patchini kurup krakerleyip türkçe yamayı kurdum
    sorunsuz bir şekilde çalışıyor...

ilk oyunumu asker olarak oynamıştım şimdikinide köstebek olarak oynuyorum bayet güzelmiş gizlilik pelerini gibi özellikler var...
    oyunu manyak zorluğunda oynuyorum bazı yerler acayip zorluyor kimi yerler çok basitçe geçilebiliyor...
    Hele şu bizim krogan ı takıma katalım o zaman görücem düşmanlarımı
  • quote:

1in hikayesini okuyup 2. yi türkçe şekilde oynamaya başlıyım.

Site güzel anlatmış
  • vay arkadaş erdem seçeneğimi fulledim...İyilik meleği gibi ortalarda dolanıyorum...Ancak ne miranda ne samara ne tali nede jack pas vermiyor...Habire hazır olmadıklarını söylüyorlar...
    Oyuna baştan başlarsam herkese laf sokmayan ne olsun hain puanımı tavana vurdurucam

miranda gece sessizleştiğinde burda olucam diyor ama devamı bir türlü gelmiyor
    samara aşık olmadan seks yapamam diyor...
    Tali giysi tasarlamam gerekiyor diyor hasta olabilirmiş...
    Jack için daha seçenek bile çıkmadı
    Bütün elemanlarım lolality

bir tek legionu daha takıma katmadım ufak tefek yan görevlerle uğraşıyorum...

Şaka bir yana türkçe yama ile oyun mükemmel oldu...
    Emeği geçen arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ederim...

• @genelkurmay89

Hocam siz de herkese aynı anda mı yazdınız? İntihar görevinden önce gelir birisi, merak etmeyin.
    Her yeni oyuna başladığınızda farklı klasman ve farklı sevgili seçin bence... 3. oyunda da devam edersin. Mesela ben Morinth'den hala ümitliyim belki 3. oyunda başarıya ulaşırız.
  • quote:

@genelkurmay89

Hocam siz de herkese aynı anda mı yazdınız? İntihar görevinden önce gelir birisi, merak etmeyin.
    Her yeni oyuna başladığınızda farklı klasman ve farklı sevgili seçin bence... 3. oyunda da devam edersin. Mesela ben Morinth'den hala ümitliyim belki 3. oyunda başarıya ulaşırız.

belki icraatın toplu yapıldığı bir video vardır...
    Merakımdan böyle yaptım yoksa başka şeyler düşünmeyin
    youtube da öyle videolar gördüm ki şaka gibi jack ile miranda ne zaman anlaştılarda lez ilişki yaşadılar neye istinaden o video gösterildi acaba

• tüm görevleri yapıp her yeri %100 açtıktan sonra omega 4'e gireceğim şu an gemi tayfası kaçırıldı collector'lar tarafından. Tahmini ne kadar daha devam ediyor omega 4'e girip tüm görevleri yaparsak? pat diye bitmez umarım şu an 30 saat oldu oyun süresi lvl 25 soldier karakterim. Yazmadan geçemeyeceğim dao'da morrigan ile işi pişirebiliyoduk kısa bir sürede. Bu kadar zaman geçti miranda hala ortam sessizleştiğinde gelicem diyor. şu zombiler en çok zorlandığım düşmanlar. Adrenalin patlaması ile bile zor temizliyorum çok hızlı hareket edip bir anda etrafımı sarıyorlar. Oyun zorluğu da normal hardcore falan olsa adım başı load yapacağız demek ki. Oyunda bazuka tarzı silah eksikliği var. İlk çıkan silahlar yeterli hasar vermiyor. Sonra çıkan nükleer bomba atar tarzı silahlarında şarj süresi çok uzun ancak uzak mesafeden düşmana görünmeden atmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 25 Kasım 2011; 23:20:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

tüm görevleri yapıp her yeri %100 açtıktan sonra omega 4'e gireceğim şu an gemi tayfası kaçırıldı collector'lar tarafından. Tahmini ne kadar daha devam ediyor omega 4'e girip tüm görevleri yaparsak? pat diye bitmez umarım şu an 30 saat oldu oyun süresi lvl 25 soldier karakterim. Yazmadan geçemeyeceğim dao'da morrigan ile işi pişirebiliyoduk kısa bir sürede. Bu kadar zaman geçti miranda hala ortam sessizleştiğinde gelicem diyor. şu zombiler en çok zorlandığım düşmanlar. Adrenalin patlaması ile bile zor temizliyorum çok hızlı hareket edip bir anda etrafımı sarıyorlar. Oyun zorluğu da normal hardcore falan olsa adım başı load yapacağız demek ki. Oyunda bazuka tarzı silah eksikliği var. İlk çıkan silahlar yeterli hasar vermiyor. Sonra çıkan nükleer bomba atar tarzı silahlarında şarj süresi çok uzun ancak uzak mesafeden düşmana görünmeden atmak gerek.

suicide mission u sallarsan geç kalırsın tüm crew ölür dr., Kelly Chambers vs. ana görevleri başka seçeneğin kalmayana kadar en sona bırak kendi girer zaten. tüm takımı loyalty yap. geminin upgradelerini fulle yoksa full crew bitiremessin. crew kaçırıldıktan sonra bir görev hakkın var onda da legion u loyal yap.

• @x_tol
    Omega 4'e hemen gitmeyebilirsiniz. Fakat bekleyip farklı görevler yaptığınız sürece kaçırılan ekibinizden kişiler ölmeye başlar. O yüzden vakit geçirmeden intihar görevini başlatın derim. Romantizm yaşayacağınız kişi de bu göreve çıkmadan hemen önce yanınıza gelir. Husklarla uğraşmanın en kolay yolu ekibinize Thane ve Samara'yı alıp Throw özelliklerini kullanmaktır. Bir de ateş ederken kafasına yada gövdesine değil de belden aşağısına hedef alın. O zaman çabucak ölüyorlar. Eğer bazuka veya o tarz silahlar kullanmayı seviyorsanız, farklı klasmanlar ile oynayın. Mesela ben en son nfiltrator olarak bitirdim. Incinerate özelliği istediğiniz etkiyi yaratacaktır.

Infiltrator demişken...

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.