Şimdi Ara

Maskeli cennet papağanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maskeli cennet papağanı almaya karar verdim fakat normal muhabbet kuşu kafesine koymam uygun olur mu? Şu an kafes alıcak durumum yok malesef. Zaten sürekli kafeste tutmam daha çok odamda gezer.

• akvaryumcunun birinde beraber görmüştüm ama açıkçası pek iyi olacağını düşünmüyorum. cennet papağanı biraz sert bir hayvan... ayrıca ilk aldıgınızda dısarı cıkarma sansınız olmayacak, onu da gozardı etmeyin derim...
  • Ama çok hoş bir hayvan ya. 70tl yeter heralde sadece kuş için.
  • Muhabbet Kuşu Kafesi Ona Küçük Gelmezmi Bildiğim Kadarıyla Biraz Büyük Oluyorlardı Maskeli Cennet Papağanı
  •  Maskeli cennet papağanı

Bumu Acaba Maskeli Cennet Papağanı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusuz İfade -- 30 Ocak 2009; 13:39:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duygusuz İfade

Maskeli cennet papağanı

Bumu Acaba Maskeli Cennet Papağanı?

Evet o
  • yanlış anlamışım konuyu muhabbet kuşu ile aynı kafeste olur mu sanıyordum ... pardon ...
    yeni kafes alana kadar sorun olacağını düşünmüyorum...

bu arada fischer cennet papağanını daha çok seviyorum. gerçi bütün cennetler çok tatlı...

Maskeli cennet papağanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sultan Papağanı alıştırma
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_i_am

akvaryumcunun birinde beraber görmüştüm ama açıkçası pek iyi olacağını düşünmüyorum. cennet papağanı biraz sert bir hayvan... ayrıca ilk aldıgınızda dısarı cıkarma sansınız olmayacak, onu da gozardı etmeyin derim...

evcilleştirdikten sonra sıkıntı olmaz

http://www.babylovebird.com/images/Indigo's%20Baby%20-%20A%20Violet%20Masked%20Lovebird.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem -- 30 Ocak 2009; 18:39:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: take_me_as_i_am

yanlış anlamışım konuyu muhabbet kuşu ile aynı kafeste olur mu sanıyordum ... pardon ...
    yeni kafes alana kadar sorun olacağını düşünmüyorum...

bu arada fischer cennet papağanını daha çok seviyorum. gerçi bütün cennetler çok tatlı...

Ben de diyorum hayvanın sertliğiyle ne alaka şimdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.