Şimdi Ara

Maskeli Beşler (2005) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vasat bile denemez herhalde.sıradan,öylesine bir film işte.

komik mi?değildi bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HicraN_

sinema da izlemiştim tv de izlemedim ama bi sahnesinde hayvanat bahçesinde ki lama Cengiz Küçükayvaz'ın suratırana tükürmüştü ve o hali çok komikti filmi tekrar hatırlamam iyi oldu yaa bu bile güldürüyo hala beni

o sahnede bende çok gülmüştüm birde japon turistlerden suratına tekme yediği sahne

başyapıt sayılmaz ama eğlenceli bir film..keyifli

• quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

quote:

sinema da izlemiştim tv de izlemedim ama bi sahnesinde hayvanat bahçesinde ki lama Cengiz Küçükayvaz'ın suratırana tükürmüştü ve o hali çok komikti filmi tekrar hatırlamam iyi oldu yaa bu bile güldürüyo hala beni

o sahnede bende çok gülmüştüm birde japon turistlerden suratına tekme yediği sahne

başyapıt sayılmaz ama eğlenceli bir film..keyifli

katılıyorum cengizin oyunculuğu mimik ve hareketleri süperdi

filime gelince yeni hababamlardan daha iyi olduğu ortada, hiç değilse bazı sahnelerde güldüm ve çoğu zman da tebessüm ettim, bence eğlenceli bir filmdi ama mükemmel değildi, keşke daha iyilerini başarabilsek de burda nekadar iyi olduklarını konuşsak

• bu filme kötü diyenler ya türk sinemasını sevmiyor yada hollywood filmlerinde başka film izlemiyor...
    ne zaman moralim bozuk olsa dvd ye koyar izlerim tamam belki başyapıt değil ama güzel eğleceli bir film
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenraj_khan

bu filme kötü diyenler ya türk sinemasını sevmiyor yada hollywood filmlerinde başka film izlemiyor...
    ne zaman moralim bozuk olsa dvd ye koyar izlerim tamam belki başyapıt değil ama güzel eğleceli bir film

Bir de bu filmin dividisini mi aldın?

Böylesine kötü bir filmi sevmemek,Türk sinemasını sevmemekle nasıl eş tutuluyor ilginç valla.Şahsen sinemaya gidersem sadece yerli filmlere gitmeye çalışırım (çünkü sinemalar aşırı pahalı ve her filme gidemiyorum) ama böyle filmler yüzünden (Maskeliler,Hababamlar,Organize İşler vs.) sinemaya da gitmeyeceğim herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 23 Mayıs 2006; 16:17:50 >

• film bence cok komik, özellikle hayvanat bahcesındeki tükürme olayı
  • [Deleted by Admins]
  • hababamdan cok daha guzel ve eglenceli olmus
    hele peker acikalin super bi adam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crazy_Slayer

hababamdan cok daha guzel ve eglenceli olmus
    hele peker acikalin super bi adam...

Peker açıkalın olayı gerçekten başlıbaşına bir olay.O adamı gerçekten başarılı buluyorum,mutemelen bundaki en büyük sebeplerden biri EKMEK TEKNESİ adlı dizidir.
    Bu arada avrupa yakasında geçen hafta piknikteki arıza abi rolününü de izleyenler bana hak verecektir.
  • quote:

arkadaşlarının işyerini soymaya kalktıkları zamanda herkes camdan zar zor içeri adımını atarken diğer arkadaşları (ismini hatırlamıyorum) kapıdan girmişti
    gülmek için güzel bir film

ondan sonra bide adam içeri girince herkes happ birthday diye bağırınca koptum benn ne kadar salakça bi duruma düştülerr
    neyse film fena değil çok değil ama idare eder komiklikte oyuncularda sevdiğim oyunculardı mimikler ve konuşmalar tv de izlemek keyifliydi iyi vakit geçirdimm
  • [Deleted by Admins]
  • bu adamın duruşu yeter ya
  • İğrenç bir filmdi 0-12 yaş grubuna hitap ediyo...eee forumun yaşıda baya düştüü.! Bu filme iyi diyen biri olamazz yaa iğrenç bişeydi.!
  • [Deleted by Admins]
  • sen burada filmi beğenenlerin yaşından haberin var mı ki böle bişe deme cesaretini kendinde buluyorsun
  • hicran senin imzandaki ifadeleri kullanmanın zamanı geldi

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

İğrenç bir filmdi 0-12 yaş grubuna hitap ediyo...eee forumun yaşıda baya düştüü.! Bu filme iyi diyen biri olamazz yaa iğrenç bişeydi.!

İFADELERİN VE TARZIN GERÇEKTEN ÇOK AYIP..SANA ,SENİN TARZINDA YANIT GELMEMESİNİN SEBEBİDE KİŞİLERİN OLGUNLUĞUNDANDIR..
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

İğrenç bir filmdi 0-12 yaş grubuna hitap ediyo...eee forumun yaşıda baya düştüü.! Bu filme iyi diyen biri olamazz yaa iğrenç bişeydi.!

+1

Harfiyen katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.