msn açmıom die film yorumu yapamıcammı ben Hababam askerdeden uzak durun çok kötü bi film..iğrenc hatta
kusura bakmayın ama izlediğim en kötü türk filmlerinden birisi... espriler bu kadar mı banal olur ya hiç bi yaratıcılık yok filmde kötü taklit bi senaryo ve gülümsetemeyen iğrenç espriler
quote:
Orjinalden alıntı: atanamayanöğretmen
kusura bakmayın ama izlediğim en kötü türk filmlerinden birisi... espriler bu kadar mı banal olur ya hiç bi yaratıcılık yok filmde kötü taklit bi senaryo ve gülümsetemeyen iğrenç espriler
+1 de benden
bende beğenmedim maskeli beşleri
aslında o grup baya komikler.
süper bi film ya sinemada izledim koptum
maskeli beşler hababam sınıfı askerde
ikisi de vasat filmler .... öyle süper 'lik bi tarafı yok yani
aynen maskeli besler ve yeni cikan hababam siniflari 5 para etmez bence de.
bence gayet iyi komediydi manyak tı yaw :D
[Deleted by Admins]
hababam sinifi 3.5 ten daha iyi oldugunu soyleyeblirim filmin ve konu olarak da bence devletin olum kalim meselelerinde bile ne kadar aciz kaldigi veya umursamadigi ni vurgulamislar bence film yerine gitmis ve vermek istedigi mesaj bakimindan basariya ulasmistir seyirciyi guldurmede de hic de vasat degiller bazi sahneler gercekten komik buna kotu diyen arkadaslar keske butun turk filmleri en az bu kadar kotu olsa
dünyayı kurtaran adam 2 gibi bişeydi.bu kadar kötü olur yani...
15 dakika tahammül edebildim.
Hala aynı derecede kalitesiz filmler yapmaya çalışıyoruz ya ne kadar ilginç? Aynı tipler,basmakalıp espriler.