Bildirim
Maske Takmak Zorunlu !!! (Maske 10 tl)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gerçeklik ile çatışan bir zorunluluk olmuş. Dediğin gibi yeterli sayıda maske yok. Olsa da pahalı. Ee millet işinden gücünden olmaya başladı. Bir yandan kirayı dert edip diğer yandan maskeyi nasıl finanse edecek? _____________________________ -
umarım ama umarım her aileye maske dağıtımı olur _____________________________ -
Tişört, kumaş, elyaf süpürge poşeti artık bunlardan maske yapıcaz başka çaresi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Eski baksırlarımı maske yapıcam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşa öl -
ıslak mendilden maske yap
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Az önce aldım nöbetçi eczaneden.
Tanesi 3 TL
50 liraya 17 adet aldım.
İstanbul/Slivri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dell G15 5511, i7 111800, RTX 3050 Ti, 1 TB + 512 GB SSD. -
Markası nedir ?quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907
Az önce aldım nöbetçi eczaneden.
Tanesi 3 TL
50 liraya 17 adet aldım.
İstanbul/Slivri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşa öl -
Eczaneye ışık hızıyla grip çıktım markasına bile bakmadımquote:
Orijinalden alıntı: timucinkalorifer
Markası nedir ?
Alıntıları Göster
Malzemelerde arabada, varsa virüs gebersin diye 2 gün almıyacam. Evde zaten idare edecek kadar vardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dell G15 5511, i7 111800, RTX 3050 Ti, 1 TB + 512 GB SSD. -
Hiç mi haberleri izlemiyorsunuz eczanelerde tanesi 3 tl. Şekil olcam diyorsan internetten 100 tl ver al aynı iş görüyor.
Be adam sigaraya hergün 15 tl verip kendini zehirleyen adam gidip hadi sen diyon 10tl verip maske alamıyorum diyorsa almasın zaten açlıktan gebersin.
İşkurdaki soruna ne yapalım her ülke suan kötü bir konumda. Çalıssaydı zamanında 3 5 köşeye atsaydı. Lise terk olup işkurun önünde devlet banaa işvermiyeeeee diye aglayacak tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ arkadaşlarla son bi sigaramız var onu içiyoruz birader. -
Sigara içmiyorum ,quote:
Orijinalden alıntı: Metamfetamin Elması
Hiç mi haberleri izlemiyorsunuz eczanelerde tanesi 3 tl. Şekil olcam diyorsan internetten 100 tl ver al aynı iş görüyor.
Be adam sigaraya hergün 15 tl verip kendini zehirleyen adam gidip hadi sen diyon 10tl verip maske alamıyorum diyorsa almasın zaten açlıktan gebersin.
İşkurdaki soruna ne yapalım her ülke suan kötü bir konumda. Çalıssaydı zamanında 3 5 köşeye atsaydı. Lise terk olup işkurun önünde devlet banaa işvermiyeeeee diye aglayacak tabi.
İşe yeni girdim ve koronadan şirket izin verdi.
Boş konuşma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşa öl
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler