Hala inanasım gelmiyor, o kadar maske dağıtana kadar Türkiye Bayrağı dağıtsalardı. Fatih Yerim in yaptıkları yetmiyor, bide maskesini dağıtıyorlar.
Terim'in her türlü yüz ifadesi mevcut sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: ygt1905
quote:
Orijinalden alıntı: il buono 10
bu ua iyice ergenlerin mekanı oldu
ultrAslan ne alaka? yönetimden birinin fikri bunlar bilip bilmeden yorum yapmayın şurda
yönetim de ua karşı çıkamıyor mu yalaka ua
Laf söyleyenleri anlamıyorum.Fenerbahçe ile dalga geçtik neden çünkü suçluyu destekliyorlardı. Bİz mağdur olan herşeyini kulübe adayan FATİH hocamıza destek vereceğiz.Bir topu yere çarptı diye tribüne gönderiliyor burdakiler de bu işe laf yapıyorlar.Akşam 100 tane kanaldan yayınlanacak maç.İzleyenler 35 bin maskeyi görünce vay be çekecek. Sizde ne saçma ya diyin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ygt1905
quote:
bu ua iyice ergenlerin mekanı oldu
ultrAslan ne alaka? yönetimden birinin fikri bunlar bilip bilmeden yorum yapmayın şurda
yönetim de ua karşı çıkamıyor mu yalaka ua
arkadas maca az bir süre kalmış maske olayını begenen begenir begenmeyen begenmez , uA ile alakalı bir organizasyon değil bu , her olayda katmayın şu adamları işin içine
quote:
Orijinalden alıntı: Pomo
Laf söyleyenleri anlamıyorum.Fenerbahçe ile dalga geçtik neden çünkü suçluyu destekliyorlardı. Bİz mağdur olan herşeyini kulübe adayan FATİH hocamıza destek vereceğiz.Bir topu yere çarptı diye tribüne gönderiliyor burdakiler de bu işe laf yapıyorlar.Akşam 100 tane kanaldan yayınlanacak maç.İzleyenler 35 bin maskeyi görünce vay be çekecek. Sizde ne saçma ya diyin.
fatih terim de suçlu hocam
quote:
Orijinalden alıntı: D3XTER
quote:
Orijinalden alıntı: Pozitron~
O ne beyler öyle ya koptum :Dçok komik durmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Pozitron~
Yemek yerken gördüm ekrana püskürdüm bu nedir?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pomo
fatih terim de suçlu hocam
Suçlu ancak mağdur bırakılmış ve suça itilmiş bir suçlu.Hoca tepki gösteremeyecek mi yani ? Her tepki gösterdiğinde tribüne yollanacaksa direk tribünden izlesin hocamız.
Aklıma sahaya girip Volkana zorla maske takmaya çalışan elemanlar geliyor. Yapmayın lan, biz de rezil olduk iyi mi