Şimdi Ara

'Maske' çizgi film serileri lazım, bulamıyorum hiçbiryerde.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
21.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: moonforumdonanim

quote:

Orijinalden alıntı: neverktulu

Ben de takipteyim. Avatara bakarsanız anlarsınız zaten nasıl bir maske fanı olduğumun.

Sssssmokin'

'Maske' çizgi film serileri lazım, bulamıyorum hiçbiryerde..

hocam özel mesaj attım bakabilir misin ?

• Türkçe dublaj varsa bende satın alabilirim.

İletişim Mehdi.duman.md@gmail.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torrent te tüm bölümleri bulmuştum fakat ingilizce. Tr dublajlı yok. Kare hızına göre altyazı da bulamıyorum. Birileri çeviri yapıp altyazı dosyası hazırlasa çok sevineceğim. (bsplayer ile de denedim)

Torrentz2.eu sitesine "The mask animated series" yazıp aratırsanız çıkıyor birşeyler. Fakat ingilizce. Tr altyazı da bulamıyorum. Keşke birileri çeviri ve altyazı işiyle ilgilense.

• ben ingilizce hiçbirşey anlamadan seyrettim.
  • Merhaba arkadaşlar. Bu çizgi filmi bende epey bir araştırmıştım fakat hiçbir yerde bulamamıştım tr olarak. TR altyazı da maalesef mevcut değil. Bende elimde bulunsun diye dili ingilizce olarak bulup indirmiştim. Türkçesini yakın zamanda tekrar araştırdım fakat bulamadım. 3 sezon toplam 54 bölümün tamamı elimde mevcut(dil ingilizce olarak). Görüntü kalitesi de VHS kalitesinde değil gayet iyi ve kaliteli. İsteyen olursa uygun fiyattan verebilirim DVD olarak arşivlemek isteyenler için. Zaten bu çizgi film oldukça eski olduğundan Kanal D'de yayınlandığı dönemde de bölümlerin tamamı Türkçe'ye çevrilmemişti ve bölümlerin tekrar tekrar yayınladığını gayet iyi hatırlıyorum. Yani kısacası bu seriyi eksiksiz olarak tamamı türkçe bulmak pek mümkün görünmüyor. Çevrilmiş olan bölümleri de ancak kanalın arşivinden bulabiliriz tabii duruyor ise..

Not: Belli bir süre önce şans eseri bulduğum(Kanal D Eski Çizgi Filmleri) tamamı türkçe olarak içinde Temel Reis, Tom ve Jerry, Jetgiller, Scooby Doo ve Maske'nin bir bölümünün de bulunduğu video'yu da bonus içerik olarak seti almak isteyen arkadaşlar için ekleyebilirim.

İyi forumlar dilerim.

• dailymotion da bölümlerin tamamı ingilizce olarak mevcut. ben seyrettim. ama pek birşey anlamadım.
  • Artunç kullanıcısına yanıt
    o icinde cesitli czgi filmleri saydiginiz bolumler maske dahil bir bolum paylasmislar zaten gordumde.maske 54 bolum full dediginde tht knalindan degil mi ? ayni sekilde bndede mevcut hd kalitesinde.8 bolumde tr dublaj var senkronlamak icin ingilizceleri indrmistim.

• moonforumdonanim M kullanıcısına yanıt
    Doğrudur bende nette bulmuştum zaten. Maske tüm bölümler de THT kanalından diye hatırlıyorum bende. Görüntü kalitesi de iyi. Yalnız tek sıkıntı tr dublajlı veya tr altyazılı olarak hiçbir yerde bulunamaması..
  • aynen turkce dublaj problem.ben youtube a dublajli yukledim izleyebilirsiniz kisa bir sahne.

• ya lanet olsun böyle düzene böyle sisteme. arkadaş dünya neleri izliyor neleri görüyor bize 2 gram çizgi film haram resmen ya.

o kadar güzel çizgi filmler varki yemin ediyorum bi platform olsa sadece bunları yayınlayan netflix e değil buna para yatırırım. türkçe içerik memlekette 0 arkadaş yazıyla sıfır. dublajı geçtim altyazı ile bile bulmak mümkün değil.

bakın yazıyorum neler kaçırıyoruz.

maske çizgi filmi
    beter böcek çizgi filmi
    şirinler çizgi filmi
    sünger bob tüm bölümler
    Freakazoid!
    jetsonlar
    Recess (tenefüs zili)
    rugrats
    catdog

ya ben neden bu efsaneleri izleyemiyorum gönlümce. NEDEN!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

güncel arkadaşlar eger elinde olan varsa satın alabillirim

özel mesaj çektim görmedin sanırım farklı 3 bölüm daha maske buldum toplamda 11 bölüm maske oldu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.