Şimdi Ara

MASERATI GRAN TURISMO S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İtalyan markanın en göz alıcı modellerinden biri olması beklenen GranTurismo S’de 440 HP güç üreten 4.7 litre V8 motor kullanılıyor. (Standart GranTurismo: 404 HP 4.2-litre V8) GranTurismo S’in bu eşsiz motoru çift kavramalı, sürüş moduna ve yol koşullarına uyarlanan bir şanzıman sistemi ile görev paylaşımı yapıyor.

Araçtaki diğer bir mekanik düzenleme ise ilk defa Quattroporte Sport GT S’ de kullanılan yüksek performanslı yeni Brembo fren sistemi. Bu sistem de frenler hem demir hem de alüminyum malzemelerden oluşuyor.

Aracın dışarısında tasarım olarak standart versiyondan daha estetik detaylara rastlanıyor. Yeni alaşım jantlar, daha derinleştirilmiş eşikler ve yeni çift çıkışlı egzoz bu detaylardan bazıları… GranTurismo S’in içerisinde ise “S’” logolu deri/alkantra spor koltuklar ilk dikkat çeken görsel farklılık oluyor.

• Daha şık bir GT yok bence. Evet 6.50 daha kaliteli, 911 Carrera S daha hızlı, CL 500 daha konforlu ama yan yana dursalar bu Maserati hepsini siler süpürür
  • Şahane bir İtalyan
  • AMANİNBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    NEDİR BUUUUUUUUU
    GERÇEKMİ..............
    ANGELİNA JULİİ DEN DAHA GÜZELLLLLLLL
    SHARAPOVADAN DAHA KIVRAK OLMUŞ
    YAPANIN ELİNE SAĞLIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker3838

AMANİNBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    NEDİR BUUUUUUUUU
    GERÇEKMİ..............
    YAPANIN ELİNE SAĞLIK

Bırak karı kızı da arabaya bak

Bir kadın bir maserati kaldıramaz ama bir maserati 100 kadın kaldırır
  • şekil
  • dünya tersine dönüyor.
    içindeki radyo-Cd-navigasyon-telefon vs.. PSA dan alınma
    bu cihazı ha aldım ha almak üzereyim.
    şimdi maseratide bu cihazı kullanacak
    vay be

maserati
    http://images.motortrend.com/photo_gallery/112_0710_12z+2008_maserati_granturismo+front_interior.jpg

psa
    hatta peugeot 307
    http://www.km77.com/marcas/peugeot/307_04/hdi136/med/05.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 26 Şubat 2008; 22:50:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Gran Turismo 7
    geçen yıl açıldı
    ALINDI - Grand Tourismo Sport
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bir benzerlik goremedim
  • Maserati Grand Turismo Türkiye fiyatı 216000 euro. Ferrari F430 300000 euro civarı. Ben ferrari alayım. İşin şakası bu aracın testini okumuştum. Tamamen ferrari genleri taşıyan, konforlu bir spor otomobil. Muhteşem bir görünüşü var. Adamlar motorun görünümüne kadar her ayrıntıda muazzam iş çıkarmışlar. Ama fiyatı gerçekten yüksek. Mercedes CL gibi rakiplerini düşününce biraz daha uygun fiyatlı olsa daha iyi olurdu sanırım.

Birde aklıma bu testi olurken şu geldi. Bu araçla ufak bir kaza yaptık, tamam kasko ödüyor ama çekici çağır götürsün istanbula (başka yerde servisi yoktur sanırım), parça gelecek takılacak diye bekle, falan filan
  • quote:

Orjinalden alıntı: mukeya

Maserati Grand Turismo Türkiye fiyatı 216000 euro. Ferrari F430 300000 euro civarı. Ben ferrari alayım. İşin şakası bu aracın testini okumuştum. Tamamen ferrari genleri taşıyan, konforlu bir spor otomobil. Muhteşem bir görünüşü var. Adamlar motorun görünümüne kadar her ayrıntıda muazzam iş çıkarmışlar. Ama fiyatı gerçekten yüksek. Mercedes CL gibi rakiplerini düşününce biraz daha uygun fiyatlı olsa daha iyi olurdu sanırım.

Birde aklıma bu testi olurken şu geldi. Bu araçla ufak bir kaza yaptık, tamam kasko ödüyor ama çekici çağır götürsün istanbula (başka yerde servisi yoktur sanırım), parça gelecek takılacak diye bekle, falan filan

Fermas bakıyor servislerine. Bildigim kadarıyla başka da yetkili yok..

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker3838

AMANİNBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
    NEDİR BUUUUUUUUU
    GERÇEKMİ..............
    YAPANIN ELİNE SAĞLIK

vay be çok zorlu olmuş alet
  • Bu arabaya sahip olanın tek arabası olacağını hiç sanmıyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: mukeya

Maserati Grand Turismo Türkiye fiyatı 216000 euro. Ferrari F430 300000 euro civarı. Ben ferrari alayım. İşin şakası bu aracın testini okumuştum. Tamamen ferrari genleri taşıyan, konforlu bir spor otomobil. Muhteşem bir görünüşü var. Adamlar motorun görünümüne kadar her ayrıntıda muazzam iş çıkarmışlar. Ama fiyatı gerçekten yüksek. Mercedes CL gibi rakiplerini düşününce biraz daha uygun fiyatlı olsa daha iyi olurdu sanırım.

• quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Ben bir benzerlik goremedim

benzerlik yok zaten
    birebir aynısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Bırak karı kızı da arabaya bak

Bir kadın bir maserati kaldıramaz ama bir maserati 100 kadın kaldırır

Gönlüm hic elvermesede durum maalesef boyle
  •  MASERATI GRAN TURISMO S

MASERATI GRAN TURISMO S

Sanat eseri gibi olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.