Bildirim
masaüstüne sağ tıklayınca office oluşturma görünmüyor??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
işletim sistemi?office versiyonu?
lütfen konu açarken sisteminiz hakkın bilgi veriniz.._____________________________ -
-
office'i doğru kurduysan ve halen daha yeni sekmesinde gözükmüyorsa dediğin gibi en kolay çözüm olarak ; netten herhangi bir sunum,slayt,word dosyası indir.İndirdiğin word,sunu dosyasını aç ve içindeki yazıları tamamen silip kaydet.Bir şey yazıp kaydedeceğin zaman da indirdiğin sayfayı boş olarak kaydettiğinden dolayı o sayfayı aç,yazacağını yaz sonra farklı kaydet diyip başka bir isimle kaydet.Bu şekilde kullanman en mantıklısı. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: brifing
windows7 64 bit..office 2010..
office 2010'un Türkçe'si çıktı mı?
Ben hala 2007 kullanıyorum,cahilliğim için kusura bakmayın._____________________________ -
-
-
kurdğunuz office'in click and run versiyonu mu?full sürüm olmayabilir kurduğunuz... _____________________________ -
-
masaüstünde yeni bir metin belgesi açıp
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\.pptx\ShellNew]
"NullFile"=""
bu üstteki yazıyı kopyalayın içine..kaydedip kapatın ve metin belgesinin uzantısını değiştirip reg yapın.
sonra çalıştırın dosyayı.
masaüstünde sağ tıklayıp yeniye tıkladığınızda office sunu görünüyor mu orada?_____________________________ -
-
officeye başlattan bi girip herhangibiir uygulamasını açın örn. word filan sonra bakın bakalım gelmişmi 2007 de karşılaştım birkaçkere _____________________________ www.yemezler.org/?ref=93866
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler