Şimdi Ara

Site üzerindeki bir dizindeki dosyaları görüntüleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herhangi bir web site üzerindeki dizinde bulunan dösyaları nasıl görüntülüyebilirim

Örnek verirsemwww.12345.com/file/123456.pdf mesela bu sitede bulunan 123456 pdf dosyasını link üzerinden okuyabiliyorum ama file klasöründe bulunan diğer dosyaları nasıl görüntülüyebilirim.

Teşekkürler

• O dizine index.php vs. dosyası koymazsanız dosyalar görüntülenir.
  • Dizin içerisinde index dosyası varsa görüntülenmez.
  • download accelator eski sürümünde vardı diye hatırlıyorum ama denedim bulamadım mesela sadece resim için olan programlar var istediğin adresi yazıyrsun ama sadece image aratıyor. ftp tarzı program arıyorum aslında ama ama adresi yazınca dizindeki tüm dosyaları gösterir mi bilmem
  • Ftp programi ariyorsan filezilla kullanabilirsin. Diger turlu diyorsan arkadaslar cevap vermis.
  • Dizin listelemekten bahsediyorsunuz. Genelde .htaccess ile dizin listeleme engellenir. Bu durumda xxxxx.com/files/image/resim.png adresindeki görüntüyü görebilirsiniz, ancak xxxxx.com/files/image/ klasörünün içeriğini göremezsiniz.

İyi Forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_apache

Selam herhangi bir web site üzerindeki dizinde bulunan dösyaları nasıl görüntülüyebilirim

Örnek verirsemwww.12345.com/file/123456.pdf mesela bu sitede bulunan 123456 pdf dosyasını link üzerinden okuyabiliyorum ama file klasöründe bulunan diğer dosyaları nasıl görüntülüyebilirim.

Teşekkürler

hocam böyle birşey bana da lazım oldu.Yapabildiniz mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

quote:

Orijinalden alıntı: erkan_apache

Selam herhangi bir web site üzerindeki dizinde bulunan dösyaları nasıl görüntülüyebilirim

Teşekkürler

hocam böyle birşey bana da lazım oldu.Yapabildiniz mi ?

Bir önceki cevap ta olduğu gibi htaccess dolayı görüntüleme imkanı olmuyor. Ben pek uğraşmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.