Şimdi Ara

masaüstüne kısayol hakkında bir soru. lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. yanlışsa da özür dilerim.. şimdi benim şöyle bir sorunum var. ben masaüstüne facebook, youtube ve twitter kısayolları atadım. ama bunlara tıkladığımda direk internet explorer ile açıyor. ben google chrome ile açmasını istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? teşekkürler

• Varsayılan tarayıcınız google chrome'mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: susturucular

Varsayılan tarayıcınız google chrome'mu?

denetim masası'ndan, ağ ve internet'i ve ardından internet seçenekleri'ni tıklıyorum. programlar sekmesine girdiğimde, varsayılan yap seçeneği aktif değil. değiştiremiyorum bi türlü
  • Kısayola sağ tıklayın birlikte aç kısımından varsayılan programı seç yerinden chrome u seçin kaydedin düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Kısayola sağ tıklayın birlikte aç kısımından varsayılan programı seç yerinden chrome u seçin kaydedin düzelir

kısayola sağ tıkladığımda birlikte aç diye birşey yokki. sadece en üstte aç yazıyo. ona tıklayıncada direk internet explorer ile açıyo
  • Chrome seçeneklerine girin en altta chrome varsayılan tarayıcı olsun var ona tıklayın tekrar deneyin. Diğer bir alternatif açmak istediğiniz linki kopyalayın masaüstünde sağ tık yeni kısayol a yapıştırın linki o şekilde chrome da açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Chrome seçeneklerine girin en altta chrome varsayılan tarayıcı olsun var ona tıklayın tekrar deneyin. Diğer bir alternatif açmak istediğiniz linki kopyalayın masaüstünde sağ tık yeni kısayol a yapıştırın linki o şekilde chrome da açılır

google chrome seceneklerden varsayılan tarayıcıyı değiştirdim ve şu an chrome ile açılıyor çok teşekkür ederim yardımınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.