arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. yanlışsa da özür dilerim.. şimdi benim şöyle bir sorunum var. ben masaüstüne facebook, youtube ve twitter kısayolları atadım. ama bunlara tıkladığımda direk internet explorer ile açıyor. ben google chrome ile açmasını istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? teşekkürler
Varsayılan tarayıcınız google chrome'mu?
quote:
Orijinalden alıntı: susturucular
Varsayılan tarayıcınız google chrome'mu?
denetim masası'ndan, ağ ve internet'i ve ardından internet seçenekleri'ni tıklıyorum. programlar sekmesine girdiğimde, varsayılan yap seçeneği aktif değil. değiştiremiyorum bi türlü
Kısayola sağ tıklayın birlikte aç kısımından varsayılan programı seç yerinden chrome u seçin kaydedin düzelir
quote:
Orijinalden alıntı: ezimuse
Kısayola sağ tıklayın birlikte aç kısımından varsayılan programı seç yerinden chrome u seçin kaydedin düzelir
kısayola sağ tıkladığımda birlikte aç diye birşey yokki. sadece en üstte aç yazıyo. ona tıklayıncada direk internet explorer ile açıyo
Chrome seçeneklerine girin en altta chrome varsayılan tarayıcı olsun var ona tıklayın tekrar deneyin. Diğer bir alternatif açmak istediğiniz linki kopyalayın masaüstünde sağ tık yeni kısayol a yapıştırın linki o şekilde chrome da açılır
quote:
Orijinalden alıntı: ezimuse
Chrome seçeneklerine girin en altta chrome varsayılan tarayıcı olsun var ona tıklayın tekrar deneyin. Diğer bir alternatif açmak istediğiniz linki kopyalayın masaüstünde sağ tık yeni kısayol a yapıştırın linki o şekilde chrome da açılır
google chrome seceneklerden varsayılan tarayıcıyı değiştirdim ve şu an chrome ile açılıyor çok teşekkür ederim yardımınız için